Şimdi Ara

Silkroad-R Oynayan Var mı?? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
7.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben ve benim gibiler eskilerin hatırına oynuyor zaten bu oyunu. Ya gerçekten oynanacak halde değil. Güzel kasıyoruz, lag falan yok; pat diye lag giriyor, bütün char'lar yerde. Cleric buffer şehre gidiyor, gelip res atacak; teleport'ta donup kalıyor, teleport'ta çıkamıyor. İşin yoksa, günde defalarca bak "cleric takılmış mı?" diye...(!)

Sen asıl olayı bilmiyorsun. Geçen hafta oyun neredeyse bir hafta kapalıydı. Tam bir rezillik ya. Bırakalım diye ellerinden geleni yapıyorlar resmen. Kibarca bu işin bittiğini gösteren mesajlar bunlar. Bir SRO hastası olarak söylüyorum, hiç oynayacak hevesim kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silkroad-R normaline göre çok daha iyi durumda. Thebes serverinde doluluk oranı 2 ay öncesine kadar %95+ durumdaydı. Bu aralar oyunu bırakan çok oldu eskisi gibi değil %75-80 civarı şuan. Thebes'te en güçlü guild bizdeydi, Hotan'ı istediğimiz zaman alıyoduk. Charım en iyi charlar arasındaydı doğal olarak ben de sıkıldım artık. Staj yaptığım için de setimi satmaya karar verdim. Charı satmam belki ama seti satacağım alıcı cıkarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentatonix

Silkroad-R normaline göre çok daha iyi durumda. Thebes serverinde doluluk oranı 2 ay öncesine kadar %95+ durumdaydı. Bu aralar oyunu bırakan çok oldu eskisi gibi değil %75-80 civarı şuan. Thebes'te en güçlü guild bizdeydi, Hotan'ı istediğimiz zaman alıyoduk. Charım en iyi charlar arasındaydı doğal olarak ben de sıkıldım artık. Staj yaptığım için de setimi satmaya karar verdim. Charı satmam belki ama seti satacağım alıcı cıkarsa

Silkroad-R, Silkroad'a göre iyiydi, evet. Ta ki server'ları Güney Kore'ye taşınana kadar. Şu anda ikisi de bitkisel hayatta.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.