Şimdi Ara

SİLİNSİN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
11
Favori
6.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1. sınıf çok rahat zaten hiç bölüm dersi yok. Sonrasi daha rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 6 Mayıs 2020; 19:52:8 >
  • Her cümlenize katılıyorum hocam.
  • yav hehe kesin bölüm dersi yok

kesin sen tıpçısın mühendisliklere laf atmak için bu konuyu açtın

doğruyu söyle
  • Uppp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 6 Mayıs 2020; 19:52:28 >
  • Ciddi misiniz? Nası becermişler bulmayı?
  • eskiden anonim değildim herhalde oradan
  • ceyhun711 C kullanıcısına yanıt
    sağ olun
  • bogazici bilgisayar super o zaman. hocalar 1 tane odev vermisti. bu olaylar oldu diye odevin suresini iki katina uzatti. cogu derste harf notu veriyorlar harf notunu begenmezsen pass/faile geciyorsun, ortalama yukseltme garantili yani. tek sorun dersler cok kolay ve evde zaman gecirecek bir sey yok
  • Konu sahibi arkadaşın anlattıklarında samimi olduğunu düşünüyorum.Odtü, ders dışındaki her konuda türkiye'nin en öğrenci dostu, ders konusunda ise en öğrenci düşmanı okul bence. Öğrenci düşmanı demem de şu yüzden, okul senden çok fazla kendi kendine biseyler öğrenmeni bekliyor ve okul halihazırda çok zor.Geçmek değil belki ama ortalama kasma aşşırı zor.Kazanmaktan daha zor bence.Ama hoca kaynaklı sıkıntıları ben ceng'e yaşamadım, denk gelenler hep iyi niyetli hocalardı.Ödevleri falan erteledikleri de oluyo gayet.Sabır testi ama ya, burda çıkan insan iş hayatında daha rahat ediyordur muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimal 1.sınıfsın daha. dur hele 2.sınıftan sonra başlar asıl meslek dersleri. ondan sonra da aynısı diyecek misin bakalım. ayrıca pass/fail sistemine bilkent ve koç geçti sadece. bounda geri çekilecek büyük ihtimal büyük yerden emir geldiği anda (ki gelir, yök karar vermeden siz kimsiniz karar alıyosunuz diye atar yiyecekler yakında)

edit: kendim ytü mkm 2. sınıf öğrencisiyim ve ülkedeki eski teknik okullarda hep aynı sorun var. lablar çok eski, hocalar 70lerde 80lerde nasıl ders anlattılarsa hala aynı şekilde anlatıyor. genç hocalarla yaşlı hocalar arasında dağlar kadar fark var (genel olarak yaşlı olanlar daha bilgili ama anlatım şekilleri yeni nesil gençlere göre çok ters, ayrıca yaşlı hocalar türkiyede yl/phd gençler de yurt dışında yl/phd yaptığı için vizyon farkı çok fazla)
    ayrıca odtü/itü/ytü gibi okullarda genelde müfredat çok eski, bizde 2018de "yenilenmiş" ama yaptıkları şey eski derslerin 1i varken 2sini de getirmek. 1. sınıftan itibaren full en az 8 dersim var her dönem, ki mkm gibi bir bölümde dönem başı 8 ders demek okulun garanti 5 sene olması demek. ayrıca yaz okulu yok ytüde.
    odtünün burdaki farkı çoğu dersin 2sinin olmaması, ders yoğunluğunun rahatlığı ve yaz okulu olması. genel olarak bütün teknik okullarda böyle durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lapsekili_Big_Smoke -- 22 Nisan 2020; 21:55:12 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 25 Nisan 2020; 3:23:39 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    üniversiteler özerk falan değildir, devlet kurumudur.
    bu ülkede eskiden bir tane özerk üniversite vardı, o da özerkken çoğunuzun anası babası daha ilkokula gidiyordu. (bilmeyenler için odtü 80 darbesinden sonra özerkliğini kaybetti)
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 26 Nisan 2020; 2:22:21 >
  • odtü her anlamıyla öğrencisinden dolayı kazanan bir okul gibi duruyor. :D geçen yıla kadar odtü havacılığı isterken. içerideki saçma yöneticiler ve saçma sistemler yüzünden vazgeçtim. şahsen rektörümün öyle bir okulda öyle olmasını istemezdim. öğrenci ortamı ve yararlanması konusunda ve ingilizce eğitiminde çok iyiler ama iyilerinden çok eksileride var gibi. gidenlere başarılar ne diyim. artık devlet üniversiteleri yavaş yavaş ayarını kaybediyor gibi. itü kaldı bi onunda ingilizce eğitimi sanırım o kadar iyi değil, ama hocaların elinin uzandığı yerler daha fazla gibi bir de bilkent falan var. ama odtünün bu gidişi falan hayra alamet durmuyor
  • Katılıyorum

• 1 değilim
  • jaskier kullanıcısına yanıt
    Sag olun, odtude okuyan arkadaşların destek yorumu iyi oluyor çünkü tercih yapacak arkadaşlar troll olduğumu ya da bölümde böyle dusunenin tek ben oldugunu falan sanıyor. Oysa bölümde bu durumdan sikayetci olmayan cok az ogrenci var.

• hynx kullanıcısına yanıt
    kıyamet kopar.
    OdTülü hOcAlar: i hope you are doing well.

Yani super insnalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 6 Mayıs 2020; 19:53:13 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.