Şimdi Ara

Şimdi Redux Sürümü ile Birlikte | Metro: Last Light %100 Türkçe Yama | Oyun Çeviri (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
10
Favori
43.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun bundle seklinde aldim reduxlari, o ilk sahnedeki arkadaslarimizi oldurmemiz beni benden aldi, yama icin guncel, parayla sat alalim o derece :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden hocam oyun için yamayı bekliyorum gelişme yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Arkadaşlar bugün itibarı ile @TERMINATOR-TR nickli arkadaşımız Metro 2033 ve Last Light Redux oyunlarını bana ulaştırdı. Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum, sayesinde mevcut çevirileri Redux'a geçirmek adına bir çalışma başlatmış bulunmaktayım. Lakin kendisine de belirttiğim üzere daha önce oyunları indirip deneme şansım olmadı, elimdeki toollar bu oyunlarda da çalışacak mı, çalışmazsa ayrı toollar var mı bilmiyorum. Şu an oyunları indiriyorum, olup olmayacağını hep beraber göreceğiz.

Eğer olursa Steam'den Redux paketini hemen alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reduxa yama uyumlu değil galiba
    Takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Merhaba. redux ile ilgili son durum nedir acaba 1 ay kadar süre geçmiş bilgi verir misiniz? kolay gelsin.
  • Steam'da yüklerken sorun oluyor yardımcı olabilirmisiniz
    bütün oyunu ingilizce takip ediyorum hikayeden kopmak istemiyorum
  • Belli ki redux için Türkçe çalışması iptal olmuş.
  • Türkçe yama sitesi tamamen saçmalamış. Nereye tıklasam saçma sapan bir sayfaya yönlendiriyor. İndirme linkini bulup indiremedim bir türlü. Aferin böyle devam edin türkçe yama ekibi.
  • Üzerinden aylar geçmiş. Bu zamana kadar ne olacağı belli olmuştur, olmuyorsa da olmuyor deyin bu kadar basit. Oyun steamda indirime girdi, yamanın durumu belli olmadığı için alıp almamakda kararsız kalıyor insan. Bir cevap bile vermemekteki amaç ne onu anlamadım.

• Metro Redux'lar şuan 15 TL eğer türkçe yama Redux sürümlerinde çalışıyor mu ? Çalışıyorsa şu saniye alabilirim.
  • Redux indirimlerinin bitmesine 20 dakika kaldı. Acaba diyorum şimdi alsam sonra türkçe yama çıkar mı ? Çünkü eğer çıkarsa güzel. Çıkmassa ... evet çıkmazsa bayağı kötü. Fikri olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scanlite

Redux indirimlerinin bitmesine 20 dakika kaldı. Acaba diyorum şimdi alsam sonra türkçe yama çıkar mı ? Çünkü eğer çıkarsa güzel. Çıkmassa ... evet çıkmazsa bayağı kötü. Fikri olan ?

Buyuk ihtimal çıkmaz ama indirimleri soruyorsanız en çok satılan oyunlar 20 ile 22 si arasında bi daha indirime girecek o zamanda alabilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scanlite

Redux indirimlerinin bitmesine 20 dakika kaldı. Acaba diyorum şimdi alsam sonra türkçe yama çıkar mı ? Çünkü eğer çıkarsa güzel. Çıkmassa ... evet çıkmazsa bayağı kötü. Fikri olan ?

yamayı yapan arkadaşa sormuştum geçen hafta şu cevabı aldım yapmaya niyetli sanırım ama tool konusunu çözmeye çalışıyor mu bilgim yok.verdiği cevap:
    "Şu an toollar oyunun çökmesine neden olduğu için beklemedeyim."
  • Bir gelişme var mı acaba? redux şuan 15tl almak istiyorum.
  • Ben aldım oynamıyorum şuan Türkçe yama var diye almıştım
  • Oyunu aldım türkçe yamayı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Arkadaşlar bugün itibarı ile @TERMINATOR-TR nickli arkadaşımız Metro 2033 ve Last Light Redux oyunlarını bana ulaştırdı. Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum, sayesinde mevcut çevirileri Redux'a geçirmek adına bir çalışma başlatmış bulunmaktayım. Lakin kendisine de belirttiğim üzere daha önce oyunları indirip deneme şansım olmadı, elimdeki toollar bu oyunlarda da çalışacak mı, çalışmazsa ayrı toollar var mı bilmiyorum. Şu an oyunları indiriyorum, olup olmayacağını hep beraber göreceğiz.

Hocam bi gelişme varmı durumla ilgili ?
  • 8 aydır bekliyorum keşke redux almasaydım.
    Elessar arkadaşımız inşallah çeviriyi redux a aktarabilir. AMa yeni alacaklara tavsiyem. Redux almayın. ALtı üstü ışık efektleri için TR den vazgeçmeyin.
  • Gelişme yokmu yamada.
  • Yama ne oldu ses seda yok kimsede
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.