Şimdi Ara

Silinsin (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
5
Favori
59.602
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Samsung sitesinde online chat'den yetkılıyle görüştüm ve kutu ıcerıgınden kılıf yada ekran koruyucu cıkmadıgını soyledi bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur5392 -- 28 Şubat 2019; 13:39:35 >
  • ugur5392 U kullanıcısına yanıt
    Kılıf olmasını ben beklemiyordum.
    Umarim en azından klasik de olsa bir kulaklik çıkar içinden...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirim ve çek olayı bitti mi? Bende çıkmıyor.
  • gokmay kullanıcısına yanıt
    Kulaklık cıkıyor dendi bana. Ama yukarıdakı mesajlarda ekran koruyucu cıktığını okuyunca bende bir sorim dedim bana cıkmadıgını soyledıler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeheart44

64gb/4gb gelmiş
    Paralel ithalat

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-m20-dual-64gb.html#
    Paralel ithalatların malzeme kalitesi düşük gibi bir izlenim oluştu bende. En son j7 Prime kullanmıştım. Sırf 32 Gb olduğu için almıştım ama ekranda sıkıntı olmuştu.
  • Hepsiburadaya mesaj atmıştım bana da tanımlamış hediye çeki içinde son gündü sanırım az önce satın alımı gerçekleştirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: leblebi82

İndirim ve çek olayı bitti mi? Bende çıkmıyor.
    devam ediyor henüz bitmedi
  • İndirimli hesap arayan varsa hesabımı kullanabilir. Gelecek olan çeki de kullanabilir. İndirim ve çek için bugün son gün.
  • M20 konusu açmalı birimiz. Orada kılıf ve ekran camı vs. için fikir alışverişi yaparız.
  • ben Aldım arkadaşlar. Hem cam hem Kılıf. Kılıfta altta honor yazıyor ama m20 ye olur diye düşünüyorum. Satıcı puanları da iyi. Bekliyoruz bakalım
    Yarın kargolanacağı söyleniyordu cihazın, hepsiburadadan gelen mail böyleydi

Silinsin

Silinsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• https://forum.donanimhaber.com/samsung-m20-kullanicilari-bilgi-paylasimi--137337988

M20 kullanıcı konusu açıldı. Kutular geldikten sonra paylaşımda bulunalım detayları hep birlikte paylaşalım. Konu sürekli güncellenecek

• arkadaşlar n11 hesabıma 200 tl indirim tanımlanmış bu tlfn için, almak isteyene verebilirim kuponlar falan hepsi sizin olsun, boşuna fazla para vermeyin

• Slm arkadaşlar hepsiburadan alip cihazi kargoya verilen var mi?
    Çarşamba mail gelmişti 32gb hafıza karti hediye edip 1 mart kargoya verilecek yaziyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanbil -- 1 Mart 2019; 14:28:11 >
  • erkanbil kullanıcısına yanıt
    ben bugun sordum yeniden, ısrarlı bir şekilde bugun kargolanacak dediler. eğer ki sorun olursa kargolama hakkında mutlaka bize bilgi verin dendi. Hepsiburada dan almıştım
  • Dün sipariş verdim,Görüntüdeki satıcı Samsung Türkiye mi, satıcı bulunamadı yazıyor üzerine tıkladığımda
    Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 1 Mart 2019; 15:39:56 >
  • Önce telefon ilanına girin sonra tekrar satıcıya tıklayın. Çıkar

• Benim de samsungwa satıcı . Sözleşmede firma DRK AKSESUAR VE İLETİŞİM HİZ.PAZ.SAN.VE TİC. A.Ş. görünüyor

• gokmay kullanıcısına yanıt
    Sepete önce gri ekledim Samsung türkiye görünüyordu,maviye karar verince satıcı değiştimi acaba.alırken dikkat etmedim satıcıya.

• Benim de mavi, satıcının farklı olduğunu sonradan fark ettim. Ama samsung tr garantili olduktan sonra sıkıntı yok. Sipariş tarihim 21 şubat, şuan sevk tarihi 4 Mart görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 1 Mart 2019; 16:34:41 >
  • cekler ne zaman tanimlanixak bilgisi olan varmi... nisan sonuna kadar kullniliyor cekler degilmi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.