Şimdi Ara

SİLİNSİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
11
Favori
6.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Odtudeki her bolum kolay insnalar cok sosyal oradan anla zateb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 6 Mayıs 2020; 19:47:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ODTÜ EE'deki rekabeti hiçbir yerde görmedim. Zaten herkes Türkiye derecesiyle girmiş, çalışma disiplini çok yüksek bir de üstüne hırs eklenince 3.5'lar havada uçuşuyor. Üstelik bir de zor bir bölümden bahsediyoruz, arkadaşım okuyordu, ilk gördüğümde o kadar fazla sayıda yüksek ortalamayı şaşırmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 21 Nisan 2020; 23:51:59 >
  • bu bölümde okumuyorum dolayısıyla bölüm hakkında sizden daha çok şey bildiğimi iddia edemem ancak başka birkaç bölüm ile birlikte trnin en iyi mühendisleri bu bölümden yetişiyor, benim internette gördüğüm(ikisiyle bire bir konuştuğum) mezun mühendislerin çoğu da bölüm çok zordu ama bize çok fazla şey kattı,çok sövdük ama değerini sonradan anladık diyorlar. hatta akademisyenlerden biri, okurken bunu niye öğreniyoruz ya dediğim bir konunun ne kadar önemli olduğunu 15 sene sonra anladım, demişti.

insanların bir bölümden beklediği şeyler farklı olabilir zira sizin söyledikleriniz ile odtü ee 2. sınıfta olan 5-6 yıllık arkadaşımın anlattıkları birbirini tutmuyor. sırf size uymuyor diye burayı hedefleyen insanları şüpheye düşürmeniz doğru değil.

edit : eğer mezun olunca aselsana girip dandik ünilerden gelenlerle aynı maaşı alacağınızı düşünüyorsanız neden zor olduğunu bile bile odtü ee yazdınız ilk sıraya?
    eğer gerçekten durumun böyle olduğunu düşünüyorsanız neden o kadar çalışıp ilk 2k sıralama yaptınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knitta -- 22 Nisan 2020; 0:4:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• zaten bu bölüme giren biri günde 12 saat çalışarak girmiştir.girdiği bölümde yatmaması gerektiğini bilmeli.ve o tempoya da alışıktır
  • Lordemircan L kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz fikrim degisti odtu ee harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 6 Mayıs 2020; 19:48:3 >
  • knitta kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 6 Mayıs 2020; 19:48:28 >
  • kolay gelsin hocam.eksi cok ciddiye almiyorum bence sikayetvar islevi goruyor artik

• theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Amerikanın buradaki sorunu üniversite sisteminini tüm lise ve ilköğretime yayması. Lisedeki ödevleri gereksiz fazla. Abd üniversitedeki sistemi liselere uyarlıyor( her okul özel zaten). Bu yüzden başarısızlar ancak eğitimi üniversiteye hazırlıyor. Ve ayrıca her okulun özel olması sebebi ortalama gelirli insanların burs kazanmak zorunda olduğu gerçeği var. Bu burs sayesinde sosyal yönleri gelişiyor. Hem part time çalışma hem sosyal sorumluluk projeleri çok fazla bu sayede.

Ayrıca lise eğitimi her şey değil. Finlandiya örnek burada. Üniversite başarıslığı ve lise başarısı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hay ben böyle işin ... odtü ee yazmayacaksak ne yazacağız awk

bölümünden memnun olanların kolay kolay forumda işi yok zaten nerede pişman öğrenci varsa kendini forumda buluyor nedense
  • adisdasdadas kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 6 Mayıs 2020; 19:49:37 >
  • Arkadaşımla konuştum sabahtan akşama kadar başarı mutluluk ilişkısıni inceleyen yazı hazırladığını söylemişti bugün. Seninki kadar gömmedi ama beklentisinin altında olduğunu söylüyor.kötü hocalar da varmıs.

• Hocam YTÜ'de okuyorum size gene iyi ödev veriyorlar, pass sistemi getirmemişler. Biz daha bugün algoritma programlamaya girişten online vize olduk ve eski sistem devam ediyor bizde de pass sistemini getirmediler. Pass sistemi getiren top tier okul duymadım bu arada bilginize.
  • connli kullanıcısına yanıt
    Ingilizce icin mi hazirliyor? 1. sinif mi?

Sinava cok çalışın odtu ee yerine bilkente falan gidin odtu ee haric herhangi bir yer olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 22 Nisan 2020; 1:26:14 >
  • Top tierlerin hepsi pass fail getirdi bilkent bogazici koc hepsi

Bizde de midterm oldu cok az sure veriyorlar kopya olmasin diye yetismiyor

• adisdasdadas kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:22:41 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:22:57 >
  • Hocam ben çevremdeki okullardan öyle duyum almıştım özel okulları ve Boğaziçi'ni bilmiyordum. Yani diyeceğim ODTÜ,İTÜ,YTÜ bunlarda pass sistemi gelmedi. Aynı şekilde bizde de ödev yığıntısı oldu, herkese farklı şekilde soru sormaya çalışıyorlar kopya olmasın diye. Tek değilsiniz maalesef bu dönemlik bir şekilde idare edeceğiz maalesef yapacak bir şey yok.
  • Haklisiniz fikrim degisti odtu ee harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 6 Mayıs 2020; 19:48:47 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Dostum TR'de dediğin okullar zaten pay to study yani çok bir olayı yok müşterilerini memnun edecekler tabii ki (No offense). Anti sav ile gelecek olanlara Sabancıya TM'den 300k ile girip istediğinizi bölümü seçip okuyabilirsiniz. Koç'u zaten söylemiyorum parasını verip 250k ile Engineering okuyabilirsiniz. O bakımdan beni şaşırtmadı. Amerika'da söylediğiniz okulların da rakipleri olmadığından kimin ne yaptıkları umrunda değil adamlarda o işin ta**gı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CBD65149 -- 22 Nisan 2020; 1:30:24 >
  • Hocam 100 devlet okulu öğrencisini çevirip bu soruyu sorsak emin ol %70'i hocalar öğrenci düşmanı der maalesef devlet okullarında öğrenci çıkarı gözardı ediliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.