Şimdi Ara

SİLİNSİN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
11
Favori
6.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: owoselammicsuedcheck

Uppp
    internet ve özellikle forumlar harbiden dev bir bilgi çöplüğü, kim çok bağırırsa herkes etrafında toplanıyor. aha bu arkadaş da bunun güzel bir örneği olmuş.

selam DHciler,
    ben de bir ee'ciyim. bu philoelectronica'nın yazısını okuyunca bence bütün odtü eecilere cevap hakkı doğdu. arkadaş zor bir bölümü bilerek seçmiş ve tökezleyince belli ki ben nerede hata yaptım diye düşünmek yerine şımarık 5 yaşında çocuklar gibi ağlamayı ve hatayı başkalarına yıkmayı tercih ediyor. bölümümüz gerçekten zor ve hocalar bazen gereksiz yükleniyor, ama bu zaten hep böyleydi, yıllardır da böyleymiş. argümanlarının mantıksızlığına girmiyorum bile. arkadaşın argüman tutarsızlıklarını google'da "philoelectronica site:donanimhaber.com" aramasını yaparak, yıllardır özgüveni yüksekken bölümü nasıl övdüğünü okuyarak anlayabilirsiniz.
    bir de hakkımda soruşturma açtılar diye yalan söylemiş. yok öyle bir şey, her internette okuduğunuza inanmayın derim. burası lise mi?

selam philoelectronica,
    gerçekten odtü ee'nin zor olduğunu bilmiyor muydun? seçtiğin zamanlarda etrafındakiler söylemiş olmalı. mutlaka seçmeden ekşi falan da okumuşsundur, orada da bunun yazdığı milyonlarca entry var. ama sanırım senin meselen daha çok sen tökezleyince hatayı kendinde aramak yerine etrafına suç atmak. yukarıda bir mesajda 4.0'ım ben demişsin de, >3.90 bir adamın işine gücüne bakacağını aslında sen de biliyorsun zaten. şu an zaten herkes çok gergin, bir taraftan psikolojilerini sağlam tutmaya çalışıyor, bir taraftan da dersleriyle ilgilenmeye çalışıyor. böyle bir zamanda gerçekten sorunlu olan şeyleri hocalarla paylaşabilirdin, makul hocalar var bölümde değil mi? evet, mail atan herkes gibi bunu deneyebilirdin. ama sen zaten atmamıştın değil mi? koçak, pardon, kaçak güreşmeyi tercih edip forumlara yalan yanlış şeyler yazıyorsun. hakkımda soruşturma açıldı diye bir de yalan söylüyor ve insanların samimi duygularını kullanarak ilgi topluyorsun. şu saçmalığa harcadığın mesaini keşke oyunda falan öldürseydin, kafan rahatlardı en azından, daha faydalı olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• skankhunt42 S kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaşin ODTÜ ee de okuduğunda inanmıyorum ben hocam. Kimliğini atsın inanalım.

Bence sınava hazırlanan ve aklınca ODTÜ ee yi kötüleyerek rakip elemeye çalışan bir ergen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yalan soylemem asla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 6 Mayıs 2020; 19:43:36 >
  • ea_guru kullanıcısına yanıt
    Yalan soylemem asla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 6 Mayıs 2020; 19:44:5 >
  • quote:

Yalan soylemem asla
    gerek yok m.o.k. soruşturma açıldığını kanıtlayabilirsin ama istersen, yapabilirsen tabi.

biliyorsan neden "yukarıda bir mesajda 4.0'ım ben demişsin de, >3.90 bir adamın işine gücüne bakacağını aslında sen de biliyorsun zaten" yazdın te allam sdasd
  • yok sen trollsün atmazsın
  • quote:

biliyorsan neden "yukarıda bir mesajda 4.0'ım ben demişsin de, >3.90 bir adamın işine gücüne bakacağını aslında sen de biliyorsun zaten" yazdın te allam sdasd
    sadece güzel oltaya geldin. ha bu arada 4.0 degil 3.98sin degil mi? yalancı sıvazcının teki olmasan tebrik ederdim seni. neyse, soruşturma yalanını örtmeye ve dikkat dağıtmaya çalışmana sadece gülüyorum:DDDD

o önceki dönem ortu soruşturma açıldığını kanıtlarsam nude atacak mısın?
  • Ne kıllı erkek g*tu merakı varmış sende de aq

• quote:

Orijinalden alıntı: hugeduck1818

Ne kıllı erkek g*tu merakı varmış sende de aq
    Senden istemedim ki hugeduck1818

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 6 Mayıs 2020; 19:44:44 >
  • Ona da mı meraklısın?

• quote:

o önceki dönem ortu soruşturma açıldığını kanıtlarsam nude atacak mısın?
    ne güzel konu dağıtmaya çalışıyorsun sen öyle. sen kendine soruşturma açıldığı yalanını söyleyip ilgi toplamaya çalışan bir zavallısın :)

aynen knki aynen
  • al işte. iyilik yapalım diye konu açtık özelden anneme sövüyorlar... nasıl insanlarsınız siz :D görmediği bölümü savunuyor çoğu da asdsdsasa
  • ODTÜ ile ilgili şu efsane videoyu atayım da biraz aydınlansın herkes:
    YapımBöyle Filmyoutube
    ODTÜ Hakkında Dile Getirilmeyenler
    https://www.youtube.com/watch?v=K_AV96VukN4
  • gençler kendi öğrencisine negatif propaganda yaptıran bölüm nasıl bir yerdir düşünün ve gelmeyin
  • Hocam bu forumda böyle bir konu açıp yardım etmeye çalışmanız büyük cesaret, buradaki vizyonsuzların marka takıntısı var. Üniversitelerin iş bulma kurumu olduğunu ve sadece belirli üniversitelerden mezun olanların iş bulabildigini dusunuyorlsr. Hele burada bir Boğaziçi öğrencisi gelip okul hakkında olumsuz bir şey yazsa buradaki Kilyos orgazmcısı Starbucks'çı tayfa neler derdi o kişiye düşünemiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • m.o.k. sen harbiden moronmuşsun. mesele rahatsızlığını dile getirmen değil, anlamıyorsun değil mi? sen, bir durumdan rahatsız olup hocalarına mail atan yüksek medeni cesareti olan o 29 kişiden biri değilsin. derdin bir şeyleri değiştirmek olsa sen de mail atardın. sen bana soruşturma açtılar diye yalan söyleyen, iftiracı, sıkışınca hemen bel altına vuran, tartışmayı bile beceremeyen ziyanın tekisin. harbiden yüzüne tükürürdüm ama ondan da anlamazsın, ne diyim ki.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.