Bildirim
Silkroad Çalışmıyor Yardım!!! :(
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Resim Göstere Bilirmisin Belki Ozaman Söliyebilirim Şimdi Sorunu Tm Anlaamadım -
Kullandığın virüs programı veyahutta Windows un bu programı (SRO installer) ı engellemiş olmasından kaynaklanıyor olabilir.
Açıçası önceden pek karşılaşmadığım bir sorun ama en iyisi P.C ne bir format atmayı dene en azından mevcut Windowsu onar belki sorunun hallolacaktır.. -
Bende aynı soruunu aldım şimdi. -
majeste sende birilerine sordun mu ne yapabiliriz bu soruna yardım -
SS koysana -
Hocam Ss koyarsan daha yararlı olur bence... -
İlk Önce Ben Dedim
Diyom Ya SS Koy Ama Nerde Sakalımız Mı Varki Sözümüz Dinlensin -
quote:
Orjinalden alıntı: _MetalGirL_
İlk Önce Ben Dedim
Diyom Ya SS Koy Ama Nerde Sakalımız Mı Varki Sözümüz Dinlensin
hava mı atıyosun
windowsunda sorun vardır bence. güvenlik duvarı ayarlarına bi bak
-
En Sağlamı Torrentten İndir Windowsta Sorun Olmas Ben Geçen Sene Legend Geldiğinde İndirmişdim Tam insatll Diyordum Ve Tık Kapat Hatası Yeniden İndir.Yada Başka Bir Sorunsa SS Koy -
Sen Git O Pcyi Çöpe At Yenisini Al -
quote:
Orjinalden alıntı: _MetalGirL_
Sen Git O Pcyi Çöpe At Yenisini Al
Katılıyorum -
arkadaşlar ya bende girmeye çalışıyorum servere giriyorum karakterimi açıyorum açtıktan sonra orda avrupalı erkek veya kız çıkıyo ya onun nerdeyse tamamı doluyo ondan sonra oyundan atıyo lütfen yardım edin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X