Şimdi Ara

[SİLİNSİN]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.761
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsi manyak bunların -- 2 Kasım 2018; 18:38:32 >

• 1575 oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav bu fırsat mı şimdi lite zaten hep bu fiyatlarda. Geçen hafta bu fiyata normal a2 aldılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DessoEldest

Yav bu fırsat mı şimdi lite zaten hep bu fiyatlarda. Geçen hafta bu fiyata normal a2 aldılar.
    Aynen suan o telefondan yaziyorum :)

• biyikliadam kullanıcısına yanıt
    Kamerada ois olmaması foto ve videos kalitesinde farkettiriyor mu? :)

• Bende bu telefondan almayı düşünüyorum. Kullanan var mı memnun kalır mıyım ? Buna alternatif hangi cihaz düşünülebilir ? Önceliğim şarj süresi güzel resim çekmesi ve çok büyük olmaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: biyikliadam

Aynen suan o telefondan yaziyorum :)

Alıntıları Göster
    Hocam ben ilk sipariş verenlerdenim ama bana göndermedi migros. Ama aynı a2 nin siparişini yakında tekrar vereceğim. 2000 liraya ben daha iyi telefon bulamadım çünkü. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ois olmaması problem oluyor mu? Fotoğraf çekerken titremeler oluyor mu? En son a2 ye güncelleme ile eis desteği geldi. O bir nebze idare eder diye düşünüyorum. Genel yorumlarınız nelerdir? paylaşırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DessoEldest -- 31 Ekim 2018; 21:12:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam valla konu sahibi sayesinde aldim ikitane. Teki vana teki kardesime. Telwfondan cok memnunum. Mesela size cevap vermek icin arkadasin mi note 3 ile benim a2 i ayni hizla sallayarak video cektik. Mi not 3 te video sarsintidan izlenmiyor fakat a2 de inanilmaz sabitlenmis sanki sarsilmiyor gibi.. bende sasirdim. Videoda o ozellik supermis. Fotografta test edemedim. Telefonu sagdan sola sabit hizl ayareket ettirirken resim cektim fakat bulanik.

• quote:

Orijinalden alıntı: biyikliadam

Hocam valla konu sahibi sayesinde aldim ikitane. Teki vana teki kardesime. Telwfondan cok memnunum. Mesela size cevap vermek icin arkadasin mi note 3 ile benim a2 i ayni hizla sallayarak video cektik. Mi not 3 te video sarsintidan izlenmiyor fakat a2 de inanilmaz sabitlenmis sanki sarsilmiyor gibi.. bende sasirdim. Videoda o ozellik supermis. Fotografta test edemedim. Telefonu sagdan sola sabit hizl ayareket ettirirken resim cektim fakat bulanik.
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Benim alabileceğim bazı bölgelerde olmadığı için alamamıştım telefonu millet faydalansın istedim. 11 Kasım bekliyoruz artık :)
  • Arkadaşlar su an en uygun

- Bugun itibari ile kargodan geldi yarım gündür kullanıyorum;

+ Özellikleri:
    -Batarya performansı çok iyi 4000 mAh ve rahat 1 günü çıkarırsınız 2. güne bile kullanırsınız.

-Kamerası gündüz ışıkta yeterli performansı veriyor gece çok denemedim. Nitekim puan ile 1300 e alabiliyorsunuz bu fiyata gayet iyi.
    -Tasarımı cidden hoş insanda sempati uyandırıyor ve kasası dandik samsung plastikleri gibi değil ele oturan bir yapısı var.
    -Snapdragon 625 kullanıyor orta seviye işlemci ne öldürür ne süründürür işinizi rahatça yaparsınız
    -Parmak izi stabil ve hızlı
    -Çift sim ve sd kart ile kullanılıyor hepsini kullanıyorum sıkıntısız.[SİLİNSİN]

- Android One destekli olması da benim gibi saf android sevenler açısından oldukça güzel.

-Eksi Yönleri

-Ön kamerası tatmin etmeyebilir
    -Batarya sebebiyle ağır
    [SİLİNSİN][SİLİNSİN]

• Mi A2 de sd kart destegi yok fakat A2 lite da var. Sd kart bence oldukca önemli..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.