Şimdi Ara

Silkroad-R Oynayan Var mı?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
7.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş bana bu halloven eventten beceri puanı veren kagıt çıktı

1 tane bastım 3 k beceri puanı verdi şimdi ben dıger sınıfları up lasam dıger sınıfları kullanabilirmiyim
  • Blader her zaman bir adım öndedir.
  • Char'ın hakkında bilgi ver, ona göre cevaplayalım.
  • Bende yeni pc aldıktan sonra silkroada kaldığım yerden döneceğim :) sormak istediğim şu nuker çarda str açığını nasıl kapatabiliriz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flopyy F kullanıcısına yanıt
    120 level nuker'lar %66'lık snow basıyor.
  • Biz 120 yi nasıl görelim hocam

Ben blader char'la tek başıma kasıyorum, şu anda 117 level.
  • Hangi sw dı ve maşşAllah nazar deymesin

Ben Eridanus'tayım. Sparta-Rome server'larının birleşimi.
  • dostum sen sanırım bılıosun oyunu az cok ben yenı basladımda bu 32 ye kadar kastım avrupa wizard sonra hallovenden skıllpoınt scroll cıktı bende bastım 3k skıl verdı daha 29 tane daha var
    bende arta kalanları warlocka verdım ama meger clerıc e verecekmısız ben bunu gerı nasıl alırım bi yol gosterdıler cursed kalbı ıle tek tek alıyor da toplu alımı yokmu bunun
    toplam becerı uzmanlıgı 62/62 daha poınt veremıom

extra
    penguin's evil toughts
    berserker regeneration potions
    subscription card

çıktı bunlar nedır altında bı acıklamada yazmıyor
  • Char'ın level'ı düşük, event'in bitmesine daha çok var. En iyisi yeni baştan bir char aç. En kısa yol bu.

Gelelim event hediyelerine;

Magic POP verirse, her şehirde bulunan Magic POP NPC'sine git, o kartla kumar oyna. Çeşitli hediyeler var Magic POP NPC'sinde, onlardan istediğini seç, üzerine tıkla, event'ten aldığın kartı boşluğa yerleştir. Kumar sonunda o kart kırmızı olursa, o istediğin şeyi almış oluyorsun. Eğer yeşil olursa, teselli hediyesi kazanıyorsun. Bu iki hediyeyi de, tüm şehirlerde bulunan "Magic POP Rehberi Gori"den alabilirsin.

Verilen çiçeklerin pek bir işe yaradığı yok. Yere bırakabilirsin.

SP scroll'u zaten biliyorsun.

Berserker regeneration potion işine yarar. Sağ tıkladığında, zerk'in otomatik olarak dolar ve "Tab" tuşuna bastığında çıldırırsın.

%10 damage increase / absorption scroll da işine yarar. Verdiğin hasar %10 artar, aldığın hasar %10 azalır.

Evil thoughts hediyeleri pek işine yaramaz. Görsellik katan hediyeler sadece. Zerk'lediğinde maske aktif olur ve bir süreliğine penguen, kaplan ya da panter olursun. Zerk bittiğinde ise eski haline geri dönersin.

Alchemy catalyst de ilerde işini yarar. Item'lere özellik veren taşları bastığında, bastığın taşın başarı oranını %100 yapar.

• Joymax yeni oyun cikarmista haberimiz yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silkroad r de silk fiyatları ne kadar normal silkroad'a göre pahalı mı ucuz mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legolas4121 kullanıcısına yanıt
    Aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _baron_

oyuna giriş için premium almaya gerek varmı

Hayır gerek yok yeni char açınca premiumu oyun veriyor. Diğer premium da 80 lvde geliyor.
    Premium, pet, devil spirit vs oyun başında veriliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.FranzZ

Bot almak sart ya elle kasilmiyor hangisini tavsiye edersinizz

sBot tabiki de hocam tartışmasız

Ayrıca şu yeni eventi kaçırmamanızı tavsiye ederim. Sp sıkıntısı olan charıma 3 günde 700k sp kastım :)

Yeni başlayacak arkadaşları Thebes serverına ve guildimize beklerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pentatonix -- 29 Ekim 2013; 17:26:01 >
  • Ya bukadar güzel oyunu joymax nasıl batırdı anlamıyorum Private serveri yapanlar bile neler düşünüyor bu adamlar da begin mi yok cidden anlamıyorum.

Tüm suç Lidyalılarda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Tüm suç Lidyalılarda...

Ya para olayı değil bu adamlar uğraşmak istemiyorlar sanki lag dan adim atamadigimiz haftalar oldu bunları istese joymax çözemez mi çözer ama çözmüyordu işte dediğin nokta doğru değil mi doğru para olayı da bozdu çok player bundan bıraktı oyunu mesela lol oyunu neden okadar tutuldu yapan adam oyunda para veren ile vermeyeni ayirmamis oyun dengesini çok iyi kurmuş işte bunu neden düşünmüyor joymax şimdi ki hali içler acısı silkroadin işin garibi hâlâ bence en güzel oyun biraz kafa yorana bıraksalar işi çok farkli olur da artık çok geç böyle gider bu oyun. Level kas para harca düşünen adam bunu düşünmüs bu yüzden de haklısın kardeşim :)

Biz lag yüzünden adım atamazken; yabancı oyuncular +9 basıyordu. Bizlerin bilgisayarı kötüydü, interneti kötüydü. O tür olaylarda tüm suç Joymax'in değildi. Ben 1 Mbps sınırsız internete 45 TL veriyordum. Sürekli gidip geliyordu, yavaştı falan. Aynı dönemlerde oyundan tanıdığım ve Almanya'dan oynayan bir abi 128 Mbps internetle oynuyordu SRO'yu. Gerçi SRO çok veri harcayan bir oyun değil, ama ping değerleri çok yüksek olunca, sorunsuz bir SRO olsa bile lag kaçınılmaz oluyor.

LoL, SRO'dan 4-5 sene sonra başladı. Dur bakalım, LoL'ün de yükseliş dönemi bitecektir...

Oyun o kadar da kötüleşmedi ya. Ben son 7 aydır oynuyorum ve beni tatmin edecek düzeyde olduğunu söyleyebilirim. Forumdakilerin yazdıklarına kulak asma. Adamlar 3-5 yıldır SRO'ya takılmıyorlar, kafalarına göre konuşuyorlar.

Proof stone kalksın, oyun eski haline döner. Bu kadar söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex

quote:

Orijinalden alıntı: SONKAGE

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Ben de 3 char açtım ucunu birlikte götürmeye çalışıyorum. Bow, glaive ve ss nuker var 70'e yaklasti 3'u de. 3'unu birlikte goturmek zor ve yavas oluyor birkac level sonra glaive ve nukeri birakip bowla devam edicem.

bu levela kadar niye kastın

Mallık işte

@SixSixSix

Onu düşündüm kardeş, 100'den sonra blader'a donucem zaten onun için bow'la gitmek daha mantıklı, daha seri kasıyor. Nuker mob'un yanına gidip o nukeleri evirip çevirene kadar bow iki skill atıyor üstelik yatma ihtimali yok. Eline iyi bir weapon alıp ezik setle salarsın bota paradan tasarruf

Bu arada SROR'de sp sıkıntısı olmuyor. 105'e kadar rahat gidersiniz yani yani sonrası kolay zaten.

hocam 112 blader var hazır satın aldım çok az exp geliyor ya.gobideyim ben.nasıl kasıcam 120ye?birde elindekini +12 yapmak istiyorum +5 şuan

Merhaba ben de gobi serverin deyim 61 level sword nuker karakterim var.Karakterinizin adı nedir bir guild de bağlı mısınız ?

yok hocam guildim :(

Kusura bakma Alex geç döndüm .İstersen beraber ta kılabiliriz oyunda zaten bu yıl kpss için hazırlandığım dan pek bakamıyorum aslında yazın bırakmıştım ama dayanamayıp gene başladım genelde botta olur karakter belli saatlerde buluşabiliriz.Gerçi benim level(62) düşük ama.Karakter adı ulquiorrason.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SONKAGE -- 1 Kasım 2013; 20:25:27 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.