Şimdi Ara

Silkroad-R Oynayan Var mı?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
7.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Thebes'te 3 charım var nuker (66), glaiver (66), bow (68). Üçüne de 4 m sp kastım event sağolsun. İhtiyacı olan şimdi kassin bi daha uğraşmasın. Bu arada karrada partideyim artık exp kasıyorum leveli yakın olan varsa beklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    117 level blader char'ım; 117'de tüm skill'ler max + 6.5M SP.

110 level spear nuker char'ım; 110'da tüm skill'ler max + 5.6M SP.

Etkinliğin bitmesine 1 hafta daha var. Sanırım 8M'i göreceğim...

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Napican kardes o kadari 130a hazirlik mi?

• quote:

Arkadaşlar bu kadar sp yi nasıl kazanıyorsunuz ne kesiyorsunuz öyle ve bu bir görevse kimden alıp veriyorsunuz hiç bilmiyorum 1 hafta daha varmış bitmesine 1m sp kasa bilir miyim dediğiniz yöntemi yaparsam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SONKAGE -- 5 Kasım 2013; 14:56:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONKAGE

quote:

Arkadaşlar bu kadar sp yi nasıl kazanıyorsunuz ne kesiyorsunuz öyle ve bu bir görevse kimden alıp veriyorsunuz hiç bilmiyorum 1 hafta daha varmış bitmesine 1m sp kasa bilir miyim dediğiniz yöntemi yaparsam ?

Event bu ayın 12'sinde bitecek. 1m sp kasabilirsin hocam. Görev almaya gerek yok, Ghost Sungsung isimli moblardan kesiyorsun candy çıkıyor. Bu candyi 10 tane olunca kırdırıyorsun. Magic pop card, sp scroll, flower, %10 damage scroll, zerk scroll vs çıkıyor. Bu sp scrolllar 1-10k arası sp veriyor size. Bu şekilde sp kasabilirsiniz.

Thebes serverında oynayan arkadaşların guildleri var mı? Yoksa beklerim guildimize. iSTiKLAL bizim guild.

D4BB3 (109)
    ReaLLiFe (108)
    Fethiye (104)
    Janissary_TR (86) benim charlarım.

@SixSixSix hocam hangi guilddesiniz ve charların nickleri ne?

• F355 Challenge, event ile yaptım o SP'leri. Günde en az 200K-300K kasıyorum.

SONKAGE, Caqatay3535 durumu açıklamış.

Caqatay3535, ben Eridanus server'ındayım.
  • Ben günde 600 civarı candy toplayarak 500-600 k kastım. Event bitene kadar 3 m bile imkansız değil, 1m iki günlük iş.

Ben AYYILDIZ guildindeyim ama guild dağıldı, çıkıcam sanırım. Çıkarsam sizin guilde uğrarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Ben günde 600 civarı candy toplayarak 500-600 k kastım. Event bitene kadar 3 m bile imkansız değil, 1m iki günlük iş.

Ben AYYILDIZ guildindeyim ama guild dağıldı, çıkıcam sanırım. Çıkarsam sizin guilde uğrarım :)

Biliyorum sizin guildi. TURKiYE guildinin uniondayken hareketliydi bayağı ancak sonradan dağıldı sanırım dediğiniz gibi. Bizim de çok fazla online yok ama muhabbet falan fena değildir. Gelmek isteyenlere her zaman kapımız açık :)
  • beyler silkroad r de parasız kasan partyler oluyormu veya bi aralar botlar vardı yanlarına gidince otomatik party atıyolardı ? oyunda tek başımayım ve hiç zevkli olmuyor
  • Free taxi'ler olacağını pek sanmıyorum. Çünkü gold sıkıntısı var SRO-R sunucularında. Tam olarak bir bilgim yok tabii, sadece tahmin yürütüyorum. Normal SRO'da free taxi sayısı oldukça fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 7 Kasım 2013; 20:56:29 >
  • sro-r daha zevkli ondan isro ya gecmek istemiyorum pot felna bedava exp kasmak daha kolay :)
  • O dediğin şey normal SRO'da da var.

Ayrıca SRO-R de iSRO olarak geçiyor.
  • Proof stone kalksın oyun eski haline döner demişsin hocam da şu durumda o biraz imkansız gibi. Silki başka nereden satacaklar yoksa :)
  • Proof'u kaldıracak, server'lar full olacak, millet premium falan almaya başlayacak. Tıpkı eskisi gibi yani.
  • Eskisini ben de çok özledim. Ama benim özlediğim 80 gap olan eu olmayan bir silkroad :)
  • thebes de Kul_Tigin isimli charı oynuyorum lvl düşük yeni başladım
  • D4BB3 , Fethiye , Janissary_TR , ReaLLiFe benim charlarım. Pm atarsan guilde alabilirim
  • Gobi serverındayım ben de, yaklaşık 1.5 yıldır girmediğim 66 level charıma bir göz atayım dedim, özlemişim.
    Bir an önce 100+ levela ulaşmak için ne yapmak gerekli? Botu 100+ olduktan sonra almayı planlıyorum, şu aşamada botsuz ilerlemek sıkıntı olur mu?
    Bu arada 80 levelda bir premium daha veriliyormuş sanırım, benim kasadaki premium hala duruyor, 80 leveldaki premium onun üzerine verildiğinde 2 premium mu olacak?
    Son olarak sp eventını kaçırmışım sanırım, 105'e kadar 0 gap gitsek 105 job cavede sp kasmak isrodaki gibi kolay mıdır?
    Gobideki arkadaşlar pm atarsa sevinirim.
    Nick: Poena

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khomajtre -- 23 Kasım 2013; 21:37:19 >
  • Khomajtre K kullanıcısına yanıt
    Gobi çok boş bir server. Thebes'te yeni bir char aç. Oyun sana premium plus falan verecek, 80 level olduğunda ikinci premium plus'ı da verecek. İkisini de 90'dan sonra kullan. 85-90'a kadar kendin kasarsın bot'la, sonra da 101 taksilere girersin. 95 olduktan sonra, 110 taksiye girersin ve çabucak 101 olursun. Ondan sonrasını da bot'la halledeceksin artık. Sürekli 0 gap git. İşine yarayan skill'leri aç sadece. Sonrasını cave'de halledersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khomajtre

Gobi serverındayım ben de, yaklaşık 1.5 yıldır girmediğim 66 level charıma bir göz atayım dedim, özlemişim.
    Bir an önce 100+ levela ulaşmak için ne yapmak gerekli? Botu 100+ olduktan sonra almayı planlıyorum, şu aşamada botsuz ilerlemek sıkıntı olur mu?
    Bu arada 80 levelda bir premium daha veriliyormuş sanırım, benim kasadaki premium hala duruyor, 80 leveldaki premium onun üzerine verildiğinde 2 premium mu olacak?
    Son olarak sp eventını kaçırmışım sanırım, 105'e kadar 0 gap gitsek 105 job cavede sp kasmak isrodaki gibi kolay mıdır?
    Gobideki arkadaşlar pm atarsa sevinirim.
    Nick: Poena

Bence botun leveli yok kesinlikle ne kadar önce alırsan o kadar erken kasılırsın. Yüksek leveller istiyorsan BENCE kesinlikle bot şart. Benim önerim botunu al, 7/24 bota bırak. sbot olursa daha rahat edersin. premium şu anda bizde çok pahalı 1b den asağıya yok. onun için sakla yeri gelince kullanırsın. 105 de job cave de sp kasmak için kullanır devam edersin gittiği yere kadar. diğerini de 110+da kullanırsın rahat edersin.(benim gibi oyuna para yatırmak istemiyorsan geçerli.)
    sp kasmak yine aynı sayılır tek sorun sarj olayı. onu da premiumla halledebilirsin.
    ve evet sp eventini kaçırdın geçmiş olsun. bizim bölümde 27milyon sp yapanlar oldu inanılması güç. ben anca charlara 1.5 ila 6m arası sp kastırabildim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.