Şimdi Ara

simdide ekran karti gitti ne yapicam??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • power supply degistirdim oldu bilgisayar acilinca ekran kartimi tanimadi sizce ekran kartimdami yandi :( driver ayarlarina bakiyorum standart vga grafik karti olarak gozukuo ben ne yapicam bu arada grafik kartim geforce fx 5700 le 128 mb

• Pc ne goruntu gelıyo grafıklermı kotu yoksa pc ne acılısdan itibaren hicmı goruntu gelmiyo bununda verirsen yardımcı olayım bide acılısda uyarı sesleri alıyomusun ayrıca pc nin onboard ekran girisi varmi ???
  • pc normal aciliyo tek sorun ekran kartini gormemesi standart ekran karti yaziyor özelliklere tikladigim zaman her sey net gorunuo ama ekran kartini tanimiyor sadece bode driver ayarlarina baktigim ge force fx 5700 yaziyo ve ustunde unlem isareti var
  • yardim edecek olan yokmu acaba???
  • Driver yüklemedinmi?
  • sildim yine yukledim olmuooo
  • eee kimse yardim edemiomu turkiyenin en buyuk donanim sitesinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartimin miadi doldu mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • driver yükleyemiyorsan ekran kartının biosu uçmuş demektir.
  • eee ne yapicaz???
  • götürüp tamirciye kartı bios yükleteceksin.
  • kendim yukleyemezmiyim ?? cunku burada tamirci bulmak zor yoksa yeni ekran karti alicagim
  • yükleyebilirsin tek yapman gereken nette araştırmak.
  • cok tessekkur ederim insallah yaparim
  • duzgunn bir kaynak bulamadim ne yapalim yenisini alicaz
  • ekran kartını sök ve yeniden tak

ayrıca ekran kartının ekstra güç girişi varsa onu da takmalısın

o senin dediğin hatayı arada ben de alıyordum meğer güç kablosu tam takılmamış ondanmış

ekran kartının bozulması vs birşey sözkonusu değil sorun güç kaynağında ya da kabloda..
  • ekran kartı anakarta tam oturmuşmu
    girişleri bi kontrol et
  • ilgili ekran kartının uninstall yazılımları var sil yeniden sisteme tanıt..ati için ayrı nvidia için ayru uninstall yazılımları..
  • yok olmuyo ekran kartimda ekstra guc kaynagi yok kartimda dediklerinizi yaptim 10 kere söküp taktim ama olmuyo driverlari silip tekrar kurdum soyle birsey cikti
  • ekran kartın yanmamış. yerinde olsam format atarım. büyük ihtimalle o zaman sorunun düzelir bende böyle hata alıyordum ses kartından, format attım düzeldi.
  • powerını neden değiştirdin..eğer eski powerın yandıysa falan diğer donanımlarda da hasar bırakmış olabilir

ekran kartını ya da anakartın agp slotunu yakmış olabilir..

formatla olacak iş değil gibi..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.