Şimdi Ara

Simatic Manager Autorezition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elimde Simatic Manager V5.3 var fakat Autorezition(Crack) bulmam gerekiyor. 2 gündür netin altını üstüne getirdim fakat sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır. Bu zıkkımın Crack'i falan varmı ya. Elinde olan paylaşabilirse sevinirim...

• Elektronik kategorisindeki adamların bu konularla daha çok ilgisi vardır diye bu konuyu buraya açtım.Daha sonra kimse bu konunu yeri burası değil falan demesinde......!!!!

ya arkadaşlar yokmu elinde olan veya nerden bulabileceğim konusunda bi fikri olan....
  • quote:

Orijinalden alıntı: erl

Elektronik kategorisindeki adamların bu konularla daha çok ilgisi vardır diye bu konuyu buraya açtım.Daha sonra kimse bu konunu yeri burası değil falan demesinde......!!!!

ya arkadaşlar yokmu elinde olan veya nerden bulabileceğim konusunda bi fikri olan....
    Simatic autorisationsmaneger lisanslı siemens yazılımlarını yönetir.kendisi bir lisans falan olmadığı için kırılmışı falan olmaz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmetin

Simatic autorisationsmaneger lisanslı siemens yazılımlarını yönetir.kendisi bir lisans falan olmadığı için kırılmışı falan olmaz!

Alıntıları Göster
    Bunun crack'i var fakat alamıyacağım birinde. ee onda varsa başkalarında da var demektir..
    Aynı fikirdemiyiz...
  • quote:

Bunun crack'i var fakat alamıyacağım birinde. ee onda varsa başkalarında da var demektir..
    Aynı fikirdemiyiz...

Alıntıları Göster
    authorisationmanager!in crack'ı olamaz,,,,,,,,olan ise kırılmış lisanslı program olup manager onu lisans kabul etmekte ve çalışmasına müdaade etmektede olup aynı fikirde değiliz...
  • quote:

authorisationmanager!in crack'ı olamaz,,,,,,,,olan ise kırılmış lisanslı program olup manager onu lisans kabul etmekte ve çalışmasına müdaade etmektede olup aynı fikirde değiliz...

Alıntıları Göster
    siemens firması bu konuda çok katı. Bizim bitirme konusunda da benzer sıkıntılar yaşandı. En azından eğitim amaçlı olan yazılımları siemens üniversitelere yollamalı. bir sürü PLC var ama biz program kullanırken dakika başı authorization problemi yaşadık. Çalışmalar yarıda kesildi. yani sakat iş bu iş. PLC almış okul neden öğrenciler için program verilmiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: TA2LSM

siemens firması bu konuda çok katı. Bizim bitirme konusunda da benzer sıkıntılar yaşandı. En azından eğitim amaçlı olan yazılımları siemens üniversitelere yollamalı. bir sürü PLC var ama biz program kullanırken dakika başı authorization problemi yaşadık. Çalışmalar yarıda kesildi. yani sakat iş bu iş. PLC almış okul neden öğrenciler için program verilmiyor?

Alıntıları Göster
    Tamam belki ben yanlış yazdım bana Simatic MAnager'ın Crack'i lazım...
  • quote:

Tamam belki ben yanlış yazdım bana Simatic MAnager'ın Crack'i lazım...

Alıntıları Göster
    Bu kadarmı değerli bişey bu ya kimse de yok...
  • Aramızda hiçmi ilgilenen yok bu programla ya....
  • quote:

Aramızda hiçmi ilgilenen yok bu programla ya....
    dün siemensin sitesinde simatik manager diye arattım.Birsürü programın manageri var.Senin aradıgın hangi programın manageri?
  • quote:

dün siemensin sitesinde simatik manager diye arattım.Birsürü programın manageri var.Senin aradıgın hangi programın manageri?

Alıntıları Göster
    Elimde Simatic Manager Step7 V5.3 var. Bunun crack'i falan lazım ama hal bulamadım....

• quote:

Elimde Simatic Manager Step7 V5.3 var. Bunun crack'i falan lazım ama hal bulamadım....

Alıntıları Göster
    Bir tane program var. onunla siemens Autorization disketi hazırlıyorsun. bütün siemens yazılımlarının anahtarı var içinde. arkadaşlar internetten indirmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: plcprogrammer

Bir tane program var. onunla siemens Autorization disketi hazırlıyorsun. bütün siemens yazılımlarının anahtarı var içinde. arkadaşlar internetten indirmiş.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: plcprogrammer

Nerden bulabiliriz bu programı.2 gün boyunca int. didik didik aradım ama sonuç sıfır...

• quote:

quote:

Nerden bulabiliriz bu programı.2 gün boyunca int. didik didik aradım ama sonuç sıfır...

Alıntıları Göster
    aradığın S7 'nin sarı bir lisans disketi var.İhtiva ettiği lisans sayısı için bir counter var.Lisans yüklendikçe counter bir aşagı düşüyor.S7'nin kırılmışını daha kimseyi kullanırken görmedim ama rivayetler muhtelif..

• quote:

aradığın S7 'nin sarı bir lisans disketi var.İhtiva ettiği lisans sayısı için bir counter var.Lisans yüklendikçe counter bir aşagı düşüyor.S7'nin kırılmışını daha kimseyi kullanırken görmedim ama rivayetler muhtelif..

Alıntıları Göster
    VAr kardeşim var. Lisans işleri sakat işler olduğu için bulaşmak istemiyorum.

http://files.cvalka.net/index.php?&direction=0&order=&directory=Simatic

Sitesine gidin.

SimaticYellowDisk53andTool.rar

bağlantısını tıklatın.

Çalışmassa diğer bağlantıları kontrol edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: plcprogrammer

Sitesine gidin.

bağlantısını tıklatın.

Alıntıları Göster
    quote:

Sitesine gidin.

bağlantısını tıklatın.

Teşekkürler plcprogrammer verdiğin link işimi gördü...

İlgilenen herkese teşekkürler...

• quote:

quote:

Sitesine gidin.

bağlantısını tıklatın.

Teşekkürler plcprogrammer verdiğin link işimi gördü...

İlgilenen herkese teşekkürler...

Alıntıları Göster
    indirdim o programı ama disketin icinde bisey gormuyor. aradigi uzantida dosya yok. yardımcı olabilirmisiniz? nasil kullaniyosunuz bu programı

• quote:

Orijinalden alıntı: dursuneee

indirdim o programı ama disketin icinde bisey gormuyor. aradigi uzantida dosya yok. yardımcı olabilirmisiniz? nasil kullaniyosunuz bu programı

Alıntıları Göster
    Floppy image22 program parçasını çalıştır. Open İmage File'dan 753_felx dosyasını yol olarak göster. Start dedğinde diskete yazmaya başlayacak..(Başlamadan Önce diskete tam format at)

Yazım işlemi bittikten sonra senin dediğin gibi disketin içini boş gösteriyo ama Simatic Manager'ı kurarken Autorezition yolu olarak disketi gösteriyorsun.

Ben kurdum ve artık Autorezition uyarısı falan gelmiyo ama bi dene..

Kolay gelsin

• quote:

Floppy image22 program parçasını çalıştır. Open İmage File'dan 753_felx dosyasını yol olarak göster. Start dedğinde diskete yazmaya başlayacak..(Başlamadan Önce diskete tam format at)

Yazım işlemi bittikten sonra senin dediğin gibi disketin içini boş gösteriyo ama Simatic Manager'ı kurarken Autorezition yolu olarak disketi gösteriyorsun.

Ben kurdum ve artık Autorezition uyarısı falan gelmiyo ama bi dene..

Kolay gelsin

Alıntıları Göster
    s.a
    arkadaşlar banada bu simatic manager v5.0,5.1 veya 5.3 lazım bi zahmet upload etme imkanınız var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostlogger -- 19 Nisan 2007; 18:51:40 >

• quote:

Elektronik kategorisindeki adamların bu konularla daha çok ilgisi vardır diye bu konuyu buraya açtım.Daha sonra kimse bu konunu yeri burası değil falan demesinde......!!!!

quote:

Orjinalden alıntı: erl

dostum sanırım siemens simatic manager programını bulmuşsun benn birkaç gündür araıyorum bulamadım banada yardımcı olurmusun kkrıık olursa tam süper olur şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.