Silin lütfen < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 30 Haziran 2021; 5:1:29 > |
Silinsin lütfen
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Tablet kampanyasıyla birleşse süper olurdu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hala fiyatı çok yüksek 3600 e kadar yolu var
-
ekranlarının tablet kadar olması hiç hoşuma gitmiyor, 5 inç civarı telefon bakıyorum, galiba iphone se den başka seçeneğim yok,
-
Katılıyorum hocam 6 yıl olacak neredeyse 6S kullanıyorum android e sırf ekran büyüklüğü yüzünden geçemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ehmengineer
Tablet kampanyasıyla birleşse süper olurduhttps://shop.samsung.com/tr/galaxy-tab-a-2019-8-0//
SEPET TOPLAMI (2 ÜRÜN)5.698 TL
1.199 TL
4.499 TL sil
Sipariş Özeti
Ara Toplam5.698 TL
TOPLAM 5.698 TL
bu zaten avantajlı değil incelediğim zamanıma yazık oldu :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 15 Haziran 2021; 23:43:37 >
-
-
-
Yok hocam mm internet fiyatı 4185tl gibi bişeye düştü samsungun A52 yanında T290 kampanyası var onunla birlikte bu fiyata aldım. Tablete çokta ihtiyacım yok. O yüzden GG daha mantıklı geldi
Medimarketin internet sitesinde genelde hafta sonları fiyatlar indirime giriyor.
Arkadaşın bahsettiği fiyatı (samsung A52+tablet) bende gördüm ancak pazartesi olunca fiyatlar artıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X