Şimdi Ara

Silinsin (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
5
Favori
59.608
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hepsiburada cihazı alan herkese 250tl çek veriyor bu 1
    hepsiburada bazı hesaplara(kendi insiyatifi ile) bu cihaza özel sepette 250tl indirim yapıyor bu 2
    axess kartı olanlar için hepsi buradada 1000tl üzeri alışverişe 100tl chip para var bu 3
    axess karta özel bir kampanya var bazı kişilere kişiye özel 500tl üzeri harcamaya 50tl chip para veriyor bu 4

elinde 2 adet axess kartı olanlar bu cihazı hepsi buradadan parçalı ödeme ile 1549tl sepet tutarının 1000tl sini bir karttan alıp (100chip hepsiburada kampanyası + 50chip kişiye özel axess harcama kampanyasından gelir)
    2 axess ile 549tl sini ödeyip(50chip hepsiburada kampanyasından gelir 50 de kişiye özel axess kampanyasından gelir)

böylelikle telefon 1800-250-250-100-50-50-50:1050tl ye gelir.

Bu bilgilere konunun önceki sayfalarını okuyup birleştirip ulaşabilirdin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • liberta50 L kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsiburadada hesaplara bu telefonda gecen 250 tl cek yuklenmis.Onu dusunce 1549 oluyor sepette. Ek olarak 250 tl de cek gelecek belli tarihte bu telefonu alinca, etti mi 1300 lira. Bir de axessi olanlar banka kampanyasindan 100 lira puan alacak, onu kullanmislar. Totalde 1200 oluyor boylece. Daha fazlasi da axess kartta kisiye ozel kampanyasi olup daha fazla puan kazanma ile oluyor.

• mail banada gelmiş 32gb hafıza kartı

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Ben siparişi dün verdim, bilgi maili bu akşam geldi. Sipariş bilgilerime baktığımda 4 martta kargoya verilecek gözüküyor

• Sipariş verenlerden cam filmi ve kılıf konusunda yardımcı olabilecek varsa sevinirim, bir çok siteye baktım henüz satışı başlamamış

• Jacks10 J kullanıcısına yanıt
    Banada gelmiş hocam simdi gördüm

• Kutu içeriğinde cam filminin olduğunu yazdilar dun samsungun sitesinde canlı destek ile yazisirken.
    Hatta n11 de soru cevap bölümünde de bu şekilde cevap vermisler birisine.
    Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkani -- 27 Şubat 2019; 22:51:55 >
  • tşk ederim bilgilendirme için.
    hepsinurada sepette indirim bende cıkmadı cekte cıkmadı 1799 diyor son fiyat kısmet değilmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

hepsiburada cihazı alan herkese 250tl çek veriyor bu 1
    hepsiburada bazı hesaplara(kendi insiyatifi ile) bu cihaza özel sepette 250tl indirim yapıyor bu 2
    axess kartı olanlar için hepsi buradada 1000tl üzeri alışverişe 100tl chip para var bu 3
    axess karta özel bir kampanya var bazı kişilere kişiye özel 500tl üzeri harcamaya 50tl chip para veriyor bu 4

elinde 2 adet axess kartı olanlar bu cihazı hepsi buradadan parçalı ödeme ile 1549tl sepet tutarının 1000tl sini bir karttan alıp (100chip hepsiburada kampanyası + 50chip kişiye özel axess harcama kampanyasından gelir)
    2 axess ile 549tl sini ödeyip(50chip hepsiburada kampanyasından gelir 50 de kişiye özel axess kampanyasından gelir)

böylelikle telefon 1800-250-250-100-50-50-50:1050tl ye gelir.

Bu bilgilere konunun önceki sayfalarını okuyup birleştirip ulaşabilirdin...
    Hocam ne gerek var zaten 10 kere ayni soru sorulunca aciklayan da olunca okumaya kim usenecek
    Armut pisecek agizima dusecek
    Hani desenki 50 sayfa olur okumak imkansiz sorulabilir

tşkler acıklaman için ancak konu n11 diye acılıp hepsiburadaya evrilmiş. ayrıca bu hepsiburadanın kafasına göre puan tanımlamasıda cok ilginçmiş

• 64gb/4gb gelmiş
    Paralel ithalat

• HB hesabımı verdiğim arkadaşın hesabına da indirim tanımlanmış. O da hesabımı geri verdi sağ olsun.
    Telefonu alıp kullanacak olan varsa indirimli HB hesabım boşta. Alan kişi çeki de kullanabilir. Karşılık istemiyorum.

Not: İndirim için de kupon için de bugün son gün. Alacak varsa acele etsin.
  • furkani kullanıcısına yanıt
    Koruyucu film gelmesi iyi oldu kılıfı 1-2 haftaya hallederiz

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Keşke distrubitor getirseydide 100-200 pahalıya satsaydı ön siparişte onu alsaydık 1100-1150 ile 1500küsür birde ithalatçı garantisi arasında çok fark var

• furkani kullanıcısına yanıt
    Kulaklık varmıymış kutuda ? Yabancı kutu açılışlarında çıkmıyordu da...

• Anladığım kadarıyla hem cam filmi hemde kılıf gelecek :)

Kılıfı ben sormuştum sağolsun 2. soruda kılıf olduğunu söylediler.. Tabi ben hepsiburadadan aldım :)

Silinsin
  • gokmay kullanıcısına yanıt
    Valla hem bana yazışma sırasında, hemde n11de soru cevapta var diye yazılmış :) bekleyip göreceğiz. Evet incelemelerde bende görmedim.

• Kılıfta varsa tadından yenmez

Kılıflar yolda aliexpressten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Halk Kütüphanecisi

Anladığım kadarıyla hem cam filmi hemde kılıf gelecek :)

Kılıfı ben sormuştum sağolsun 2. soruda kılıf olduğunu söylediler.. Tabi ben hepsiburadadan aldım :)

Koruyucu kılıf yazdığı şey sanırım ekran koruyucu (plastik ya da cam). Zaten devamındaki cümlede kılıftan bahsetmesi de bunu gösteriyor. Kısacası kutudan sadece ekran filmi çıkacak gibi görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.