Şimdi Ara

Silkroad Öğreten Ders Verenler Lütfen (İzmir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm Arkadaşlar Sizlerden Bir Yardım İsticem Özellikle İzmirde Oturan Arkadaşlar Bana Silkroad Oyununu Öğreten Bir Kişi Arıyorum Rica Ediyorum Lütfen İzmirde Oturan Bir Arkadaş Varsa Beni Facebookdan Eklermisiniz Ben Buğrahan Başlık Bunu Yazın Tek Ben Çıkıyorum Lütfen Beni Ekleyin Bende Bu Oyunu Öğrenmek İstiyorum Sizlerle Tanışmak İstiyorum Lütfen Beni Eklermisiniz Tanışalım Bana İyilik Yapın Arkadaş Dost Oluruz Konuşuruz İzmirde Oturuyorum Ben Lütfen Tanışalım Arkadaşlar Bekliyorum Sizlerin Beni Eklemesini Hemen Eklerseniz İyi Olur Bana Bu Oyunu Öğreten Yok Lütfen Sizleri Bekliyorum....

• Patlayabilir dikkat.
  • Silkroad emek ister istersen skype aracılığı ile yardım edebilirim.
  • ögrenirsin ögrenmesine sonra pisman olursun insan bırakamıyor 7-8 yıldır bırakamadım ne zaman bıraksam 1 yıl bile sürdügü oluyor tekrar baslıyorum
  • Aynen öyle son 10 yilin bağımlılık yapan hastalığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Lütfen Ben Eskiden Bu Oyunu Çocukken Oynardım Ama Artık Unuttum Öğrenmek İstedim Bana Öğretin Lütfen Beni Skype İle Ekleyin Veya Facebook İle Ekleyin Kamera Açarız Öğretirsiniz Veya Sesli Mikrofon İle Konuşuruz Öğretin Lütfen

Facebook: Buğrahan Başlık
  • Hocam mat dersi mu formulu ver ogret gibi zamanla ogrenirsin hem zevkli olur hemde sen denemis olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuGRaHaN_1989

Arkadaşlar Lütfen Ben Eskiden Bu Oyunu Çocukken Oynardım Ama Artık Unuttum Öğrenmek İstedim Bana Öğretin Lütfen Beni Skype İle Ekleyin Veya Facebook İle Ekleyin Kamera Açarız Öğretirsiniz Veya Sesli Mikrofon İle Konuşuruz Öğretin Lütfen

Facebook: Buğrahan Başlık

size tavsiyem kesinlikle tekrar bulaşmayın , resmen zorla kendinizi ateşe atıyorsunuz !! Eğer ileri düzeyde bağımlısı olursanız tüm yaşamsal fonksiyonlarınız yavaşlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.