Şimdi Ara

Şimdi uyuyup bir daha uyanmak istemiyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buraya yazmam ne değiştirir bilmiyorum ama şu an içimden geldi.

Yaklaşık 2-3 haftadır yaptığım hiçbir şeyden tad alamıyorum , bunaldım sıkıldım , çatıya çıkıp deli gibi bağırmak çağırmak istiyorum kimseyide görmek istemiyom içimden küfretmek geliyor herşeye.

Niye yaşıyom gibisinden düşünmeye başladım.Üşüsem camı kapatmak gelmiyor içimden koyim inceldiği yerden kopsun gibi bir durum söz konusu.

Neden böyle hissediyor olabilirim ? Kafamdaki düşünceleri dağıtamıyorum bir türlü.İyi bir durumda olmadığımda farkındayım ama ruhsal olarak mı tükendim bilemiyom.

işte böyle.

• Sen yine iyisin ben kaç gündür böyle bir konu açmaya üşeniyodum.
  • @L.Lopez
    @oksiyus
    Aşık mısınız?
  • Bana da herşey basit gelmeye başladı artık ...

• Malesef banada öyle geliyor ama yapacak bir şey de yok gibi:S
  • bu düşünceler boş adam işi kendinizi iş hayatına verin günler çok tatlı gelir dert kalmaz tasa kalmaz
  • oyun oyna
  • Hadi Dh toplu bir intihar töreni düzenleyelim 5-10 kişi olsa yeter iyi ses getirir. Üstümüze de DH Konu dışı yazan bir tişört giyeriz iyi reklam olur ne dersiniz ?
  • aşık değilimzamanında birini sevmiştim aşk meşk işleri bana göre değilmiş.çok çekici biride değilim o kızı o zmn nsl ayarttım hiç bir fikrim yok.wow oynuyordum en son ama o bile tad vermemeye başladı.Bilmiyorum işte boş geçiyor gibi geliyor günler.çikolata yiyince bile hoşuma gitmedi dün daha nsl izah edeyim intense idi sanırım çok methediyorlardı ama fıss.

Depresyona girmiş olabilir miyim ? yoksa bir kaç mesajda bana da öğle geliyor diyenler olmuş normal bir dönem mi geçiriyorum ?
  • Arkadaşlar bahar çarpmıştır olur böyle zamanlarda depresyon halleri.
    Vucutlar biraz alışınca bu sefer canlanmaya enerjik olmaya başlarsınız. Bitkisel kökenli antideprasan kullanabilirsiniz.
    Birkaç haftasonra bu yazıyı okuduğunuzda off be amma bunalmışım saçmalşamışın diyeceksiniz.
    oyalanacak zevk alacak bişeyler bulmaya çalışın spor yapmak da iyi gelir Böyle zamanlarda kendinizi eve kapatmamaya bakın çıkın dışarı
  • 1-)Kendinize iyi dostlar seçin
    2-)300 tane arkadaşınız olucağına 5 tane sağlam düzgün arkadaşınız olsun
    3-)hep sap bi yere kadar sosyalleşin
    4-)güzel bi ilişki kur seviyeli saygılı
    5-)sosyal aktivitelere katıl
    6-)ayda 1 sinema tiyatro

bunları yapamam diyosan camı aç atla
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWertigo

@L.Lopez
    @oksiyus
    Aşık mısınız?

İlk okuduğumda yanlış anladım
  • knight online wow bunlardan uzak durun beyninizi köreltir

god of war oynayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.Lopez

Buraya yazmam ne değiştirir bilmiyorum ama şu an içimden geldi.

Yaklaşık 2-3 haftadır yaptığım hiçbir şeyden tad alamıyorum , bunaldım sıkıldım , çatıya çıkıp deli gibi bağırmak çağırmak istiyorum kimseyide görmek istemiyom içimden küfretmek geliyor herşeye.

Niye yaşıyom gibisinden düşünmeye başladım.Üşüsem camı kapatmak gelmiyor içimden koyim inceldiği yerden kopsun gibi bir durum söz konusu.

Neden böyle hissediyor olabilirim ? Kafamdaki düşünceleri dağıtamıyorum bir türlü.İyi bir durumda olmadığımda farkındayım ama ruhsal olarak mı tükendim bilemiyom.

işte böyle.

ARKADAŞIM,
    HAYAT HER ŞEYE RAĞMEN GÜZELDİR...
    KAFANDAN BÖYLE DÜŞÜNCELERİ ÇIKAR...
    HAYATIN ACILARININ BİLE FARKLI BİR GÜZELLİĞİ VARDIR...
    BUNLARI GÖRMEYE ÇALIŞ...
    SEVGİLER...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.