Şimdi Ara

Simit Sarayı Günlükleri* [İfşa][20.03.2015 Edit'i okuyunuz] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
287
Cevap
38
Favori
8.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

Simit Sarayı Günlükleri* [İfşa][20.03.2015 Edit'i okuyunuz]

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2018)
Giriş

Sevgililer gününe denk getirdiğim izinle kız arkadaşımla güzel bir gün geçirdim, bugün çalışasım gelmiyor hiç. :(

Edit: Bu mesaj konunun 142. mesajıymış. 142 en sevdiğim sayı ve bu mesajın 14.02.2015 olmasındaki göz kırpması beni ayrıca sevindirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfer Rosa -- 15 Şubat 2015; 13:48:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

14.02.2015 [İzin]

Sevgililer gününe denk getirdiğim izinle kız arkadaşımla güzel bir gün geçirdim, bugün çalışasım gelmiyor hiç. :(

Edit: Bu mesaj konunun 142. mesajıymış. 142 en sevdiğim sayı ve bu mesajın 14.02.2015 olmasındaki göz kırpması beni ayrıca sevindirdi.

Sen ben mi işteyim şu an zulüm gibi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alisinasyon kullanıcısına yanıt
    Ben daha işe bile başlamadım 15:00'dan 01:00'a kadar.
  • quote:

Ben daha işe bile başlamadım 15:00'dan 01:00'a kadar.

Pazar aksami yoğun oluyor mu

3-8 arası gereksiz ve çok ile orta arası bir yoğunluk oluyor gider gitmez yoğun başlarım tahminen. Sonrası boş olur gibi tahmin ediyorum. Bakalım hayırlısı.
    Yine molaya çıkaran kişi yerime bakmazsa daha da molalara çıkmam bir saat erken bırakır giderim işi.
  • quote:

3-8 arası gereksiz ve çok ile orta arası bir yoğunluk oluyor gider gitmez yoğun başlarım tahminen. Sonrası boş olur gibi tahmin ediyorum. Bakalım hayırlısı.
    Yine molaya çıkaran kişi yerime bakmazsa daha da molalara çıkmam bir saat erken bırakır giderim işi.

sen yine iyisin ben çağrı merkezindeyim 7 dk mola için kivraniyoruz yemek molamiz 20 dk

Mola olayı kötüymüş. Umarım daha iyi bir iş bulur ve bırakırsın orayı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine nöbetteyim saatin 3-4 olmasını bekliyorum senin yazı için
  • Uzuman kullanıcısına yanıt
    Bugün bir yerde sana göz kırpacağım çok guleceksin büyük ihtimalle

• Başlıyorum.
  • Hadi bakalım beklemedeyim
  • 15.02.2015 Pazar [İnsanlığın 50 tonu.]

Başlık için düşündüm biraz. Acaba hırsız mı, aydın mı yazsam diye. Farkettim ki vizyonda olan filmin sadece isminde bir değişiklik bunları özetler. Hırsız? Aydın? Okurken anlayacaksınız.

Bugün işe erken gittim. Nadir olaylardan biridir. :D Kahvaltı yapmamıştım, pazar olması nedeniyle otobüs de fazla tıkanmadı yolda üzerimi değiştirip makarna aldığımda saat 14:55'ti. Kahvaltı yapmadım, çünkü dün tatildi ve sabaha yiyecek şeylerim yoktu. Yurt fişiyle de içecek aldım, iş yerinde yiyeyim diye. Gittim yoğurtlu makarna yedim hızlı hızlı plastik tabldot ile. O sırada muhabbetim olmayan kız vardiya müdürü geldi, 5 dakikam var sorun yok dimi dedim yok yok ye sen dedi benim gelmemle beraber olacak değişimleri söyledi vardiyadaki. Ben de hızlı hızlı yedim çıktım yukarı.

Bugün kavgalı olduğum çaycı hastaymış, ve diğeri izinliymiş. Sabahçı bir lobici vardı çayhanede. İlk defa gördüm kendisini vardiyası normalde 8-1 8-1 imiş. Tanıştık falan, ciddi birisiydi ama kanım çabuk ısındı. 5 gibi çıktı gitti zaten. Çaycısız bir simit sarayı vardı karşımda.

Yukarı geçtim, alt üst verdiler bana. Sonra bir ara da dağ gibi tepsi silme işini de verdiler. Karşınızda Surfer Rosa var, superman yok ki. :/ Alta pek bakmadım, üste odaklandım ben genelde. Tepsilerin de birazını sildim. Şu olayı sevmiyorum gelir gelmez alt üst veriyorlar diğerleri mola furyasına başlıyor. Taa benim molamdan sonra sadece benim katım kalıyor. Neyse allahtan çok dert değil de hallediyorum. Üstte 18 yaşındaki kız vardı, sen dedim tezgaha geçecekmişsin dedim tezgahtakini molaya çıkar demişlerdi galiba ona. Tamam dedi bıraktı katı. Ben de bir güzel hallettim.

Günün bombası. Bir adam çağırdı, gittim. Masalarında 2 kişilerdi. Çay istediler, 4 TL dedim gayet normal bir şekilde ve üslupta. Sağdaki adam başroldeki adama dedi ki, bozuk var mı sende varsa ver dedi. Başroldeki adam ne dese beğenirsiniz 100 TL var versem geri gelmez falan eheheh yaptı. Hırsız dendim arkadaşlar inanabiliyor musunuz? Bana, bugün, hırsız dendi. Net hırsız. Sonra da güldü bana bakarak hehehe dedi olayı sindiremedim ben şokuyla beraber 100 tl para mı abi dedim hala abi demişim dilimi eşek arısı sokaydı da demeyeydim napayım 100 lirayı ben dedim. Haklısın para değil dedi güldü. !'+^'!+!%!'&'%&'&+%&^. Moladan sonraki 1 saate kadar bu olay moralimi bozdu... Hırsız ha. Vay be. İlk defa oldu böyle bişey.

Ayrıca bugün iş yerinin ilk gününden beri giydiğim pantalonu çıkarttım artık giymiyorum. Günlük kıyafetle gideceğim çünkü yarın okul açılıyor parta geçiyorum bugün son full günümdü o yüzden. Kıyafet döngüm başlasın dedim. Öbür türlü işe geliyordum işten dön yurda yurtta oda boş işte desen kimse takmaz falan. Bu arada oda arkadaşım da geldi yalnız değilim.

Molada muhabbetim olan kız vardiya müdürüyle muhabbet ettik biraz. O benim kız halimin biraz cesaretlisi. Haksızlığa tamamen gelemeyen birisi. Zamanında dayıya da atar yapmış(Dayı, patronun babası. Cimri kavramının karşılığı. Kıl patron derler ya. Patron olsa tam öyle olurdu, ama değil.) Hırsız olayını anlattım keşke dedi self servis diyerek gönderseydin dedi. Kafamda biçok şey oluştu ama sonradan tabii. Ona da sabah birisi bağırmış bu alel acele hesap kitap yapıp para üstü verirken bundan poşet istemişler, poşeti kasacı vermez tezgah verir o arada kapışmışlar falan. Tatil için gittiği şehri, şehrimizle karşılaştırdı. Ben de gittiğim şehirleri insanları falan karşılaştırdım. Son günlerde vahşete uğrayan kişiden bahsettik, biraz sövdük. Dikkatli olmalarını söyledim. Zaten birisi takip etmiş bugün falan onu. İşte psikopat şöförler psikopat belediye şöförleri falan baya muhabbet ettik. Dün kız arkadaşımla olan olayı anlattım. Seviyorum ya onu, çok saf birisi. Dedim ya, benim kız halimin sadece biraz cazgırı. Duygusal falan. Ha bir de şeyi sordum. 15 yaşındaki kız nasıl girdi dedim, normal başvurdu girdi dedim. Ben de bir arkadaşım da işe girmek istiyor da dedim, gidip başvurmasını söyledim dedim sadece merak ettim tanıdıkla mı girdi yoksa kendi mi dedim. Kendi girdi dedi, zaten 15 yaşında gösteriyor mu ki dedi(@evdeki sinek)

Hatırlarsınız belki, muhabbetim olmayan kız vardiya müdürüyle yaşlarımız aynı. 20. Bir ara erkek vardiya müdürü bişey sordu, muhabbetim olmayan vardiya müdürü kasadayken dedim ki muhabbetim olmayan kız vardiya müdürü "ABLA" var dedi dedim. Ona döndüm. "YA OF YA NE ABLASI YİNE ABLA DEDİM" yaptım. Güldü falan, of pof dedim ben de kendime güldüm çıktım yukarı. Bir ara yine kasadaydı, bir çay verir misin muhabbetim olmayan kız vardiya müdürü abla dedim, al ablası dedi. hahahahaha çok komikti ya. :D Güzel espriydi bence. Sizce? :D

Moladan geldiğimde yerime bizim okuldan olan kız bakmıştı. Gayet iyi bakmış masalar yarı temiz küllükler full pis bırakmıştım -doluydu kat baya ve alt üst muhabbetinden gerilmiştim, biraz da saldığımdan- küllükleri temizlemiş ve masaları tertemiz yapmıştı. teşekkür ettim.

Geçen gün bana çöp karıştıran yeni arkadaşımla konuştuk. Adımı söyledim, Surfer rosa dedim. O da ben de ddee dedi. Tabii ingilizce bunlar.Başka ülkedendi.(Ülke adı da yok evet. :) ) Babası, dedesi, kendisi bambaşka ülkelerden gelmiş ve burada çalışıp kursa gidiyormuş. Çöp olayında hata kimde dedim ona, anlamadı. Boşver falan dedim sonra. Bana gayet samimi bir şekilde "You're good guy" dedi. Teşekkür ettim kendisine, bir nebze de yediğim hırsız damgasını unuttum. Ne de olsa kimilerine göre hırsız, kimilerine göre aydın, kimilerine göre de good guy idim ben.

Bugün 4 şekerli arkadaşım da gelmiş. Bayadır ortalıkta yoktu, buraya gezmeye gelmiş onu öğrendim. Yeni arkadaşımla aynı ülkedenmiş, onunla da muhabbet ettim. Neredensin dedi, buraya 1 1,5 saat uzaklıkta bir yerdeyim dedi. 100 km o zaman falan dedi. Evet dedim, gerçekten de güzel tahmin etmişti. Yoktun bayadır dedim evet dedi işte. Gel dedim sık sık. Çıkarken el sıkıştık ve gittiler.

Bugün 2 çay siparişi alıp 20 tl aldım. Çayları verdim, aklımda hala abla muhabbeti vardı, elimde para geri çekildim. Kadının bakışlarıyla kendime geldim parayı verdim hemen çok utandım o an. 2-3 kere özür dileyip kafamda bişey vardı da dedim. Umarım yanlış anlamamıştır. Çok etkiledi ya abla demem. :D Değil o abla değil değil değil değil değiiiiiiiiiiiiiiiiiil. :D Hala utançtan kulaklarım kızarıyor hatırladıkça.

Bugün sipariş almaya gittim. Kasacı abi yabancı birine yeşil çay sattı işte. Bana dedi ki şuna desene poşet çay vercez diye dedi. Haydaa. Poşet çay nasıl denir. Your tea will bi served like pocket tea. Pocket tea. hmm, do you know pocket tea? Hot water, then you put the pocket tea in it dedim. Yes i know dedi. Your tea will be served like that dedim. I got it falan dedi. Herkes bana bakıyordu utandım biraz. Tezgahta da 18 yaşındaki kız vardı ooo şakıdın falan dedi nasıl öğrendin falan sorular sordu, mütevazı bir şekilde cevapladım. Onun da bir arkadaşı varmış ben gibiymiş. Akademik düzeyde çok da iyi değilim, TOEFL, IELTS falan girsem fazla bişey yapamam kendimce ortayım ama onlara göre iyiyim. Teşekkür ettim, simit alıp çıktım yukarı. Aynı adam da güzel konuşuyorsun dedi, teşekkür ettim. WIFI şifresi sormuştu.

Efsane WIFI şifremiz, 4 tane 54. yani: 54545454 :D

Bir ara adamlar 6 TL verip, 2 büyük istemişler 3 küçük getirdim yanlışlıkla. Herkes bir yerden atladığı için odaklanamadım kafamda hala hırsız muhabbeti vardı o sırada da. Özür diledim, 3. adam fazladan çay içti. :D Değiştirirm dedim kabul etmediler, tekrar kusura bakmayın dedim çıktım.

Muhabbetim olmayan kız vardiya müdürü çıktı gitti vardiyası bitti. Kasada muhabbetim olan vardiya müdürü varmış. Buna şey demişim, muhabbetim olmayan vardiya müdürü abla 2 çay demişim. Bu da güldü, ben dedi muhabbetin olan vardiya müdürü dedi. Ben güldüm. Muhabbetim olmayan kız vardiya müdürü lanetledi beni resmen yine abla dedim yanlışlıkla of falan dedim. Güldük baya aldım çayları çıktım.(@uzuman Göz kırpma.gif, umarım gülersin.)

Bir adam elmalı ponçik ve büyük çay istedi. Adama elmalı ponçik ve küçük çay götürdüm peçetesiz bıçaksız ve çatalsız. Adam dedi güler yüzle büyük istedim dedi. Değiştireyim dedim aldım değiştirdim, çatal da yok dedi. Baya mahcup oldum getirdim hepsini sonradan. Kafam neredeymiş acaba.Bir sipariş vardı ondandır.

Birisi de direk peçete kıtlığı mı var dedi. Neden dedim, peçete kasanın yanında oradan alıyorsunuz dedim. Masalarda olması lazım dedi, self servis dedim kasadan detaylı bilgi alırsınız bence böyle dedim. Kasaya sordum harbiden de öyleymiş bu arada. Sert bir teşekkür edişle uğurladı beni. Aynı adam sonra google play'e google player dedi çok güldüm. :D

Bugün megacıya gider yaptım. Yine anlatıyordu işte yalan dolan bir sürü websitesi satıp kazıklayacak milleti. Erkek vardiya müdürüne dedim. Sunum mu yapıyorlar dedi. Evet dedim. Kov dedi, kovamam dedim. Psikopat abi dedi ki güvenin yoksa bu hayatta bişey yapamazsın dedi. Ben de gaza geldim siparişiniz var mı dedim. Yok dedi. Sunum mu yapıyorsunuz dedim. Evet dedi. Sunum yasak dedim. Bişeyler alın ya da çıkın dedim. Bitsin alırız dedi. Kabul edilmiyorsunuz dedim. 2 dakikada biter dedi, sonra alıcaz dedi. 10 dakikanız var dedim. Bitti 10 dakika, gittim. Bitti dedim. Yani dedi. Bişeyler alın dedim. Getir dedi. Self servis dedim. Getirebileceğinizi demiştiniz dedi. Tamam getireyim dedim. Pos cihazı da getir dedi hızlı hızlı 2 krem peynir 4 çay 2 simit istedi. Tamam dedim. Pos cihazı çıkmıyormuş, gittim söyledim. Tamam iniyorum dedi. Gitti indi paşa paşa aldı alırken de aşağı indim baktım.Harbiden almış. Zaten kandıramadı bu kadınla adamı, kadın ikna olmuyorum dedi. Hahahah. Acemi megacı seni. Yanlarında bir masa vardı 2 adam. Ben bir ara çorabımı çıkartıp içindeki batan şeyi çıkardım bunlar güldü falan. Ben de güldüm abi dedim bana mı gülüyon. Yok yok falan dedi. Kalkarken dediler ki kardeşim bunlara müsaade etme dedi. Abi dedim yapımda yok. Olsun dedi. Biz de çok şey gördük dedi. Haklısın abi dedim. Umarım girmemişlerdir bu işe. La insanlar hiç mi internet kullanmıyor forumda çok var bilinçli insan, bunlar dağda yaşamalılar herhalde oltaya düşenler.

Yerime bakamayan 15 yaşındaki kıza hesap sordum. Niye bakmadın lan dedim kata kızmadan. Çaycıya yardım ettim dedi. Belliydi zaten, şimdi nedenini bilmiş oldum, rahatladım. yapmazdı yoksa öyle şey. harbiden de boş kalmış kat.

Bir masada 2 adam vardı. Parfüm almışlardı. Dedim modeli ne armanı geo dedi. Biraz muhabbet ettik adam gel sıkayım dedi yok dedim kapağı ver harcamayayayım dedim. Adam gel yavv dedi kalktı ayağa tüm ısrarlarıma rağmen bütün üstüme rahat 10 fıst sıkmıştır. Baya teşekkür ettim. :D Amacım sadece nası bişey olduğunu bilmekti de, fazla kaçtı. :D

Bir grup geldi. 4 kişilik bir masaya dağınık oturmuşlardı poşeti de diğer masaya koydular. Biraz sert çıktım, alır mısınız dedim rica eder bir tarzda kusura bakmayınlı falan dedim bunu tabi. Bu da şey dedi. Ne okuyosun. Endüstri müh dedim. AÇıktan mı dedi. :D Açıktan mühendislik okunmaz dedim, haa falan dedi. Sağolun dedim çıktım. Çıkarken tek tek iyi akşamlar derken dedi ki bu aydın bir yüzün var o yüzden sordum dedi. Baya teşekkür ettim, alınmadım dedim güzelce uğurladım.

Bir masada da 6 kişi vardı. Gittim. Nerelisin dediler. Biri paso xx'lisin dimi dedi. Yok dedim ww'lülüyüm dedim. Biri ovv gel dedi, bizim ordanmış konuştuk biraz memleketliyle. :D Adam aslen xxlisin sen biliyom dedi kopardı herkesi. :D

Muhabbetim olan kız vardiya müdüründen simit istedim, kesmesiyle beraber. 8 parçanın 2 sini aldım ama dedi, eyv dedim kesmen bile yeter dedim. :D Tıkındım beşiktaş macının özetini izlerken. Ba gene atmış penaltıdan. :D

Kampçı çift geldi çantalarıyla. Özendim be. Kampta ne işi pişirmişlerdir. :(

Bir masa bana buralarda mı yaşıyon dedi şehir olarak. Buralar? dedim. Cevabımı arkadaşı verdi. Burda çalıştığına göre tabii buralarda yaşıyo dedi. gülmekle yetindim.

Bizim grup geldi, yorgunlardı baya. Temizlik için 5 dakikaları var dediğimde biraz atar yaptılar erkek vardiya müdürüne. Ben de siz rahat olun dedim biz yandan başlayacağız temizliğe siz kalsanız da olur dedim. Öyle de oldu zaten. Koçlarım benim be. Dağıtıyorlardı simit sarayını atarlı çocuklar. :D Yaparlardı da, torpilliler bizden.

Dayı geldi bizim. Katı kontrol etti yaşlı adam hata bulamadı pek, indi aşağı geri.

Kat temizliğine yardım çöp falan derken saat 12:30 oldu. Çayhaneye geçip biraz bulaşık yıkadım toparladım çöpünü attım çıktım. Çıkışta çay içtik, psikopat abiyle yürüdük yolu. Güzel güzel muhabbet ettik.

En uzun yazım oldu galiba, 58 dakikadır yazıyorum. Okuyan herkese sevgiler saygılar.

• sonra

• Gülmekten öldüm, biraz da beynim yandı

Zabıta abiler uğramamış bugün
  • Uzuman kullanıcısına yanıt
    O kısımları uzatmayı huy edindim. Bir de gülüyorum dedin ya, yandın.

Aynen geleceklerdi bazıları sözde de gelmediler. Neyse yarın artık. Pazardı ya ondan.
  • Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    Şansımız var o zaman

• Okumaya devam hacı

• @Evdeki Sinek

Denemeye değer.

@Smyrn3.

Edit:Başlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfer Rosa -- 17 Şubat 2015; 2:16:15 >
  • 16.02.2015 Pazartesi [Devirdaim]

Bugün işe saat 4:50'de gittim. Çünkü artık part time bir çalışanım. 17:00 - 01:00 çalışacağım. Kalan 10 dakikada da indim aşağı giyindim oturdum elma yedim. Aynı okuldaki kız gelmiş o da yemek yiyordu konuştuk biraz. Saat geldiğinde yukarı çıktım. Gelirken okul pantalonlu asosyal tipli yavaş hareket eden biraz kilolu birini iş kıyafetiyle gördüm. Dedim ki, gidenler gitti, gelenler var. Devirdaim kelimesi buradan geliyor.

Erkek vardiya müdürüne sordum napayım diye, dedi ki muhabbetin olmayan kız vardiya müdürüne sor. Sordum, tam üst diyecek sandım dedi ki yeni başlayanlar var işi öğret sen ona. Bir baktım altta da yeni biri var. Eyvah dedim. Bahçede başladık molaya kadar. Çocukla konuştum, imam hatip lisesinde okuyormuş. Dedim çok iyi zamanda girdin ygs geliyor falan, dedi lise 3'üm falan. Daha önce sezonluk çalışmış, işi gösterdim anlattım ccdd'nin ne kadar kasıntı olduğunu söyledim. Bir ara geldi yeni elemanın yanında laf yaptı. Elemanı elimden geldiğince objektif, iş yaptırmaktan kaçınarak öğretmeye çalıştım. Ama tek üzüntüm üst katta olmamaktı. Zabıtaları falan aşağıda gördüm hep, alt taraf beni geriyor. 2 yanda da masalar zırt pırt kalkan insanlar birden göremiyorsun 1, 2.si de tinerci dilenci falan giriyor kovuyorsun. Girdi zaten 3-4 tane yarısını kovdum yarısını kovdurdum cocuğa rica ederek. Birini kovmadım aslında, 2 çocuklardı oturdular öyle. Beyler çay alın dedim. Getir abi dedi. Dedim para ver :D Yok ki sen getir kaççaz mı dediler. Vermiyorlar ki dostum dedim. Harbiden herkesten istiyon mu abi dediler, cevabı siz biliyorsunuz zaten arkadaşlar. Tabii ki istiyorum, gerçekten falan dedim. İyi niyetimi kırmadılar, dediler ki gel la oyunçakçıya gidek gülerek kalktılar. Bir tane selpak satıcısını tuttum çıkarttım vurmaya çalıştı da yapamadı "bırak beni tutma, tutmasana" falan diye söylenerek. Eleman işi kaptı zaten bütün günde. Çalışmaya hazır. Ama okul pantalonu çok fail.

Molaya da beraber çıkarttı beni muhabbetim olmayan kız vardiya müdürü. Dedim kaç dakika, değişmedi dimi dedim. Demesin mi sadece molalar 25 dakika. 8 saate verdikleri mola 25 dakika. Tam fail. Erkek vardiya müdürü ayarlıycam ben bişeyler dedi de biraz duruldum. Normalde 10 saate 35+15 dakika. 8 saate 25. Zaten saatlik 3,1666... TL'ye çalışıyorum, 1,4$ bile değil üstüne bu şartlar. Soğudum biraz işten. Molada da muhabbet ettik çocukla falan paso konuştum. Normalde konuşmam bu kadar, ilk günün diye böyle dedim. Güldü. 25 dakika mola yapıp çıktık yukarı saat 7'de. 7-1 arası part çalışan adam var, biz moladan çıkıp molasız çalışıyoruz o arada. God damn it. :/

Üst üst diye hep söyledim muhabbetim olmayan kız vardiya müdürüne bir ara dedi ki tamam sen alt üst yap. Havalara uçtum, çünkü psikopat abi gelmişti bahçeyi yeni elemanla ona bıraktı bana da alt üst. Hatta tepsileri bile verdi. 3 işi birden nasıl zevkle şevkle yapıyorum. Erkek ve muhabbetim olmayan kız vardiya müdürünün dikkatini çekti bu bak bak üste çıktı diye sevinçlere bak falan dediler öyle aralarında, hatıralardan girdiler ben tepsi siliyordum o sırada. Altçı da geldi, üst tamamen bana kaldı. Bir ara üstteyken sadece tepsi siliyordum. Alttaki yeni elemanın işi normalde. muhabbetim olmayan kız vardiya müdürü dedi ki sen silme ona sildircem dedi. Çocuk da dut yemiş bülbül. Facebook hastası. Hahaha. Adam facebook olmazsa yaşayamaz gibi bişey resmen tüm günü tek sitede. Vay be dedim böyle insanlar da mı var. Neyse, bu aşağı iniyordu o sırada. Ben de muhabbet olsun diye peki muhabbetim olmayan kız vardiya müdürü "ABLA" dedim. Bu da inerek "ablasıııııııı" yaptı. Bastım kahkahayı. Şaka maka, muhabbet kurdum. naughty.gif hahahah :D

Bir müşteri modem şifresi sordu, modemi kapamışlar 10 dakkaya gelir dedi. 10 dakika dedim adama, yabancı bu. Dil ingilizce. Ne zaman bişeyler anlatsam ingilizce hep takdir alıyorum. Erkek vardiya müdürü dedi ki bana bana bundan 10 tane eleman bulun getirin falan dedi. Ben tavan. :D Alt tarafı modem şifresi de, modem bozuk falan dedim arada onlara çok geliyor bu sanırım.

Zabıtalar yeah. Adamlarım ya. Geldiler gene, aşağıda konuşmuştum. Onları mekanımda ağırladım, üstte. Bunlar toplandı bir masaya 6 kişi. Dediler 5 büyük 1 küçük. Sonra küçükler 2 oldu, büyükler 4. Nakit verdiler, dediler işte söyle he falan dediler. Ayıpsın abi direk zabıtalara diyorum dedim. Olmazsa nolcak dediler indirim. (%50 indirim çayda sadece) Dedim abi indirim yapmazlarsa hepsi benden dedim çıktım masalardan. Biri dedi, söyleyek de yapmasınlar. :D hahah. Yapmasınlar be abi, sizin adamlığınız yeter. Çay tepsisini 2 elle tutuyordum. Durdum, tek ele alırken bi abi kalktı zabıtalardan geldi açtı kapıyı yok abi hallederdim yav dedim olsun sen adamın dibisin dibi dediler. Dedim abi adamın dipleri sizlersiniz diye. :D Bir ara içeri geldiler. Bitanesi tam zıptıçıktı onların. Neşeli, kilolu, espirili falan. p ile başlayan bi starbucks kahvesi adı söyledi var mı dedi. O ne abi ya dedim. Varya starbucksta dedi. Bilmem abi ben dedim. Şefleri şey dedi, bunlara sen yav hehe de geç dedi. :D hahaha...

Okuldan olan kızın ortaması 3.6 imiş. inek diye bağırdım iş yerinde. Benimki 2.06 iken.Neyse, artacak o. İnanın arkadaşlar. :D

Ara ara muhabbetim olmayan kız vardiya müdürü dedi sen git şunu kontrol et ben verdim alta takılıyo o falan dedi yeni gelen altçı ile ilgili. İndim baktım, biraz konuştuk işte 11 kişi bekar evinde kalıyolarmış. Düşünün makarayı falan. :D Doğulu kendisi, iyi çocuk sevdim. Diğeri de imam. Psikopat abi ona The imam diyeceğim sana dedi. :D Ben de haha the imam dedim. Tamamdır, psikopat abi dediyse kesin o the imam. :D Konuştum biraz işte alttaki yeniyle de çıktım üste sonra.

Üste ilk çıktığımda bayan kuaförü oradaydı. Ve arkadaşı. Dediler ki iyi ki kısa kestirmişsin saçları falan dedim yok yav saçlar kesilmedi. Normalde 2 günde bir duşa girerim, bugün girmedim yani 3. günüydü saçların yıkandığının. Yapışmıştı iyice. Giderken şapka gelirken şapka yıkamadım bende. Yanları kısa kestir dediler bunlar. Herkeste var ama dedim. Olsun moda diye bişey var hem herkese gitmez dediler işte, yüz farkı var falan dediler. Dedim değerlendireyim ben teşekkürler. Vurcam 3e, boşver. Alışmışlık bunu gösteriyor. :D

Bugün biri geldi 6 kişilik yer sordu. Bir kişyii kaldırsam oluyordu. Kaldırdım, kalktı gitti adam sağolsun ayarladım yeri. :D

Bir adam vardı, GS-BLK yazan skor yerini ben de adam da Gs-BJK okuduk. 1-0'dı adam da koyu beşiktaşlıymış adama sinir geldi resmen, ben de bjk desteklediğimi ama gsli olduğumu söyledim falan. 3-0 oldu adam iyice uyuz oldu ben de saatler sonra öğrendim psikopat abiden o gene BLK miş. :D

Alttaki yeni çocuk üste geldi bir ara.

Bugün var ya, acayip övgü aldım arkadaşlar. 2 tane güzel bayan vardı. Güleryüzlüydüler, ben de aynı şekildeydim onlara karşı. Balkonun köşesine geçtiler işte, şal istediler, getirdim. Biraz şekil bir tarzda uzattım 2 tane şalı. Onlar kolumdan aldılar askılık gibi. 5 dakika sonra biri kullanılmıyordu, ince geldi galiba dedim gülümseyerek. Ben alayım bunu da dedi başroldeki kız. Sonra bişey diycem dediler, sen yeni misin diye sordular. Yoo dedim baya oldu, durdum biraz sayar gibi 1 aya yakın oldu dedim. Bastılar kahkahayı ikisi de 9 ay falan sanmışlar. İlk defa görüyorum dedi. Dedim ben hep burdayım, burdaydım da dedim. 4-5 kere gelmişler. Herhalde pek etkileşim olmadı. İşini iyi yapıyosun falan dediler baya övdüler, teşekkür ettim bunlara. Hep gülümsedi işte başrol. Sonra bunların yanlarına 9 kişilik grup geldi. Boşları topladım, başladılar soru yağmuruna. Nerede okuyosundan tut ailen nerde oturuyor lise mezunu musun saçlar da şekilmiş falan ama hiç bu kadar ardı ardına soru almadım. Adidasta çalışıyorlarmış, sen nike'cısın falan dediler. Dedim adidas ayakkabım hiç olmadı pek markaya para vermem dedim işte. Gel alalım işe vb dediler, özel durum sigorta falan dedim. Onlardan da bir ton övgü aldım aralarında 96'lı falan varmış. Dalga mı geçtiler, ciddilermiydi şuan düşündüm de arada kaldım ama iyi niyetliydiler. Övgü aldım, teşekkür ettim. Ayağımızı sürttük müşteriler yağdı falan dediler falan. Bundan 5 dakika sonra başroldeki kız geldi merdivenin orda yavaşladı yavaşladı durdu, onlar sana kötü bişey mi dediler dedi. Yoo dedim övdüler falan dedim sorun yok. Yok sen iyisin falan, kötü bişey dedilerse adidasta sağlam tanıdıklarım var falan dedi. Vouvv, bu ne ilgi resmen aranan adamdım. Çok teşekkür ettim, ama gayet iyilerdi falan dedim. Haa tamam dedi güldü indi aşağı. İş mi attı ne, bilemedim gitti. Umarım bir daha geldiğinde tanıyabilirim. :D

Acıktım ben. erkek vardia müdürürüne söyledim. bekle sen 10 dakkalık molaya çıkarcam dedi. Çıkarmadı yalan oldu bende şekerli çay içtim bastırsın açlığı diye.

Bizim grup geldi. Biri var en ağır abileri. Bunlar ufonun prizini çıkarıp telefon takıyorlar, bişey demiyorum. Müşteri ufoyu açar mısınız dedi. Ben de müşterinin telefonu takılı diğerine alayım dedim. Orası esiyo, rica edemezmiyiz dedim tam o sırada çıkar sen yaptı.Sordum, napalım beyefendi dedim, çıkar sen yaptı sert sert. Anlam veremediğim bi huzursuzluk oldu, moralleri mi bozuk nedir. :/ Taktım ufoyu, açtım.

Geçen gelen memleketli gene gelmiş ama tanıyamadım. Yüzü tanıdık geliyordu da hatırlayamadım. Bir kere sadece siparişiniz varmı dedim, yok dediler direk. Sonra bu adam dedi ya sen hiç donatmıyon burayı ilgi nerde falan dedi. Abi sen miydin yaa falan dedim kıvırdım olayı. Masalarında bi işten bahsettiler, sonra işte yapmayan birine "hala garson" falan dediler. Aşağıladılar biraz, trip attım içimden.

Zabıtalar bir ara şeyi sordular. Burda niye ufo yok dediler dışardaki boş prizin oraya. Abi dedim bildim bileli yok. Şömine yok mu dedi zıptıçıktı zabıta. :D Dedim abi soba yakalım. :D Güldük hepimiz.

Bir kız, bir kıza ingilizce bişey anlatıyordu. Çok tane ve acemi ingilizcesi vardı. Ama hangisinin türk hangisinin yabancı olduğunu anlayamadım. Tahmin ettiğimin tersi çıktı zaten. Türk olan resmen şey dedi. Dollar is a good money in turkey falan dedi. Dollar has good rates in turkey diyebilirdi. Sonra şey dedi, bişey dedi de unuttum şimdi. Okuyamadı kelimeyi tam. Demedim bişey güldüm sadece.

2. bir grup sardı bizim oraya. Böyle cennet mahallesi tipli baş örtüleri olan kızlar, ve erkekler. :D Çingene gibiler. Ama aşağılamıyorum katiyyen hepsi güler yüzlüler bir çok müşterime değişmem onları. Gelirken merdivende şey dediler, temizliğe geldik falan. Hea iyi olur çıktı zaten falan dedim. :D Boş toplarken şey dediler, sen hep burayı temizliyon falan dediler işte. Dedim yoo bir kere temizledim falan dedim. Eleman lazımsa geleyim dedi bir kız işte. Gel dedim. Bi erkek almayın bunu falan dedi espiri baabında, dedim benim elimde değil ki. :D bu akşam da ben yaptım, uyardım herkesi kalkmaları için. Bir grup vardı işte, bu kötü ingilizcesiyle konuşanlardan birisi. Türk sandım dedim ki kat temizlik için kapanıyo falan dedim. Kız tepkisiz kaldı. Telefon kalmasın söylersin dedim hala türk sanıyorum. Gösterdim telefonu eliyle işaret etti. Sonra bişeyler dedim kahkaha attı no yaptı. Başımdan kaynar sular indi, 2 kızı ters tahmin etmişim. English dedim, kızı boğulmaktan kurtarmış gibi yes dedi, başladık muhabbete.

Bizim türk avcılardan birisi tavlamış bunu helal olsun. Kız ingiliz, ingilizcenin kalbinden. Baya muhabbet ettik, londraya gitmek istiyorum falan dedim. Çok meşgul bir şehir dedi, istanbul daha kötü trafik konusunda dedi, ingilizen iyi dedi, amerikan aksanı var dedi, türklerin çoğu pek sevmez ve bilmez ingilizceyi dedim. Ne zaman geldin dedim, geçen cuma gelmiş sevgililer günü şeyine denk getirmiş :D otelde kalıyormuş. grinin 50 tonuna gittiğimi falan söyledim, sevgililer gününde naptın falan demiştim, o da beni sordu işte. Sevgilisi geldi bir ara, sorun yok dimi konuştum falan ama dedim yok yok kardeşim falan dediler arkadaşıyla beraber. Kız shall we go dedi. Çocuk ne dedi dedi bana. Gidelimmi dedi dedim. Yok muhabbet neydi dedi. Dedim +18 bi filmden bahsettik, izleyiciler çoğu kızdı kızlar ne kadar abaza onu gördüm falan dedim, ayrıca utangaçtılar kafalarını eğdiler falan hep dedim. Gülüştük biraz,kız giderken tekrar ingilizcen iyi dedi. Nasıl bir özgüvense ben de senin de dedim :D Bastı kahkahayı egolu bir tarzda komik çocuk dedi. :D Sevindim, native speaker ile konuştum.

Bugün tuvaletleri temizledim. Üstü de ben süpürdüm komple. Temizlikçi arkadaşın yokluğunda... Neyse zaman geçti en azından.

Aşağı indim yiyecekleri alıp işten çıktım.

Yarın 11'de ders var nasıl kafayla gideceğim bilmiyorum saat 3:10.

İyi geceler herkese.

• Konunuzu dagitmak gibi olmasin da, su forumda sizin gibi duzgun mert ve eglenceli insanlari gormek cok keyif verici. su sira o kadar seref yoksunu insanla karsilasiyorum ki mesajlari derlerken forumda..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.