Şimdi Ara

Şimdi Redux Sürümü ile Birlikte | Metro: Last Light %100 Türkçe Yama | Oyun Çeviri (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
10
Favori
43.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, oyunçeviri hem lastlight reduxu hem 2033 reduxu yakın zamanda çıkartacak ama maalesef türkçe karakter desteği dosya sisteminden dolayı şimdilik olmayacak gibi görünüyor...
  • Beklenen haber. Uyarlansın da Türkçe karakter çok çok önemli değil. Buna da razıyız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durum nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arslan Yabgu

Son durum nedir acaba?

Bu kadar zor olmamalı artık steamde satılmayan oyunların yamalarını bir zahmet yeni oyunlara uyarlayın o kadar emek boşa gitmiş olmasın bizde zevk alarak oyun oynamış oluruz. 12 liraydı 2 oyunun redux sürümü aldım tekrardan oynayacağım.
  • asdju

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 5 Temmuz 2016; 20:23:00 >
  • Cascella kullanıcısına yanıt
    Ooo süper haber, oyun çeviri yine şaha kalkıyor gibi gözüküyor

• Hala bekliyoruz :(( programlama işinden anlasam yapacam da yok anlamıyoruz işte. Yok mu şu işi sevabına yapacak?
  • Eğer oyunu daha önce oynamadıysanız ve redux sürüm varken neden eski sürümü indirip oynayayım diye düşünüyorsanız, bence yanılıyorsunuz. Eski sürümde ultra grafik ayarlarında oldukça güzel görünüyor oyun.
  • ekin_can kullanıcısına yanıt
    İkisini de eski sürümde oynadım. Şimdi yeniden oyanamak istiyorum ama elimde sadece steamden aldığım redux sürümü var. Hani Türkçe yama reduxe uyarlansaydı fena olmazdı.

• Metro serisi kolay unutulacak bir seri değil. 5 sene sonra bile açıp oynayasın gelir tekrar bitiresin gelir.
  • Oyunçeviriden ses seda yok

• Hadi arkadaşlar el atın da şu konuyu canlandırıp gündeme taşıyalım yoksa olmayacak böyle :)

• türkçe yamaların redux uyarlanma ihtimali var mı ?
  • Bendeki sürüm redux değil, oyunun steam versiyonuna sahibim. Türkçe yamayı kuruyorum, yükleme yarıya geldiğinde hata gibi bir ekran açılıyor ve Türkçe yama başarıyla yüklendi diyor. Sonrasında oyuna girmeye çalıştığımda hiçbir şey olmuyor, oyun açılmıyor. Sebebi ve çözümü bilen var mıdır?
  • Redux sürümüne uyarlandı mı?
  • Redux sürümünü bende merak ediyorum, duruma göre satın alacağım steamden oyunları
  • Robert Nesta kullanıcısına yanıt
    Hayır.
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Aldık bayadır bekliyoruz hocam. Sen de al beklemesi çok zevkli :)

• Harbi şuna bi el atsalar da satın alsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa608 -- 18 Kasım 2016; 17:47:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan Yabgu

Aldık bayadır bekliyoruz hocam. Sen de al beklemesi çok zevkli :)

Yok hocam garantisi olmayan oyuna para veremem. Canım ingilizce oynamak isterse korsan oynarım

Türkçesi olmayan oyunlara para vermek gibi bir huyum yok
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.