Şimdi Ara

Silver Hero önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bronz 2'den silver'a 1 haftada çıktım. yaklaşık 2-3 aydır silver'da kaldım. 2 win alıyorum üstüne 5 6 lose. bazen ben çok iyi oynuyorum takımın hepsi leş. bazen ben orta-kötü oynuyorum bir lane daha kötü oluyor kaybediyoruz. genelde sürekli lose alıyorum bıktım artık. hero önerisi sizce volibear falan aldım bi ara 10 winstreak yaptım sonra gene kaybetmeye ve hero'dan çok fena sıkılkmaya başladım. Gümüş 3'deyim şu an. 2'ye çıkıyorum gene düşüyorum sürekli. 4800 veya 6300 hero önerisi söylerseniz sevinirim.

• Diana. Al jung oyna taşıyor, al Mid oyna yine taşıyor. Q ya alıştıktan sonra durduramaz kimse seni. Gold 2 ye kadar yolun var. Golddan sonrası Allah kerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben xin zhao ve annie spamliyerek bir kac lig atlamistim ama once normal oyunda dene :D
  • 4800 ve 6300 ne alaka pahalı olan mi çıkarıyor ligden ben s5 ten 2 haftada gold a çıktım udyr la simdi plat im 1 ay icinde oldu hepsi

• Volibear , Garen , Darius gibi oynamasi cok basit olan ve tank olmasina ragmen cok cok yuksek hasar veren sampiyonlari oyna trde plata kadar yolun var.

• Volibear al iki gun veya 1 gun oldu penta attim cok guzel bir hero asik oldum

• wukong irelia jungle sejuani veya vi
  • Arkadaşin dedigi gibi vayne oyna adc ile mekanıgım cok iyi degildir ama vayne ile ilk oyunumu oynadım quadra kill aldım pentayı çaldılar ne yazıkki :) build i basit.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kawaguchi

4800 ve 6300 ne alaka pahalı olan mi çıkarıyor ligden ben s5 ten 2 haftada gold a çıktım udyr la simdi plat im 1 ay icinde oldu hepsi

dediğinizle alakası yok zaten. 1350 ve 3150 lik heroların oynayabildiklerim ve sevdiklerimin hepsini aldım bu yüzden öyle yazdım.

• jungle oynayarak rahat çıkarsın dostum... şampiyon seçimi sana bağlı, oyun şekline göre...

• Jinx,Graves almanı öneririm (Adc oynuyorsan).

• Graves zaten var bu eloya görede iyi oynuyorum genelde. Farm fakrı falan çok rahat açabiliyorum karşı adc'ye. Top lane'de zaten Voli var bir ara 10 winstreak yaptım ama sonrada herodan sıkıldım baya. GP aldım oda çok sıkıcı geldi. Jung oynarsam Xin veya rengar oynuyorum. Top'da Rengar gp voli malp pantheon jax riven falan alıyorum.

• mid-jungle master yi

• Herodan cok lane onemli low eloda. Oyun tasimaya en musait roller jung ve mid. Oyun basinda guclu olan, hasari tahmin edilemeyen herolar tercih edersen kolaylikla cikabilirsin. Silverdayken s3'ten s2'ye hic mac kaybetmeden sadece xin jung oynarak ciktigimi hatirliyorum.

• Zed yasuo lee sin vayne nasus
  • Diana
  • İksin zaho

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.