Silin lütfen < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 30 Haziran 2021; 5:1:29 > |
Silinsin lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tablet kampanyasıyla birleşse süper olurdu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hala fiyatı çok yüksek 3600 e kadar yolu var
-
ekranlarının tablet kadar olması hiç hoşuma gitmiyor, 5 inç civarı telefon bakıyorum, galiba iphone se den başka seçeneğim yok,
-
Katılıyorum hocam 6 yıl olacak neredeyse 6S kullanıyorum android e sırf ekran büyüklüğü yüzünden geçemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ehmengineer
Tablet kampanyasıyla birleşse süper olurduhttps://shop.samsung.com/tr/galaxy-tab-a-2019-8-0//
SEPET TOPLAMI (2 ÜRÜN)5.698 TL
1.199 TL
4.499 TL sil
Sipariş Özeti
Ara Toplam5.698 TL
TOPLAM 5.698 TL
bu zaten avantajlı değil incelediğim zamanıma yazık oldu :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 15 Haziran 2021; 23:43:37 >
-
-
-
Yok hocam mm internet fiyatı 4185tl gibi bişeye düştü samsungun A52 yanında T290 kampanyası var onunla birlikte bu fiyata aldım. Tablete çokta ihtiyacım yok. O yüzden GG daha mantıklı geldi
Medimarketin internet sitesinde genelde hafta sonları fiyatlar indirime giriyor.
Arkadaşın bahsettiği fiyatı (samsung A52+tablet) bende gördüm ancak pazartesi olunca fiyatlar artıyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bimcell yeni hat 19 tl
- bimcell yeni hat ücreti
- selam, ben tobi. bağlantınız ile ilgili kontrolleri benimle birlikte gerçekleştirmek ve 5 gb hediye internet kazanmak için tıklayın: https://vfselfservis.page.link/tobi-sms-network-promo b003
- turkcell faturasızdan faturalıya geçiş
- soruyu bil 4 gb internet kazan
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X