Şimdi Ara

SILKROAD YÜKLEME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
9.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, ben bu siteye yeni üye oldum. Silkroad yükleme dosyasını kendi sitesinden indirdim. (Filefront aracılığıyla). Oyunu yüklemek için dosyaya girdiğimde bilgisayar takılmaya başlıyor, 5-6 dak. bekledikten sonra please wait çıkıyor ve sonra ne kadar beklediysem de oyun yüklenmiyor. Bende antivirüs olarak McAfee yüklü ve engellemeyi kaldırdım. Wolfteam'i yükledi ama silkroadı yüklemiyor. Yardımcı olabilir misiniz?

• arkadaşım benden sana tavsiye hiçbaşlama ben bi başladım hayatımı mahvetti
  • Bende format attıktan sonra gitti. Malazgirt TR MpLio. Pls yardımmm!!! Birkaç haftadır ugrasıyorum!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalemist3

arkadaşım benden sana tavsiye hiçbaşlama ben bi başladım hayatımı mahvetti

Basladık bir kere...
  • ha o zaman dicek bişeyim yok oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalemist3

ha o zaman dicek bişeyim yok oyna

Bir de su yukleme problemını cozsek... Kac haftadır ugrasıyorum zaten filefronttan ındırdıgımde uzantısını exe diye ben degıstırdım. Ondan kaynaklanan bi problem oldugunu dusunmuyorum ama açtıgım anda yukleme dosyasını cok kasıyor pc bir pencereyi kapatmak 10 dak. please wait cıkıyr saatlerce kalıyor ACİL YARDIM PLS!!
  • ACİL YARDIM PLSSS

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Kasma Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Internetten arastırdıgımda Windows 98/Windows ME uyumluluk modunda calıstırılmasını oneriyorlar. Calıstırdıgımda yine bir degısıklık olmadı.
    YRDM PLS!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pecoaven TR -- 16 Aralık 2010; 17:49:58 >
  • Arkadaslar yokmudur yukleyen bugun 20 dak bekledim. Please wait cıktıgında bilgisayar cok kasıyor. Yardım please!
  • Ne alakası var bilmiyorum ama "setup.exe"yi masaüstüne taşı. Ondan sonra tekrar yüklemeyi dene ve bekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Ne alakası var bilmiyorum ama "setup.exe"yi masaüstüne taşı. Ondan sonra tekrar yüklemeyi dene ve bekle.

aslında format atmadan yukledıgımde m.üstündeydi. simdi disk d ye kaydettim. tasimaya calisiyorum, cok takılıyor. yoksa denemistim ilgilenip cevap yazdığın için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pecoaven TR

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Ne alakası var bilmiyorum ama "setup.exe"yi masaüstüne taşı. Ondan sonra tekrar yüklemeyi dene ve bekle.

aslında format atmadan yukledıgımde m.üstündeydi. simdi disk d ye kaydettim. tasimaya calisiyorum, cok takılıyor. yoksa denemistim ilgilenip cevap yazdığın için teşekkürler.

Tekrar dene, olup olmadığını yaz buraya :)
  • legend 6 yüklene biliyor mu? inik duruyor masaüstünde :(
  • Konuyu açan kişi muhtemelen 1,280 sürümünü indirdi onu kendi konusunda uyaralım 1,280 sürümü çalışmıyor 1,281 sürümünü indirmek gerekiyor. Şu an da 1,281 sürümü yüklenebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 21 Aralık 2010; 12:49:46 >
  • yükleniyor arkadaşlar ben yükledim. launcher a video koymuşlar
  • Arkadaslar binbir eziyetle masaüstüne attım... Yükleme oldu fakat simdide download full version diyor. Ben bu oyunu aralık basında ındırmıstım. Simdi sanırım legend 6 cıkmıs. Şimdi yeniden indircek miyiz legend 6 yı?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pecoaven TR -- 22 Aralık 2010; 9:30:57 >
  • Bosuna mı indirdik simdi 1,280 surumunu.... Yenidenmi indircez yardım.Off su lanet olası oyun herzaman basıma bir dert acıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

yükleniyor arkadaşlar ben yükledim. launcher a video koymuşlar

Arkadasım sen buyuk ıhtımalle 1.281 surumunu ındırdın bende video filan yokkk
  • Arkadaslar simdi legend 6yı indiriyorum 50 dk suruyormus indirdikten sonra cevap yazacağım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pecoaven TR

quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

yükleniyor arkadaşlar ben yükledim. launcher a video koymuşlar

Arkadasım sen buyuk ıhtımalle 1.281 surumunu ındırdın bende video filan yokkk

1.280 de de vardı video. 1.280 çalışmadı iptal ettiler ve update sürerken son dakikada 281 i koydular ben 2sinide indirdim yani
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.