Şimdi Ara

Şimdiki futbolcuların hangisinden iyi teknik direktör olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdiki futbolcuların hangisinden gelecekte iyi teknik direktör olur?

• uğur boral

(cidden)
  • Yabancı - Pirlo
    Türk - Rüştü Reçber
  • Alex
  • Baki Mercimek.

•  Şimdiki futbolcuların hangisinden iyi teknik direktör olur?
  • bence Xavi. adam takım oyunu manyak oynuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kewell
  • josico
  • sabri diyorum ve kaçıyorum
  • Fink ss alın.
    Yabancı olarak Gerard,Lampard,Xavi gibi yakım oynunu çok iyi oynayabilen topçular
  • Ümit Özat
  • Uğur Boral'dan teknik direktör değil TV yorumcusu olur. Ağzı iyi laf yapıyor.

Benim teknik direktör adayım Semih Şentürk.

Dikkat edin, sonradan oyuna alındığı maçlarda oyuna girene kadar rakip defansı izliyor, zayıf yanlarını görüyor.
    Oyuna girdiğinide de bu zaaflar üzerinden golünü yapıyor.
  • CR7
  • İlk adayım Gerrard, sora Xavi
  • PVH
    Ümit Özat
  • Sabri olsaydı futbolcular rahat ederdi valla. Şut çalışması yaptırdıktan sonra top bulamazlardı direk arazi olurlardı
  • Kewell, Hamburg deplasmanındaki maçı hatırlayın.Defanstan bir oyuncumuz atılınca, Skibbe hiçbirşey söylemeden(zaten söyleyemiyordu ya) defansa geçip toparlamıştı.Diğer maçta da stoper oynamasına rağmen acayip kendine güvenli görünüyordu.Ve zaten baktığınız zaman Kewell topu ileri atarak yaptığı deparları dışında pek hızlı bir futbolcu sayılmaz, fiziği de standart çok iyi değil.Nasıl yapıyor bu kadar şeyi, futbol zekası acayip yüksek.Oyunu çok iyi okuyabilen bir adam, bu da TD de olması gereken temel şeylerden biri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

CR7

insanı illaki çileden çıkartacaksnız kardeşim yeter be ota b*ka CR7!başka cevabınız yokmu yahu!

Bence ilerde taktik anlamında en iyi oyunu okuyacak futbolcular:
    Xavi,Seedorf,Javier Zanetti,Harry Kewell,Paolo Maldini,Thierry Henry,Pirlo,Albelda,Del Piero,Raul,Zinedine Zidane dır(aklıma şuanda gelenler).

Cesaret,disiplin,azim ile takım yönetecek olanlar:

Gerard,Gattuso,Canizares,Arda Turan,Jamie Carreger,Didier Drogba(yanlış yazmış olabilirim),
  • Emekli oldu ama teknik direktör olursa benim en büyük beklentim Rui Costa'dan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.