Şimdi Ara

Silkroad Online Win7 64bit sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bende aynı sorundan müzdaripim..
    ASUS N53SN-SZ174V bilgisayarım var.
    Özellikleri:

İşlemci : Intel Core i7 2630QM
    İşlemci Hızı : 2,0 GHz
    Bellek : 8 GB
    Sabit Disk : 640 GB

Daha aldığım ilk gün aksilik bu ya mavi ekran hatası verdi.. ve bende fotoğraflarıda mevcut.HTML kodlarıyla mı koyuyorduk fotoğrafları hatırlamıyorum.. Sorun oyundan kaynaklı sanırım 64 bit destekli değil.Orjinallik sever biri olduğum için bilgisayarda (en azından yeni ürünlerde) hemen 32 bit ultimate kurmak istemiyorum.Birazda orjinalliğin verdiği hazzı tatmak lazım bence.. Herneyse bunu başka bir yöntemle çözebilir miyiz? Yardımcı olabilicek varsa minnettar olurum.Ha bi de utancımı yüzüme vurmak için belirtmek isterim ki ben bilgisayar teknolojisi ve programlama mezunuyum. :(
    (imageshack.us tan atamadım anlamadığım sebepten dolayı fotoğtrafı.direk buraya yazıyım diyorum..)
    A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.
    QUOTA_UNDERFLOW
    If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer.If this screen appears again,follow these steps:
    Check to make sure any new hardware or softrware is properly installed.If this is a new installation,ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need.

If problems continue,disable or remove any newly installed hardware or software.Disable BIOS memory options such as caching or shadowing.If you need to use safe mode to remove or disable components,restart your computer, press F8 to select advanced startup options, and then select safe mode.
    Technical Information:
    ***STOP:0X00000021 (0X0000000000000000, 0X0000000000000001,0X00000000000D0A0D32,0X000000000B1BA936)

Collecting data for crash dump...
    Initializing disk for crash dump..
    Beginning dump of physical memory.
    Dumping physical memory to disk:100

Ayrıca sanırım fotoğraf upload etmemin engelini yaratan şeyi buldum, explorer 9.. google chrome sayesinde upload yapabildim.

• ben 64 bitte kullanıyorum win7 64bit sistemim imzamda mevcut baska bişeyden kaynaklanabilir sen bilgisayarcıymıssın sen daha iyi bilirsin ama sana sadece şunu söyleyebilirim 64bitttede çalışıyor oyun
  • Şimdi şöyle birşey var.. QUOTA_UNDERFLOW denilen şeyin tercümesi "kota yetersizliği"
    bunun türkçe sayfalarda çözümü yok.buna benzer bazı sorunların çözümü var microsoft un sitesinde.. fakat benim sorunum muhtemelen Silkroad'tan dolayı olduğu için tam olarak aynı mevcut sorunu bulabiliceğimi sanmıyorum.
    Yanlız benim bir de şöyle bi hatam oldu ben genel güncelleştirmelerini yapmamıştım windows'un.. bence bunun büyük büyük bi etkisi var.. başka türlü böyle bi bilgisayar ve böyle bi internet ile mavi ekran hatası verebilicek kadar büyük bi problem olamaz..

2.seçeneğim ise Silkroad Online 64 bit sürümünde bi eksiklikten dolayı böyle bi sorun yaratmakta. Çünkü evdeki diğer bilgisayarlarda 32 bit kurulu.. onlarda bugüne kadar öyle bir soruna rastlamadım.. vista 64 bit te bile kuruluydu o oyun daha önce..
    win7 home premium 64 bit desteği bulunmamaktada olabilir..

• pack update leri falan yapmanı tavsiye ederim o pek sro hatası gibi durmuyor ya hiç öyle mavi ekranda error almadım şimdiye kadar
  • teşekkürler 3ddark.. güncellemelerin tamamı bitmiş durumda şu an.. bi kere daha denemek istiyorum aslında ama yine böyle bir sorun verirse yine servise göndermekten başka çarem kalmıcak..
  • bi dipnot daha: win 7 64 bit home premium olmasıyla alakalı olabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onury59

bi dipnot daha: win 7 64 bit home premium olmasıyla alakalı olabilir mi acaba?

kesinlikle alâkalı değil, win7 64bit,te stabil sorunsuz çalışır, kendim kullanmaktayım,
    1-antivirus essential kullanıyorsan, (ayarlar/ hariç tutlan işlemler) listesine sro clienti ve silkroad exeyi ekle
    2-oyunu sil, klienti varsa sıfırdan kur yoksa indir
    3-driverler tam kurulumu, dxdiag sorunsuzmu
    4-sorun devam ederse windowsu yeniden kur.
    5-sorun halâ devam ediyorsa fiziksel bir sorun olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xp sp2 windosw update problemi
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.