Bildirim
şimdi iphone 5 alınır mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Alinir ve 2 sene cok rahat kullanilir. Ama beyaz alin ya da 5C alin. Malum soyulmalar sinir bozucu olabiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala çoğu telefondan daha üst düzey performansı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Peregrino
Alinir ve 2 sene cok rahat kullanilir. Ama beyaz alin ya da 5C alin. Malum soyulmalar sinir bozucu olabiliyor.
zten beyaz ve 32 gb almayı düşünüyorm iyi bi kılıflada kullanırsam soyulma sıkıntım olmaz -
ikinci el almayacaksanız alınır ama sıfırları da 1800 2000 bandında dolaşıyor varsa imkanınız 5s e yönelin derim olmadı 5c yi de düşünün malum bataryası daha iyi 5c nin -
1 hafta önce aldım çok memnunum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Şarj dışında güzel cihaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Peregrino
5 varken 5c alınmaz hocam
ip6 çıktığın da al şurda 6 ay gibi az bir süre var en az 200tl daha az paraya sahip olabilirsin ip5 beklemek mantıklı. -
Halen 4-4S alınıp rahatça kullanılabiliyorken, 5 neden alınmasın? Tabiki alınır ve memnuniyetle kullanılır. Beyaz renk almanızı öneririm. Hem daha hoş bir karizması var ve de o sorunları yaşamıyorsunuz. -
Ios 7.1, i4 için iyileştirmeler içeriyorken i6 çıktığında i5 lerin değerinin kalmayacağını düşünmek -
tm saoln arkadaslar 2.el temiz bi cihaz bulursam alcam 0 almak yerine beklemk daha mantıklı bi tercih elimdeki kötü android ile devam ederim o zmna kadar
4'e destek getirip 7.0.4 güncellemesinde iphone 5 seviyesine çıkardı iPhone 4'ü Apple; sen iPhone 4 seviyesine düşecek diye korkuyorsun.
Al bence hiç sıkıntın olmasın, ben de Ekim'de aldım Aralık'ta arkadaşım aldı 5S; hiçbir farkı yok parmak izi ve çift flaş haricinde. Günlük kullanımda tabiki teknik detayları bilmiyorum. Telefonda flash player olsa daha iyi olurdu ama onu da skyfire; puffin ile hallediyoruz. Bu kadar kusur kadı kızında da var.
beyaz telefonum da soyuluyordu şuan değişimde ama türkiyeye giren ilk partiden almıştım bu yüzden olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: Wadjet
Halen 4-4S alınıp rahatça kullanılabiliyorken, 5 neden alınmasın? Tabiki alınır ve memnuniyetle kullanılır. Beyaz renk almanızı öneririm. Hem daha hoş bir karizması var ve de o sorunları yaşamıyorsunuz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone garantiden değiştirme taktikleri
- apple adaptör orjinallik sorgulama
- whatsapp bildirim var mesaj yok
- iphone pil sağlığı 80 altına düşerse garanti
- whatsapp ilk mesaja gitme
- iphone ebeveyn kontrolü
- telefondan ses gelmiyor
- iphone devir sayısı nedir
- gif yapma
- iphone uygulama gizleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X