Şimdi Ara

Silkroad-R Oynayan Var mı?? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
7.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0'dan char açıp tekrar görev yapmaya üşeniyorum, Thebes-Gobi arasında ne gibi farklılıklar var? Yaklaşık 1.5 yıldır uzağım oyundan.
    0-70 arası kaç günümü alır?
    Sbot şehirdeki npcden pot alabiliyor mu? Karakollardaki görevleri alıp teslim edebiliyor mu? Oyun girişindeki 8 haneli şifreyi yazabiliyor mu?
  • Khomajtre K kullanıcısına yanıt
    An itibariyle;

Gobi: 1594/3500
    Thebes: 3480/3500

Adam gibi kasan olursa, birkaç güne 70 olursun. 88'ken taksiye girdim, 9 günde 101 oldum. Gerisini sen düşün.

sBot, aklına gelen-gelmeyen her şeyi yapabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sBot oto görev alıp teslim etme, npcden bedava hp mp arrow bolt universal pill fulleyebiliyor, trace atabiliyor, şarj sıfırlanınca botu durdurup şarj gelince başlatabiliyor vs vs herşeyi yapabiliyor kısacası :)

Benim için tek sıkıntı sbot clientless modun silkroad-r için olmaması. Olsa benim çok işime yarayacaktı. Gerçi clientless mod yokken Thebes böyle dolu ise bir de bu mod olsa hayal edemiyorum olacakları :)

Buraya her gün bakmak aklıma gelmiyor. Eğer gelmek isterseniz yukarıdaki mesajımda verdiğim charlara pm veya mesaj atmanız yeterli arkadaşlar.

Kasma konusunda söz veremeyeceğim ne yazıkki charlar 7/24 partyde genius lamp bile yapamıyorum bazen..
  • Vay be, clientless mod yok demek. Harika bir şey bu. Bundan haberim yoktu. Keşke ben de SRO-R'de olsam. Maalesef normal SRO'dayım...
  • Sanırım aynı uniondayız, LosersClubTR'deyim ben de 1 haftadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khomajtre

Sanırım aynı uniondayız, LosersClubTR'deyim ben de 1 haftadır.

Evet aynı uniondayız :)

Normal silkroad'ın pek bir güzelliği kalmadı bence. Yıllardır silkroad oynayan arkadaşlarım silkroad-r ye geçti. Yavaş yavaş herkes öyle yapacak gibi görünüyor
  • oynayanların çoğu thebeste mi ? ona göre karakter açmayı düşünüyorum da yanlış başına çok sıkıcı oluyo malum
  • Lag olayi serverlarin korede veya amerikada olmasindan kaynaklaniyor.
    serverlar avrupada olsa oyun yag gibi akar.

Joymax az kafasini kullansa sadece cin charlar ve max 80 lv bir oyun acsa. lag olayini cozmek icin almanyadan sunucu hizmeti verdirse oyun full ceker full
    ama nerdeeee joymax bitmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki

oynayanların çoğu thebeste mi ? ona göre karakter açmayı düşünüyorum da yanlış başına çok sıkıcı oluyo malum

Gobi ve Merv serverları populated. Piyasa çok düşük ve oynayan kişi sayısı bayağı az. Thebes aralarında en yoğun ve en hareketli olanı. Hatta akşamları girmek için sıra bekliyoruz :)
  • Kasmaya basladım bakalım bi warrior kastım farmdır odur budur sıktı nuker açtım Gravidius nick yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim Guild olsun plvl olsun
  • Thebes serverında Gold Satıyorum 1 bil 45 TL, 10 bil 380 TL.

Ayrıca ;

113 Lv ( Exp %40 ) Recovery-Nuker Full İnt Char Satılıktır.

Nick : D4BB3
    Skiller FF + 870k sp
    Depoda Zerk Scroll vs bulunmaktadır.
    İtemleri 12 degree Rare ve Legend karışık ve full blue durumdadır.
    Silahı 12 degree Legend +1 Sword ve Kalkanı 12 degree Rare.

Fiyatı : 150 TL
  • serverin durumu nedir oynayan kaldımı başlamak istiyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzr00t

serverin durumu nedir oynayan kaldımı başlamak istiyorum da

Eskisi gibi olmasa da yine oynayan vardır.
  • Server akşam saatlerinde full çekiyor :) Silkroad-R Thebes serverı bayağı hareketli başlamanızı tavsiye ederim
  • Ayrıca 102, 104 ve 106 level chinese charlar satılıktır.
  • Oyunun durumu nedir arkadaşlar lag vs yoksa sırf eski günleri yad etmek için elle kasacagim 0dan başlamaya değer mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StealheX -- 6 Haziran 2015; 20:42:08 >
  • StealheX kullanıcısına yanıt
    Ben 2 yılı aşkındır kesintisiz oynuyordum. Son 10 gündür tamamen oynanmayacak halde. Bot'u bile uzatmadım, çünkü kasmak imkansız. Oyuna giriş problemli, teleport problemli... Tabii ben normal SRO'dayım, fakat SRO-R'nin de aynı durumda olduğu kanaatindeyim. Çünkü server'lar bariz şekilde boş.

• Hadi ya geç kaldım o zaman, stres atarım diye yükledim yarın oynayacaktır tüh. Pvp bulsam şöyle güzel rateleri düşük emek isteyen ama nerdee herkes alışmış kolaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • StealheX kullanıcısına yanıt
    PvP'lerden de kimse memnun değil. Bence SRO'yu unutma vakti geldi. Bir rüyaydı ve geldi geçti.

• Valla öyle kolay olmuyor hocam birden çıkıyor karşısına insanın eski sevgilisini görmüşten beter ediyor adamı :D yarın son bir şans deneyeceğim bakalım inşallah az olur lag bitsin istemiyorum bütün çocukluğum bu oyunla geçti başka hiç bir oyuna bu kadar ısınamadım :D

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.