Şimdi Ara

Şimdi Redux Sürümü ile Birlikte | Metro: Last Light %100 Türkçe Yama | Oyun Çeviri (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
10
Favori
43.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe yama var diye aldık oyunu kaldı öyle iyimi :(
  • Sevgili forumdaşlarım, her oyunda olduğu gibi bu oyunun da sürümleri var mesela normal metro 2033 birde redux lu olupda normal metro2033 ve last light olarak. Bende Redux lu metro2033 last light var olmuyor mu hiç bir şekilde ? Yama yapırsunuz ama güncel olan oyunlarda oyunlar da birşey farklı ise onu belirtelim ki herkes soru fışkırtmasın burada öyle değil mi ? Mesela redux larda REDUX diyor zaten. Bende Redux var yama yapıyorum olmuyor filan kaldık öyle
  • Arkadaşlar bu konu nouldu gerçekten merak ediyorum konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bi arkadaş metro 2033 ve last light ın türkçe yamalarını redux sürümlere uyumlu hale getirmeye çalışacaktı nouldu hiç ses soluk yok bilgilendirme yapabilecek varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoUnTy_HuNtEr

Arkadaşlar bu konu nouldu gerçekten merak ediyorum konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bi arkadaş metro 2033 ve last light ın türkçe yamalarını redux sürümlere uyumlu hale getirmeye çalışacaktı nouldu hiç ses soluk yok bilgilendirme yapabilecek varmı.

arkadaş çeviriyi oyuna gömemedi üstüne oyun çeviri dağılınca çeviriyi bıraktı boşuna bekleme..
  • Türkçe Yamalar bölümüne taşındı. Bu klasörde olmayan bu tarz konuları görürseniz lütfen haber verin.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_2561/tt.htm
  • Arkadaşlar son durum nedir? Yamalar reduxa göre uyarlandı mı acaba?
  • Şu an için öyle bir planım yok. Zaten araçlar da çalışmıyordu en son denediğimde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalışmıyor bende
  • reduxu boşuna mı aldık şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslan Yabgu -- 15 Ocak 2016; 14:43:42 >
  • Bir yama grubu şu çevirileri redux için yapsa ne güzel olur.artık her yerde redux versiyonları satılıyor.

• Yokmu koca forumda bu işlerden anlayan 4-5 kişi birleşse bu iş olur.Aldık Reduxları öyle masaüstünde duruyor garibim.Forumca destek oluruz maddi açıdan
  • Bence Türkçe yama bekleyen arkadaşlar zaten orjinal almışsınız gidin eski versiyonunu korsan indirin öyle oynayın çeviren arkadaşı beklerseniz daha çok beklersiniz malesef;Kendisi Last Light yamasını %99'da 2-3 ay bekletmiş birisidir.
  • Türkçe yamayı kurduktan sonra oyun açılmıyor yardım edebilecek birisi var mı ? ( Oyun orjinaldir , önbelleği doğrula dediğim zaman açılıyor fakat ingilizce oluyor oyun )
  • Hocam redux sürümü ise açılmaz. Yamanın redux sürümüne uyarlanması lazım. Bunu yapacak bir babayiğit çıkmadı hala

• Metro: Last Light Redux sürümü için türkçe yama:https://yadi.sk/d/JVSZmdm0otnDk

Arkadaşlar öncelikle yama oyunu tamamen türkçe yapmaz taminlerime göre %45 civarını türkçe yapıyor. Hazırda bulunan türkçe yamanın bir kısmını export edemediğimden bu şekilde oldu. Kullanmak isteyen olur belki diye paylaşıyorum. Yamayı uzun süre test etmedim. Her ihtimale karşı oyunu yedek almayı unutmayın. İyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrc -- 15 Şubat 2016; 22:45:11 >
  • Eski versiyonları satılıyordu onları alın türkçe oynayın sonra tekrar bitirme amaçlı redux oynayın başka çare yok gibi.

• kdrc kullanıcısına yanıt
    Hocam emeğinize sağlık. En azından %80-90'a çekseydiniz çok iyi olurdu

• Arslan Yabgu kullanıcısına yanıt
    Benim elimde olan bişey değil Oyunun türkçe çeviri dosyalarına ulaşmadım. Türkçe yamayı eski sürüm oyuna kurup anca bu kadarını alabildim malesef çeviri elimde olsa redux a aktarması basit.

• Eyvallah hocam.

• kdrc kullanıcısına yanıt
    Çeviri elimde olsa dediğiniz nedir tam olarak anlayamadım. Oyunçeviri ekibi çevirisini yapmıştı onlarla bağlantıya geçilip alınamaz mı ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.