Bildirim
Şimdi bunlardan hangisi Porya hangisi Bilya oluyor?
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Soldaki porya, sağdaki bilya. Ama ben civata ile takılan bilya ilk defa gördüm. Normalde mile sıkıca oturtulur.....
-
Benim aracımda şu videodaki gibi uğultu varda direk porya bilyası olduğunu söylediler rotçuya gittim lastikleri döndürdü ön 2 porya bilyası arızalı. Fakat parça ararken önce civatayla takılan (yani sağdaki olan bilya) resmi çıkıyor. Bazılarında ise soldaki o tam daire beyblade gibi olan nesne de çıkıyor set olarak. O soldakide poryaymış. Değiştirenler hep sağdakini değiştirip geçiyormuş hocam yani bilyayı. Sadece bilyamı arızalı bilemiyorum böyle şeylerde set değiştirmek daha mantıklı değil mi?
Videodaki ses benim arabayla aynı. Hızlandıkça artıyor. Formula 1 motoru gibi ses çıkıyor cidden
https://www.youtube.com/watch?v=9n0q44GNlSs&feature=youtu.be
Ek not: İlk kez görüyorum demişsiniz civatayla takılan. Valla hocam söz konusu B8 kasa Audi olunca bu familyanın aktarma organları alt takımı dönemin rakipleri e90 ve w204 den bambaşka gerçekten. Arabanın alt takımı tam bir trigonometri problemi gibi. Audiyi şaşırtmaya devam ediyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Uğultu varsa bilya arızalıdır. Poryada hareketli bir parça yok. Genelde döküm olur. En fazla çatlar veya kırılır.... Belki yataklar aşınmıştır ama sökmeden bişey demek mümkün değil.
-
-
gerek yok bence ama en garantisi söküp bakmak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam benim 2009 jetta aracım var.
80 ve 120 ile giderken sağ tekerin ordan "vuuu vuuu vuuu" tarzı bir ses geliyor.
Lastiği değiştirdim düzelmedi. Poryadan mıdır?
-
Eski lastik balans makinesi ile lastiği çevirtin belli olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilya denilen tekerlek rulmanı oluyor, porya ise bunun taşıyıcısı. Genelde takım olarak satılır ama bozulan rulman olur. Eğer rulman tek başına değiştirilebilir türden ise tornacıda değiştirirsiniz, değil ise komple değişir. Bu modelden modele değişir hepsinde rulmanı tek değiştiremezsin ustanıza sormanız lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sizi çok seviyorum engin araba bilgileriniz hep harika oldu zaten.
Sadece porya bilyasını değiştireceğim. Poryanın kendisi normal dönen sıradan bi metal parçasıymış anladım. Porya bilyası değiştirilip geçilir zaten keyifle araba yürümüyor ki
SKF markası düşünüyorum bilya rulman gibi ürünlerde 1 numara Aftermarketmiş sanırım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tiguan 1.5 tsi yakıt tüketimi yorumları
- falken kışlık lastik yorumları
- bridgestone kış lastiği yorum
- otomatik araba neden patinaj yapar
- honda civic motor yağı
- seat ateca 2024 fiyat listesi
- chery sedan modelleri
- paul walker ne zaman nasıl öldü
- 2021 skoda superb
- hyundai bayon bagaj hacmi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X