Silkroadı pencere modunda çalıştırmayı bilen warmı. Bi kere görmüştüm int cafede ama sormayı unuttum. Pencere modunda açabilirsek. Daha iyi olur bizim için. Çünkü mesela oyuna giremeyi deniyoruz. Dc oluyoruz sonra çıkoz geri girioz. Çıkıoz bi daha bunu yerine açarız 4-5-6 tane silkroad sonra ordan deneriz 1 kere deniycağimize daha fazla deneriz. Zamandan kazanırız. Bilen warsa lütfen paylaşsın. İçinde kod falan aradım ama kod falan yok
onun yerine oto script i dene cok ii program ustte var konusu otomatik deniyo girmeyi sen oturuyon hemde cok seri
ahanda o pencere modu warya orda kesin bot wardi.Bi aralar botlar ole calisiodu pencerede crack yuzunden
Windows+alt+enter aynı anda bas olur ama birden fazla açamazsın silkroad
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetcan266
onun yerine oto script i dene cok ii program ustte var konusu otomatik deniyo girmeyi sen oturuyon hemde cok seri
Yav sonra çıkıyolar benim karakter hacklendi falan nasıl guveniyorsunuz anlamıyorum yazık olmayacakmı eğer o karakterin hacklenirseBilmedigin programa güvenme
quote:
Orjinalden alıntı: TheMooNathens
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetcan266
Yav sonra çıkıyolar benim karakter hacklendi falan nasıl guveniyorsunuz anlamıyorum yazık olmayacakmı eğer o karakterin hacklenirseBilmedigin programa güvenme
evet arkadas gercekten haklı gibi gelior banada bi giderse oturup ağlarız sonra
çözünürlüğü yükseltirsen olur ama birden çok açmana izin vermez!