Şimdi Ara

SİLKROAD ATA SÖZLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BUYRUN ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE VERİLDİYSE AF OLA

NOT:DİKMEN ABİMİZİN SİTESİNDEN ALINTI YAPILMIŞTIR

1) Ya bu deveyi güdeceksin, yâda SilkRoad'dan gideceksin. (Ya bu deveyi güdeceksin, yâda bu diyardan gideceksin.)
    2) Oyuncu oyuncuya sataşa sataşa murderer olur (Üzüm üzüme baka baka kararır)
    3) Bir elin nesi var iki elin Glaviesi var (Bir elin nesi var iki elin sesi var)
    4) Abdestsiz oyuncuya weapon elixir dayanmaz. (Abdestsiz sofuya namaz dayanmaz.)
    5) Can Str'den gelir. (Can boğazdan gelir.)
    6) Dağda gezen Tiger Girl'i görür (Dağda gezen kurdu görür.)
    7) Ecel geldi HP Pot bahane (Ecel geldi baş ağrısı bahane.)
    Eceli gelen it, İstanbul surlarına işer (Eceli gelen it, cami duvarına işer.)
    9) Isyutaru ordaysa, Tiger Girl burada. (Halep ordaysa, arşın burada.)
    10) Isyutaru'ya giden terler (Hamama giden terler)
    11) Monster olmayan yerde, Item düşmez. (Hareket olmayan yerde, bereket olmaz.)
    12) Monster olan yerde at değiştirilmez. (Irmaktan geçerken at değiştirilmez.)
    13) Coin'le imanın kimde olduğu belli olmaz. (Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz.)
    14) Sahipsiz Item'i aç gözlü oyuncu kapar (Sahipsiz sürüyü kurt kapar)
    15) Sakınan göze Glavie batar.(Sakınan göze çöp batar.)
    16) Sakla Glavieni gelir zamanı. (Sakla samanı gelir zamanı.
    17) Samanlıkta elixir aranmaz. (Samanlıkta iğne aranmaz.)
    18) Glavie gider izi kalır. (Sel gider kumu kalır.)
    19) Sen seni bil sen seni, sen seni bilmezsen, patlatırlar Glavieni. (Sen seni bil sen seni, sen seni bilmezsen, patlatırlar enseni. )
    20) Tarlanın taşlısı, weaponun +'lısı makbuldür. (Tarlanın taşlısı, kadının saçlısı makbuldür.
    21) Glavie girdiği yeri yakar (Ateş düştüğü yeri yakar)
    22) Zenginin SOS'u, züğürdün çenesini yorar. (Zenginin malı, züğürdün çenesini yorar.)
    23) Sakin atın taşıdığı yük pek olur (Sakin atın çiftesi pek olur)
    24) SOS verdik SOM ister. (Yüz verdik astarını ister.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthalion -- 1 Eylül 2006; 11:38:46 >

• WLLAH GUSEL SEN MI HAZIRLADIN Ç(ALINTI) MI ???
  • ALINTI KARDEŞ BELİRTTİM ZATEN YAZIDA
  • GÜZEL OLMUŞ ALINTI DA OLSA "EMEĞE SAYGI" !!!
  • Çok güldüm ya gerçekten güzel olmuş
  • buna yaa sabah sabah midem bulandı
  • quote:

Orjinalden alıntı: last_janissary

buna yaa sabah sabah midem bulandı

NOOLDUKİ NİE MİDEN BULANDI MANGYANK MISIN NESİN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel cevap.Kardeş burda bi emek var emeğe mide bulanmaz.Önünde eğilmen lazım!!!
  • quote:

Güzel cevap.Kardeş burda bi emek var emeğe mide bulanmaz.Önünde eğilmen lazım!!!

Zevk meselesi değilmi kardeşim emek werilen herşey beğenilmek ve önünde eğilmeyi gerektirmez bence çok saçma sözler olmuş gerçektende midem bulandı kimsede karışamaz buna...

quote:

NOOLDUKİ NİE MİDEN BULANDI MANGYANK MISIN NESİN

sana gelince , sende git bu muhabbetleri cafedeki weletlerle abyss toplarken yap senn sewiyene inemem , sen werdn dieilla beyenmek zorunda değilm eleştrilere açık ol biraz
  • Eleştirmenin de bi adabı vardır "midem bulandı" demene gerek yok daha güzel olabilirdi diyebilirsin
  • KARDEŞ ŞİMDİ ANLADIM BU FORUMUN TADI KAÇMIŞ.

ŞÖYLE TARTIŞMA ORTAMLARINI YATIŞTIRAYIM ORTAMI YUMUŞATAYIM DİE BİKAÇ ŞEY PAYLAŞAYIM DEDİM...

MUHABBETİN UZADIĞI YERE BAK

SEN MİDEM BULANDI DEMİŞSİN BENDE MANGYANK MISIN DEDİM.NE OLMUŞ YANİ BURDA GÜLMEK İÇİN BAHANE ARIYORUZ ZATEN.

BEN HER ELEŞTİRİYE AÇIĞIM AMA BU SÖZLER BANA AİT DEĞİL ALINTIDIR DİE YAZMIŞIM ORAYA.AMA YİNEDE SANA KARŞI TERS Bİ DÜŞÜNCEM YOK.

İNŞALLAH KONU BAŞKA YERLERE TAŞINMAZ.ASIL KONUŞULMASI GEREKEN ŞEYLERİN KONUŞULMASI DİLEĞİYLE
  • HEHE GÜLMEYE BAHANE ARIOZ DEMİŞKEN GÜLECEK BİŞEY DAHA BULDUM

SAAT 12 OLMUŞ ;

LAST_JANİSSARY

--SABAH SABAH MİDEM BULUNDI YAZMIŞ

NEYSE GÜLMEYE BAKIN BOŞVERİN ELEŞTİRİYİ
  • Bence de herkes burda paylaşıyo espiri yapıyo yoksa bu forum yürümez ki biz de buraya bişiler öğrenip gülüp eğlenmeye geliyoruz artık uzatmayalım bencede :D
  • Madem gereken şeylerin konuşulmasını istiosn boş muhabbeti , lafı başka yerlere götrmeyi ve post kasmayı bırak ben yeni kalktım benm için sabah kim karışabilir buna ? adam bana mangyankmsn demiş aahaha ne kadar komiik kendn gülmek istiosan aynaya bakablrsn , dandk esprileride bırakırsan forumun daha az tadı kaçmış olur....
  • KARDEŞ MADEM MUHATTAP OLMUCAN NİE BENİM AÇTIĞIM KONUYA MESAJ ATIP ORTAMI BOZUOSUN.İÇİNE ETTİN KONUNUN HİÇKİMSE KONU HAKKINDA BİŞEY YAZMIO SENİN YÜZÜNDEN.

DE HADİ GİT İŞİNE
  • Arkadasım olayı bitirmişin ya gülmekten yerlere yattım ha
  • bence mükemmeldi gülmekten yerlere yattım
    bu arada sende beğenmiyceksen msj atma ortamı bozma hadi git sen devene yük yükle kardeşim hade
  • quote:

bu arada sende beğenmiyceksen msj atma ortamı bozma hadi git sen devene yük yükle kardeşim hade

kes ulen mesaj yazıp yazmıyacağımı sana sormayacam , o banlarıda alıp deveme yüklerim sona devem sana ne YÜKLER orasını bilemicem
  • Deve ona yükledikten sonra ona oda evrenle beraber sana ne yükler bende onu bilemicem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.