Şimdi Ara

şimdi iphone 5 alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iphone almak istiyrm fkt kararsız kaldım eğer şimdi alırsam yakında iphone 6 çıkcak ve ip5 şuanki ip4 konumuna düşcek aldığım zaman 2 yıl kullanmak isterim. Sizce şimdi alınır mı, onun halefi bir çok model bulunmakta farklı modeller mi tercih edesiniz

• Alinir ve 2 sene cok rahat kullanilir. Ama beyaz alin ya da 5C alin. Malum soyulmalar sinir bozucu olabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala çoğu telefondan daha üst düzey performansı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Alinir ve 2 sene cok rahat kullanilir. Ama beyaz alin ya da 5C alin. Malum soyulmalar sinir bozucu olabiliyor.

zten beyaz ve 32 gb almayı düşünüyorm iyi bi kılıflada kullanırsam soyulma sıkıntım olmaz
  • ikinci el almayacaksanız alınır ama sıfırları da 1800 2000 bandında dolaşıyor varsa imkanınız 5s e yönelin derim olmadı 5c yi de düşünün malum bataryası daha iyi 5c nin
  • 1 hafta önce aldım çok memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj dışında güzel cihaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Alinir ve 2 sene cok rahat kullanilir. Ama beyaz alin ya da 5C alin. Malum soyulmalar sinir bozucu olabiliyor.

5 varken 5c alınmaz hocam

• ip6 çıktığın da al şurda 6 ay gibi az bir süre var en az 200tl daha az paraya sahip olabilirsin ip5 beklemek mantıklı.
  • Halen 4-4S alınıp rahatça kullanılabiliyorken, 5 neden alınmasın? Tabiki alınır ve memnuniyetle kullanılır. Beyaz renk almanızı öneririm. Hem daha hoş bir karizması var ve de o sorunları yaşamıyorsunuz.
  • Ios 7.1, i4 için iyileştirmeler içeriyorken i6 çıktığında i5 lerin değerinin kalmayacağını düşünmek
  • tm saoln arkadaslar 2.el temiz bi cihaz bulursam alcam 0 almak yerine beklemk daha mantıklı bi tercih elimdeki kötü android ile devam ederim o zmna kadar

• 4'e destek getirip 7.0.4 güncellemesinde iphone 5 seviyesine çıkardı iPhone 4'ü Apple; sen iPhone 4 seviyesine düşecek diye korkuyorsun.
    Al bence hiç sıkıntın olmasın, ben de Ekim'de aldım Aralık'ta arkadaşım aldı 5S; hiçbir farkı yok parmak izi ve çift flaş haricinde. Günlük kullanımda tabiki teknik detayları bilmiyorum. Telefonda flash player olsa daha iyi olurdu ama onu da skyfire; puffin ile hallediyoruz. Bu kadar kusur kadı kızında da var.

• beyaz telefonum da soyuluyordu şuan değişimde ama türkiyeye giren ilk partiden almıştım bu yüzden olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Halen 4-4S alınıp rahatça kullanılabiliyorken, 5 neden alınmasın? Tabiki alınır ve memnuniyetle kullanılır. Beyaz renk almanızı öneririm. Hem daha hoş bir karizması var ve de o sorunları yaşamıyorsunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.