Şimdi Ara

silkroad 'a bilgisayar reset atiyor acil yardım lütfen..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu bir süre oynadıktan sonra, bilgisayarim dırrr diye bir ses ile birlikte restart atıyor.. bu surekli olarak tekrarlaniyor. donanimsal bir problemim yok.. makineyi test programiyla test ettim herhangi bir sorun yok.. sadece oyunda yapiyor.. modemimi degiştirip başka bir modemle denedim yine ayni sorun var..

format atip windows kurdum. xp pro sp2 kullaniyorum.. direct x 9c yuklu herhangi bir hata yok.. ekran kartim ati 9600 se.. orjinal driver dahil bir cok driverla denedim ama sonuc hep ayni.. silk road sitesinden cipset update leride kurum driverlarida yukledeim sonuc degismedi

anakartim asus i865 cipsetli işlemcim. p4 3.0

bu konuda acil yardima ihtiyacim var oyunu oynayamiyorum..

yardimlarinizi bekliyorum...

• Zannediyorum donanımlar aşırı ısınmadan dolayı reset atıyordur,öyleki ben kasamı değiştirmiştim bir ara sırf bu yüzden obsesyon yaratıp,bu oyunun motorunun agp yollarına karşı bir gıcıklığı söz konusu,hele anakart üzerindeki köprüler cayır cayır yanıyor oyun başlar başlamaz,ekran kartı ısınmaktan kendinden geçiyor,ben kasanın kapağını açıp klimayı oraya doğrultarak bir ay oynayabilmiştim oyunu o derece beter...

Bu oyunu oynamak istiyorsan eğer havalandırması çok iyi bir kasaya sahip olman gerek ne yazık ki...Veya kasanın kapağını açaraktan oralara fanlar yerleştir neblim yap bşiler,ama son çare kasaya ekstra fan takmakta kapalı halde tutmak koşulu ile...

Ya da en güzeli benim gibi oyunu bırakırsın,hem beyin hem kasa içi havalandırması olarak rahatlarsın,öyleki oyunda kervan yapıp kervan dağıtmaktan başka hiçbir aksiyon yok,kitle düzeysiz,oyun lagli ve aşırı yorucu,ayrıyeten party sistemi bile seni yanlızlığa itiyor...Zamanına,sağlığına yazık bence bırak bu oyunu...

• sagolasin dostum.. tavsiyelerin için..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.