Şimdi Ara

silinsin.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazdığımız konular bile daha doğru dürüst anlaşılamıyorken , bazı şeyleri anlatmanın bir amacı yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufuk_SEN -- 23 Mayıs 2007; 16:26:29 >

• doru sölüyorsun dostum forum pembe diziye döndü yok o onu banlamış yok o bunun mesajını silmiş bi ton gereksiz konu
  • Çok haklısın dostum Pembe diziye döndü burası

silinsin.....

Herkes birbirinden hamile babalarda bellü deyül

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuvelle -- 23 Mayıs 2007; 15:03:59 >
  • tamam burda alakasız bir konu tartışılıyor ama amacınız şikayet etmekse bunun yeride burası değil

edit:yanlış kelime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 23 Mayıs 2007; 15:40:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

tamam burda bu tartışılıyor ama amacınız şikayet etmekse bunun yeride burası değil

neresi olduğunu az çok o dfa biliyordur uzun zamandır buradayım dediğine göre. bu kadar da mı eleştirimeyelim arkadaşım anlamadım yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cooler_king

quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

tamam burda bu tartışılıyor ama amacınız şikayet etmekse bunun yeride burası değil

neresi olduğunu az çok o dfa biliyordur uzun zamandır buradayım dediğine göre. bu kadar da mı eleştirimeyelim arkadaşım anlamadım yani.

bildiğine eminim ama madem bu bölümde alakasız konuların olmasından rahatsız bunu yöneticilere bildirerek dile getirebilir herhangi bir bölümle alakasız başlık açarak değil

• yöneticiler yöneticilk yapsaydı zaten o konu kapanırdı onun için yöneticilere atıcağın pm nin hiçbir anlamı yok
  • benim düşüncemde:
    şikayet ediyorsunuz ama olması gereken yerde değil.bu bölümde alakasız konuların olmasından yakınıyorsunuz ama sizde aynısını yapıyorsunuz.genede siz bildiğinizi yapın
  • HakLısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE

HakLısınız

teşekkürler.
  • Konu Efruz arkadaşımızla ilgili konsol bölümünde yöneticiydi , daha nasıl bir alaka bekliyor konuyu açan arkadaş Oyun haberleri okumak istiyorsan oku, O başlığın olması engelmi senin haber okumana , hani sanki ölen balinalarda eriyen buzullardan bahsediliyor, konunun sizinle ilgisi yok diye genellemeniz gerekmez o başlığı gereksiz görüyorsan bu başlık daha gereksiz olmuş buda benim görüşüm.
  • Ewt buda bir bakış açısı tabiiki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

Konu Efruz arkadaşımızla ilgili konsol bölümünde yöneticiydi , daha nasıl bir alaka bekliyor konuyu açan arkadaş Oyun haberleri okumak istiyorsan oku, O başlığın olması engelmi senin haber okumana , hani sanki ölen balinalarda eriyen buzullardan bahsediliyor, konunun sizinle ilgisi yok diye genellemeniz gerekmez o başlığı gereksiz görüyorsan bu başlık daha gereksiz olmuş buda benim görüşüm.

anlatılmak istenen sadece o konuyu kapsamıyor , nerdeyse açılan tüm gereksiz konularla ilgili, sadece ileri bakmayın birazda sağa sola bakın.
  • Ufuk abi sen yapma Allah aşkına...

Sinirden beyin hücrelerim patlıyor hakkımda yazılanları okudukca, Rebel_rude_boy_x , o kadar muhabbetimiz hoş hukukumuz var seninle, hiç mi utanmadın be hocam o satırları yazarken?

Yazık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ufuk_SEN

quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

Konu Efruz arkadaşımızla ilgili konsol bölümünde yöneticiydi , daha nasıl bir alaka bekliyor konuyu açan arkadaş Oyun haberleri okumak istiyorsan oku, O başlığın olması engelmi senin haber okumana , hani sanki ölen balinalarda eriyen buzullardan bahsediliyor, konunun sizinle ilgisi yok diye genellemeniz gerekmez o başlığı gereksiz görüyorsan bu başlık daha gereksiz olmuş buda benim görüşüm.

anlatılmak istenen sadece o konuyu kapsamıyor , nerdeyse açılan tüm gereksiz konularla ilgili, sadece ileri bakmayın birazda sağa sola bakın.

senin gibi sitemi olan herkez böyle bir topic açsa emin ol konsol bölümü şu andakinden daha kötü olur

• quote:

Orjinalden alıntı: Ef®uZ

Ufuk abi sen yapma Allah aşkına...

Sinirden beyin hücrelerim patlıyor hakkımda yazılanları okudukca, Rebel_rude_boy_x , o kadar muhabbetimiz hoş hukukumuz var seninle, hiç mi utanmadın be hocam o satırları yazarken?

Yazık...

Senin kişiliğine yada yapmış olduklarına en ufak bir yargılama söz konusu değil bu konu içinde benim burda anlatmak istediğimi şu an bu kafa yapısı ile anlayamamış olabilirsin bence biraz sakinleş,

Niçin utanacam anlamadım ? aranızdaki muhabetteleri msn ortamı içinde halledip foruma yansıtmayabilirdiniz, hatırlıyormusun bir konu vardı msn de konuştuk ve sonuca bağladık forumdaki tek bir kişi bunu duydumu ? okudumu ? çünkü o kadar önemli bir konu değildi, seninle alakalı ve orda yazılanlarda bence o kadar önemli bir konu değil, msn de iki kelime ile halledilebilcek bir konuyu nerdeyse 2 sayfalık bir konu içinde halletmeye çalışıyorsunuz.

• Bir tepki ortaya koymuşsun, fakat Ozan Yönetici olduğu zaman yanılmıyorsam Errolfyn takma isimli üye bu konu hakkında konu açmıştı birçok arkadaşımız tebrik mesajı attı o zamanda biri çıkıp derdi bu ne ya burada Oyunmu konuşucaz yoksa kişilerimi tebrik edicez banane mod olduysa oldu derdi, şimdiki durumda açılan konu gereksiz olsaydı okadar kişi düşüncesini orada yazmazdı gereksiz görülse gereksiz derdi insanlar, robot değil ya burada kimse o ilgili konunun buraya açılması Oyunlar hakkındaki konulara ne şekilde dokunuyor hani Oyun tartışılıan bir konu içine sıçrasa haklısın diyicem ama sen bölümle alakası yok diyorsun ama o konuya okadar mesaj atan kişi aksini düşünüyor demekki, illa hep iyi olaylarda tebrik konularında orada olmak gerekmiyor kanımca. Sadece Ozana özel bir durum değil çok evvel gamerr dostumuzda vakti zamanında forumu bırakıcağını dile getirmişti Oyunla alakası olan bir konu değildi Konsollada ama gidip düşünce ve dileklerini söyledi herkes dediğim gibi sizi çokda alakadar etmiyor olabilir ama eden kişilerde olduğunu unutmamalıyız.

• yöneticiler elbetteki site sahibinin koydugu kuralları yürütmekle görevli oldugu için onlara sorumluluk yukleyemeyiz...sonuçta açılan konular kavgalara ve siyasi tartışmalara kadar dönüşebiliyor..burası da donanım ve teknoloji ile ilgili bir forum...elbetteki teknolojinin oldugu yerde siyaset de olur başka konular da olur ama sitenin de bir kurulma amacı var ve hiçbir site sahibi kendi sitesinin amacı dışında hizmet etmesini istemez..ve bu yuzden yönetici atar sitesine..onlar da görevlerine yaparlar...ne demişler elçiye zeval olmaz...bu yuzden yöneticileri suçlamanın anlamı yok...
  • Konuyu kitliyorum. Ayrıca fake almak yasaktır, fakeler banlanacak

Kimsenin keyfine göre konu silecek halimiz yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.