Şimdi Ara

Silkroad Pencere Modu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Silkroadı pencere modunda çalıştırmayı bilen warmı. Bi kere görmüştüm int cafede ama sormayı unuttum. Pencere modunda açabilirsek. Daha iyi olur bizim için. Çünkü mesela oyuna giremeyi deniyoruz. Dc oluyoruz sonra çıkoz geri girioz. Çıkıoz bi daha bunu yerine açarız 4-5-6 tane silkroad sonra ordan deneriz 1 kere deniycağimize daha fazla deneriz. Zamandan kazanırız. Bilen warsa lütfen paylaşsın. İçinde kod falan aradım ama kod falan yok

• onun yerine oto script i dene cok ii program ustte var konusu otomatik deniyo girmeyi sen oturuyon hemde cok seri
  • ahanda o pencere modu warya orda kesin bot wardi.Bi aralar botlar ole calisiodu pencerede crack yuzunden
  • Windows+alt+enter aynı anda bas olur ama birden fazla açamazsın silkroad
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan266

onun yerine oto script i dene cok ii program ustte var konusu otomatik deniyo girmeyi sen oturuyon hemde cok seri

Yav sonra çıkıyolar benim karakter hacklendi falan nasıl guveniyorsunuz anlamıyorum yazık olmayacakmı eğer o karakterin hacklenirseBilmedigin programa güvenme
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheMooNathens

quote:

onun yerine oto script i dene cok ii program ustte var konusu otomatik deniyo girmeyi sen oturuyon hemde cok seri

Yav sonra çıkıyolar benim karakter hacklendi falan nasıl guveniyorsunuz anlamıyorum yazık olmayacakmı eğer o karakterin hacklenirseBilmedigin programa güvenme

evet arkadas gercekten haklı gibi gelior banada bi giderse oturup ağlarız sonra

• çözünürlüğü yükseltirsen olur ama birden çok açmana izin vermez!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BU PROGRAMI BİLEN WARSA LÜTFEN NASI EDİNECEĞİMİ SÖYLESİN ŞİNDİDEN TEŞEKKÜRLER(ÜST KONULARDA BULAMADIM)
    quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.