Şimdi Ara

SİLKRAOD EKRAN DONMASI VE BU YÜZDEN EKRAN HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN SİLKRAOD OYNARKEN ÇOK DONUYU PC RAM 512 İŞLEMCİ3.2 EKRAN KARTI DA 512 ACAB NEDEN CVP YAZARSANIZ SEVİNİRİM

• Çok farklı nedenleri olabilir ama bilgisayarın özellikleri , oyunu oynarken yanında açtığın programlar (işlemcin ve ramin iyi olmadığı için winamp,msn gibi programlar sanal belleği zorlar ve PC donar) , virüs programın ve internet bağlantın önemli..
    Hurafe midir bilmem ama birincisi format at P.C ne sonra oyunu oynarken , oyuna girdiğinde ctrl+alt+del yap , yöneticiden Sro_cliente sağ tıkla , önceliğini yüksek yap ikinci olarak ve benzeşmeyi ayarla deyip CPU 0 ın başındaki tiki kaldır..Umarım yardımcı olurum..
    Bu arada Hotan'da gereğinden fazla dolaşmak ve illegal programlar da neden olabilir..
  • bence arkadaşımızın açıklaması sana yetmiştir bunları yaparsın olur biter bu arada açıklama yapan arkadaşa thx benimde işime yarar bi açıklama
  • Benzeşme olayi nerde bulamadımda
  • ekran kartı güncellemelerini yükleyiniz...
    1gb ram zor yeterken 512 mb ın yetmesini beklemeyiniz..
    Forumdaki diğer konularıda ziyaret ediniz..
    Konu Başlığınızı küçültünüz..

ModgibiOLDu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asmorias -- 16 Mart 2008; 4:05:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

Çok farklı nedenleri olabilir ama bilgisayarın özellikleri , oyunu oynarken yanında açtığın programlar (işlemcin ve ramin iyi olmadığı için winamp,msn gibi programlar sanal belleği zorlar ve PC donar) , virüs programın ve internet bağlantın önemli..
    Hurafe midir bilmem ama birincisi format at P.C ne sonra oyunu oynarken , oyuna girdiğinde ctrl+alt+del yap , yöneticiden Sro_cliente sağ tıkla , önceliğini yüksek yap ikinci olarak ve benzeşmeyi ayarla deyip CPU 0 ın başındaki tiki kaldır..Umarım yardımcı olurum..
    Bu arada Hotan'da gereğinden fazla dolaşmak ve illegal programlar da neden olabilir..

Allah kimseyi Hotan a düşürmesin.Girmesi ayrı bir dert çıkması ayrı bir dert.
  • Green LeaF daha çok arkadaşımıza yardım konulu yazılar yazsak sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kalabalık yere girince genelde bole oluo rem işlemci ekran karti son gunceleme yapın msn 2 oyun gibi seyler acmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

kalabalık yere girince genelde bole oluo rem işlemci ekran karti son gunceleme yapın msn 2 oyun gibi seyler acmayın

evet abi hele msn
  • en iyi gene format işe yarıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeLO_Tr

en iyi gene format işe yarıyo

Geçici çözüm.Pc'nin kapasitesi sıfırlandığından daha rahat oynanıyor.

Ama sistem özelliklerini arttırmak kalıcı çözüm.Bi de para olmasa.
  • Ekran donması sorunu bende de başladı Format attım düzelmedi ekran kartının son sürücüsünü indirdim yine sorun var stall açıyom donuyo ekran ne bu arkadaş yeni olmaya başladı bende de...
  • Yeni olmaya başladı arkadaşlar bug diye düsünüyorum insallah eskisi gibi rahat oynayabiliriz.
    Sonuc olarak pre'si olmayana zarar be arkadasim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

Çok farklı nedenleri olabilir ama bilgisayarın özellikleri , oyunu oynarken yanında açtığın programlar (işlemcin ve ramin iyi olmadığı için winamp,msn gibi programlar sanal belleği zorlar ve PC donar) , virüs programın ve internet bağlantın önemli..

Sro ya sağ tıklayıp önceliğini yüksek yaptım ve cpu 0 kaldırdım gerçekten işe yarıyor
    Yapmadığım zaman 5 dkka sonra oyundan atıyor :S
    Ayriyetten ekran donması ve run time error hatası Loader dan oluyor oyuna orjinal clientle girmeye bakın

Oyuna orjinal clientle girip
    TheHitchhiker arkadaşımızın dediğini yaparsın rahat oynarsınız
    Bu arada bize bu paylaşımı verdiğinden dolayı TheHitchhiker arkadaşımıza teşekkürler

• arkadaslar gidin bi PC nizi temizleyinn yaw.format olacak iş degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

arkadaslar gidin bi PC nizi temizleyinn yaw.format olacak iş degil

katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: STReeT_ART

quote:

katılıyorum

Bahsettiğin nasıl bir temizlik? Adamlar format attık düzelmedi diyor görmüyormusun? Yoksa senin bahsettigin temizlik camasir makinesinde mi?
    Edit ; kasanın içini olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feddbba -- 25 Mart 2008; 7:50:39 >
  • Asıl temizliği kafamızda yapmalıyız beyler öyle bi hale geldikk ki hayatımız SRO oldu şahsen benim öyle...

quote:

Orjinalden alıntı: feddbba

quote:

quote:

katılıyorum

Bahsettiğin nasıl bir temizlik? Adamlar format attık düzelmedi diyor görmüyormusun? Yoksa senin bahsettigin temizlik camasir makinesinde mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: feddbba

quote:

quote:

katılıyorum

bu mesaj senin Pc kısalmasından ne anladıgına bağlı olarak beyninde yeni bi anlam kazanabilir.PC = Personal Computer
    Personal computer ne demek diye soracak olursan sana hemen deyivereyim.Kişisel bilgisayar demek oluyor.hee şimdi içince bilgisayar kelimesi bulunan bir "temizlik yapın" cümlesi sana "çamaşır makinesinde yıkamak" anlamı veriyorsa,,Sen kıral bi insansın o zman...ama zeki olmaya çalışmak yerine yukarıdaki mesajımdan "PC case'nizi temizleme" anlamı çıkarsaydın bu mesajıma mağruz kalmayacaktın..

Selametle zeki kardeşim..

• quote:

Orjinalden alıntı: asmorias

ekran kartı güncellemelerini yükleyiniz...
    1gb ram zor yeterken 512 mb ın yetmesini beklemeyiniz..
    Forumdaki diğer konularıda ziyaret ediniz..
    Konu Başlığınızı küçültünüz..

ModgibiOLDu

2 sene önce daha doğrusu "legend" gelmeden önce 512mb ram,p4 3ghz CPU,256mb ati ekran kartı vs vs ile çözünürlük 1024x768 olmak üzere diğer tüm grafik ayarları en yüksek seviyesindeyken oynayabildiğimi hatırlarım.tabi pc en fazla 30 dk dananıyodu.çıkıyodu.sonra su yansımasını fln kaldırıyodum bi tek öyle devam ediyodum oyuna.ama şimdi özellikle bugün fark ettim ki sistemimiz sronun serverlerı gibi çökmüş en düşük ayarda sadece skillerin bufların efekleri açık 1024x768 çözünürülükle oyun donuyor?.bu nasıl iş onu anlamadım.ben efekleri de kapatacaksam ne anladım bu oyundan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.