Şimdi Ara

Siliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun tanıtımını kaldırdım hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pcmum -- 16 Ekim 2014; 1:44:08 >

• Gerçekten süper bi oyun basından kalkamıyorum sanki bir efsane

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk oyunlarına destek vermeyi istemişimdir. yazın görseydim ya da çıksaydı o zamanlar daha iyi olurdu. bunun gibi bir oyun daha vardı yine yağma özelliği filan vardı 2 ırk vardı insanlar ve yabaniler olarak. depo filan. ona benziyor. fırsatım olursa denerim
  • Klan savaşlarının adını değiştirip değiştirip koyuyorlar. Ayrıca konu yanlış yerde web bazlı oyunlar bölümü bu konunun yeri. Zaten amaç oyunu tanıtmak değil referans linkine tıklatma.
    edit. Oyun Türk yapımı değil ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice King -- 14 Ekim 2014; 20:27:39 >
  • Ice King kullanıcısına yanıt
    ne yapımı ayrıca :) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcmum

ne yapımı ayrıca :) ?

Bildiğim kadarıyla bu yapımı ilk defa alman bir firma çıkardı Klan savaşları isminde geçti Türkçeye firma oyunu kapattı. Bir süre sonra Klanlar isminde tekrar açıldı bu oyun. Ona ne oldu bilmiyorum. Anlaşılan en son bu isimle tekrar açılmış.
  • bu söylediğin süreç tarih olarak hangi yıl aralığını kapsıyor çünkü bu oyun 2009 girişli gibi duruyor sizde bir bakın isterseniz sözleşmede maddelerin sonunda
    yapım %100 türk diyor oyunun içine girince de bu böyle çokda anlıyor sayılmam gördüğümü yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pcmum -- 14 Ekim 2014; 22:50:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.