Şimdi Ara

Silkroad-R Oynayan Var mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
7.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar silkroad-R Thebes serverında oynayan arkadaşlar var mı?

Varsa char name, level ve guild bilgilerinizi yazar mısınız..

• Max lvl kac bu silkroad r de?bot pvp ilaylari nasil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pes Etmek YOK!

Max lvl kac bu silkroad r de?bot pvp ilaylari nasil.

sbot-r var. max 120 lv. Normal silkroaddan birkaç tane farkı var. Piyasa ve pvp bayağı hareketli :)
  • Oyunda botları Önlemek için Recharge sistemi var 8 saat %100 4saat %50 exp geliyor ve exp alımı kapanıyor.Tr Saati ile 18.00 da Recharge. Lv 70 e kadar moblardan para toplayamıyorsun. Sana monk's Soldier's General's token veriyor bunlar ile npclerden alıs veriş yapabiliyorsun. Oyuna girişte sana bir pet 3 gün, Devil sprit bir hafta, Birkaç scroll, premium plus ve birkac item veriyor. Ayrıca her 10 lv da bir Hediye veriyor bunlar exp scroll sikill sıfırlama Ve lv80 de tekrar bir premium plus! Lv 70'e kadar sos set ve sos itemler. İstersen Tokenler ile Sun alabiliyorsun. Fakat Hemen herkesin elinde Sun olduğu düşünülürse bu biraz değişik oluyor. Pvp sistemi hareketli demiş arkadaş fakat ben goremedim daha o hareketi i Sro ile kyaslayamıyorum Oradan ayrılalı çok oldu :( bot ise sBor ve Ph bot mevcut.
    Exp Rateleri aynı. %10arttıran bişey var ama 2 yıldır orda neyi arttırıyor daha bilmiyorum :) sp sorunu genelde çok yaşanmıyor. 5 yıl öncesisnin silkroadı gibi sikill sistemi biraz farklı 240 Mystery point var. Forcei upladıgında Light Fire Cold aynı anda lvl atlıyor. ve bir de buildini up'layabiliyorsun. Dolayısı ile Favorim 8-1 Hibrid spear :)
    Thebes- Rada Lv86 - _Suikoden_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cas7a7ar -- 24 Eylül 2013; 23:22:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cas7a7ar

Oyunda botları Önlemek için Recharge sistemi var 8 saat %100 4saat %50 exp geliyor ve exp alımı kapanıyor.Tr Saati ile 18.00 da Recharge. Lv 70 e kadar moblardan para toplayamıyorsun. Sana monk's Soldier's General's token veriyor bunlar ile npclerden alıs veriş yapabiliyorsun. Oyuna girişte sana bir pet 3 gün, Devil sprit bir hafta, Birkaç scroll, premium plus ve birkac item veriyor. Ayrıca her 10 lv da bir Hediye veriyor bunlar exp scroll sikill sıfırlama Ve lv80 de tekrar bir premium plus! Lv 70'e kadar sos set ve sos itemler. İstersen Tokenler ile Sun alabiliyorsun. Fakat Hemen herkesin elinde Sun olduğu düşünülürse bu biraz değişik oluyor. Pvp sistemi hareketli demiş arkadaş fakat ben goremedim daha o hareketi i Sro ile kyaslayamıyorum Oradan ayrılalı çok oldu :( bot ise sBor ve Ph bot mevcut.
    Exp Rateleri aynı. %10arttıran bişey var ama 2 yıldır orda neyi arttırıyor daha bilmiyorum :) sp sorunu genelde çok yaşanmıyor. 5 yıl öncesisnin silkroadı gibi sikill sistemi biraz farklı 240 Mystery point var. Forcei upladıgında Light Fire Cold aynı anda lvl atlıyor. ve bir de buildini up'layabiliyorsun. Dolayısı ile Favorim 8-1 Hibrid spear :)

• quote:

Oyunda botları Önlemek için Recharge sistemi var 8 saat %100 4saat %50 exp geliyor ve exp alımı kapanıyor.Tr Saati ile 18.00 da Recharge. Lv 70 e kadar moblardan para toplayamıyorsun. Sana monk's Soldier's General's token veriyor bunlar ile npclerden alıs veriş yapabiliyorsun. Oyuna girişte sana bir pet 3 gün, Devil sprit bir hafta, Birkaç scroll, premium plus ve birkac item veriyor. Ayrıca her 10 lv da bir Hediye veriyor bunlar exp scroll sikill sıfırlama Ve lv80 de tekrar bir premium plus! Lv 70'e kadar sos set ve sos itemler. İstersen Tokenler ile Sun alabiliyorsun. Fakat Hemen herkesin elinde Sun olduğu düşünülürse bu biraz değişik oluyor. Pvp sistemi hareketli demiş arkadaş fakat ben goremedim daha o hareketi i Sro ile kyaslayamıyorum Oradan ayrılalı çok oldu :( bot ise sBor ve Ph bot mevcut.

Sistem botları engellemek adına çok iyi kurulmuş. Keşke daha önce gelseydi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

Sistem botları engellemek adına çok iyi kurulmuş. Keşke daha önce gelseydi :)

Üzülerek söylemeliyim ki! 8+4 fakat onunda bir bugu var ve bence, ya sır gibi saklanıyor. Yada kimse el atmıyor. 8%100+4%50 Kastıktan sonra arada bir 4 ila 6 saat arası şehirde beklemeden sonra Bar tekrar recharge oluyor.. Yani barı bittiğinde oyununu kapatıp uyuyan bir kişden en az yaklaşık 6 saat daha fazla %100 exp ile kasma imkanın oluyor. Serverda bilinen tek Legit guild var.

• quote:

Hangi guilddesin hocam?

D4BB3 - 109
    ReaLLiFe - 108
    Fethiye - 103
    Janissary_TR - 82

benim charlarım. Guild : iSTiKLaL

• Baskan oyuna bende baslasammı dıye düünüyorum ılk defaa oynayacagım turkce destek varmı bi sorayım dedım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan2435

Baskan oyuna bende baslasammı dıye düünüyorum ılk defaa oynayacagım turkce destek varmı bi sorayım dedım

Evet oyunun Türkçe desteği var. İndir netten araştır biraz, dene bakalım beğenmezsen bırakırsın
  • oyuna giriş için premium almaya gerek varmı
  • _baron_ kullanıcısına yanıt
    Hayır.
  • gobi nedense bomboş..
  • Benim de dikkatimi çekiyor... Thebes 3500'e dayanıyor halbuki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _baron_ kullanıcısına yanıt
    Adam yok sen diyorsun ki premium.
  • Thebes serverında geçen gün girmeye çalıştığımda sunucu dolu dedi ve 1dk kadar bekledim oyuna girebilmek için. Bir de premiumu alan adam oyuna girmek için değil ticket vs için alıyordur bence :)

Premium, exp ve sp scroll, reverse, res scroll, 1 aylık maymun vs şeyler yeni açtığınız karaktere oyun tarafından veriliyor zaten. 80 Lvde de ikinci premium :)

Thebes serverında oynayan arkadaşlar yeni Türk unionumuza sizleri de bekleriz.

Pm : D4BB3, ReaLLiFe, Fethiye, Janissary_TR
  • Bende baslamayi dusunuyorum hangi serveti onerirsiniz cvp verilmiste gene bi sorayim dedim kasmasi nasildir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.FranzZ

Bende baslamayi dusunuyorum hangi serveti onerirsiniz cvp verilmiste gene bi sorayim dedim kasmasi nasildir

thebes başla
  • Bot almak sart ya elle kasilmiyor hangisini tavsiye edersinizz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki sBot.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.