Şimdi Ara

Simit Sarayı Günlükleri* [İfşa][20.03.2015 Edit'i okuyunuz] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
38
Favori
8.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

Simit Sarayı Günlükleri* [İfşa][20.03.2015 Edit'i okuyunuz]

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2018)
Giriş

Bileğine sağlık çok içten yazmışsın hepsini okudum, çaktırma şu an işteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

Konuyu yeni gördüm , devam hocam güzel gidiyor takipteyim

Teşekkürler, sevgiler.

@Uzuman

Yer yok isim yok. Kuralımız bu.

3 taneler ikisi kız biri erkek, muhabbetim olmayanla fazla iletişimim yok zaten o yuzden öyle kodladım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Argent City

Surfer Rosa, seni tebrik ederim vallahi tebrik ederim. Saat 5'te falan okumaya başlamıştım. Bir yandan xbox'ta world of tanks oynuyorum. (Oynayan varsa bana PM atsın toplaşırız.) Okudum da okudum aldı götürdü beni. Bilmem nedendir. Anlatımın güzel, sevecen birine benziyorsun. Kendimden bir şeyler buldum sende. Ondan herhalde.

Yazıyı okurken sık sık düşündüm, yahu arkadaş bazen kafelerde masayı harbiden dağınık bıraktığım oluyor. Yemin ederim kendimden utandım.

Söz bundan sonra daha dikkatli olacağım. Bu arada okurken dikkatimi çekti ara ara bahşiş hiç gelmiyor sana, niye öyle yahu? O kadar da "self servis" yerde uğraşıyorsun. Vallahi çok aklıma takıldı bu durum ben de sana destek olmak istiyorum. En azından keyifle okuttuğun senden bir şeyleri paylaştığın için. Eğer varsa bir PayPal linkin rica ediyorum benimle paylaşabilir misin? Ara ara ben de oradan bahşiş bırakayım sana. Banka hesabına da çekebiliyorsun hem PayPal paranı o konuda da için rahat olsun veya IBAN varsa direkt onu da iletebilirsin.

Öyle bir anlatmışsın ki zabıtalarla dost oldum resmen. Bir de o kalabalık grupla. (bizdensin diyenler) Yazının sonlarına doğru diyorum içimden yahu bu arkadaş öğrenci nasıl çalışıyor diye. Sonda gördüm açıklamanı part time'a geçecekmişsin. Hadi kolay gelsin sana. Hem okul hem iş zor olay ama şu var, insan severse ve isterse yapamayacağı şey yok.

Kendim de Elektrik-Elektronik Mühendisiyim okuldan var birkaç Endüstri Müh. arkadaşım. Okulu bitirince vatana millete en çok da kendine hayırlı biri olman dilekleriyle... Hadi ben kaçtım. Bugünkü yazını da merakla bekliyorum.

Uyanık mısın bu mesajı görür müsün onu da bilmiyorum da uyandığında sürpriz olsun. Günaydın. Mutlu işler.

11 gibi uyandım, foruma girdim direk mobilden, güzel mesajınız gerçekten sürpriz oldu. Teşekkür ederim.

Tabii ki dağınık bırakacaksınız, sizler müşterisiniz. Zaten müşterilerin %50'si ben toplamaya gittiğimde biraz uzandığım yer zorsa kendileri çöpleri falan tepsiye koyup veriyorlar. Bazen de benim işim olan bardakları tepsiye koyup uzatıyorlar. Diğer %50nin içinde de gerçekten fazlaca dağınık olanlar oluyor. Bilerek yere çöp atanlar, özellikle sigara pakedini yeni açanlar o jelatinin uçması falan. Ayrıyetten masada küllük olup yere kül atanlar falan. Bazen de (tamam benim hatam ama) masada küllük yoksa yere atıp yerde söndürenler, tabağa izmarit atanlar falan gerçekten über durumlar da var.

Ben de sizler gibi bir forum üyesiyim bu yüzden olsa gerek benzememiz.

Üzülerek söylüyorum, PayPal ricanızı reddediyorum. Çünkü birkaç nedenim var. Eğer bu konu normal hayatımdan bir günlük olsaydı, iş günlüğü değil, o zaman atsaydınız belki kendi içimde iyice düşünür size PayPal adresi verirdim. Fakat bu bir iş günlüğü. Ve iş sonucunda kazanılan bir para var. Ayrıyetten burs alıyorum ve şu an tatildeyiz üstüne üstlük çalıştığımdan da fazla harcamıyorum bunun sonucunda maddi durumum gayet yerinde oluyor. Ama çok teşekkür ederim böyle bir yardıma yeltendiğiniz için, hayatta iyilikler sizin olsun.

Bazı müşteriler alışmış, bir müşterim var yaşlı bir adam, karısıyla hep genç çiftler gibi takılır. Adamı bir kere çay alırken görmedim. Hep direk yukarı çıkar bana aldırtır. Alıştım artık, adamdan para da istemiyorum çayı götürürken sonradan istiyorum. Ve hiç bahşiş vermez kendisi. Tabii bahşiş versin diye götürmüyorum bu da bir gerçek.

Zabıtalar gerçekten iyiler. Arkadaş gibiler falan yani benimle, muhabbetleri de iyi. Umarım orayı hiç terk etmezler. Arkadaş grubu da onlar aslında şeyler. Asabi, ağır abiler gibiler. Tesbihleri falan var. Ama bana karşı tavırları, ve benim gördüğüm kadarıyla gerçekten iyi çocuklar. Arkadaşlıkları su sızdırmaz derecede, tabii gözlemlediğim kadarıyla tekrar. Sonuçta sadece 2-3 saatlerini biliyorum.

Part'a geçince zaten erkek vardiya müdürüne demiştim abi çok çalışayım falan diye, dedi ki şimdi sen enerjiksin kafan rahat dersler başlayınca zor olacak o yüzden sana parttan yazıyorum saatleri diye. Evet biraz zor olacak, 2 gibi yurda gelip sabah 9'daki derse nasıl yetişeceğim hangi uykuyla falan ama artık olacak bir şekilde.

Sizler konuyu okumayı bırakmayın yeterli, tekrar tekrar bol teşekkürler, güzel hayatlar diliyorum.
    Haklısın dostum. Fazla fazla parazitlik yapanları aslında yememem/içmemem gerekiyor fakat bazen dilimlenmiş kurabiyenin 3 parçası olduğu gibi duruyor ve yiyorum. Dün de yedim. Çöpe atınca biraz kötü hissediyorum. Evet o olay var, önerini dikkate alacağım. Moral bozukluğu da aynen bir kelimeye bile koca günüm mahvolabilir o yüzden çok da irdelemesem iyi olacak, müşteri memnuniyeti diye bir kavram var. Zaten çıkıntılık yapacak, ağırlık koyacak karakterim yok pek.

@-EDD-

Cool şapkam kuzenimde kaldı ya kafam donuyor her gece yürürken. İyi okumalar dilerim, teşekkürler. Size de kolay gelsin.

• Anlatımını beğendim çok içten. Umarım buraya yazmaya devam edersin fırsat buldukça. İşinde ve eğitim hayatında kolaylıklar ve başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fremanfedaykin

Anlatımını beğendim çok içten. Umarım buraya yazmaya devam edersin fırsat buldukça. İşinde ve eğitim hayatında kolaylıklar ve başarılar.

Teşekkürler. Biraz ilgisiz başladık ama okuyanların sayısı git gide artıyor ve bu çok güzel bişey. Benim de önyargım vardı inşallah çizgimi bozmadan devam edeceğim

• 15 yaşında nasılaşışıyor orda? Eğer öyle bir olay varsa bende çalışırım 18 yaş altı almıyorlar galiba bi yardımcı olabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam çakmağı sahibine mi verdiniz tekrar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

15 yaşında nasılaşışıyor orda? Eğer öyle bir olay varsa bende çalışırım 18 yaş altı almıyorlar galiba bi yardımcı olabilir misin?

Akraba/tanıdık aracılığıyla girmiş buyuk ihtimal çünkü bi kız akrabası, o kız da müdürlerle falan çok yakın laflar ediyor akraba olayı sanırım.
    Edit: O kızı görsen 20-22 falan dersin. Benden iri. Eğer hatırlarsan şok olduğumu bahsetmiştim. Ben 20 yaşındayım da.

@saygilikisilik

Kalktığı için çoktan, cebe attım arkadaşa verdim sonra

.@Evdeki Sinek mention, edit için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfer Rosa -- 14 Şubat 2015; 3:55:28 >

• Başlıyorum
  • 13.02.2015 Cuma [izinden bir önce]

Beklediğimiz sayılı günün sonuna geldik. Geçen hafta çarşamba dahil taa bugüne kadar aralıksız çalıştım. Yoruldum, usandım. Evet yarın izin...

Bugün tam vaktinde geldim, üste çıktım. Muhabbetim olan kız vardiya müdürü izinliydi, diğeri vardı. Gittim direk dedim ki üst dimi, bende öyle düşünüyorum falan dedim çıktım onay almadan. :D

Üste geldim, ccdd bakmış benim yerime, 12 saat çalışıyor bu ben geldim gelir gelmez indi sağolsun meydan bana kaldı da ccdd afedersiniz katın ırzına geçmiş masalarda boş vardı tek tük ne masalar temiz ne küllükler temiz. Baya uğraştırdı beni sağolsun, ben yine düzeni kurdum. Zabıtalardan biri oradaydı resmi giyinmişti dosyalar falan. 2 çay istedi, götürdüm. Parayı vermedi siparişi verirken, getirdiğimde de vermedi. Dedim abi bana yaz. Sabahçı kasacı oradaydı, o yazmış sözde de. Sonradan adam çıkarken beni de gördü kasanın orda dedi ki bak ödüyorum he falan dedi, tamam abi sağol dedim.

Sevgililer gününden bir önceki gün. Hediyeciler, sürprizciler gelmişti gene.

Bir çift kız vardı, soğuk diye ben içerideki servantı kullanmaya başladım aralarında konuşuyorlar bikaç erkek bu kıza yazmış kız dedi ki erkekler mal ya dedi bir bakışım var kıza. Küfür eder gibi. Kaldı öyle korka korka baktı biraz ilerledim sonra ben yanlarndan aldı o mesajı. Ne sanıyorsa kendini.

Alt üst baktım yine her zaman başlangıcımdaki gibi.

Tam 16.00'da moladaydım molada 15 yaşındaki kız arkadaşla sevgililer günü muhabbeti falan yaptılar kasacıların ikisi de oradaydı falan biri birine öneri sordu, ben de ecnebi icadı aaabi boşver yaa falan dedim bir ara :D Ben de kız arkadaşım da hediye olayına pek sıcak bakmıyoruz, bakanlara da saygımız sonsuz. Açık açık bugün herkese almıyorum hediye falan diye atar yaptım.

Bir ara müşteri multinet verdi. Kart. Bir çay istedi, tamam abi getireyim dedim. Aldım kasada sıra bekliyorum. Kadının biri yandan dayandı a geçebilirmiyim pardon falan tepsiyi de önümden sokmaya çalışıyo kasa önündeki şeye koyacak aklı sıra. Dedim sıra bekliyorum? Kaldı öyle. O kadına sövmekten multineti unuttum çayı götürdüm abi geliyorum dedim almaya gittiğimde muhabbetim olmayan vardiya müdürü kız çıkıyordu işten o kimin falan diye soruyordu. Kasacı abi de onarmıştı kartı, kırıktı hafif.

Laööööööööööv bugün bir bebek vardı abooo ne şekerdi lann. Ufacık bişey çok da usluydu şebelek bebek genç bir çiftin erkek çocuğuydu tahminen 1,5 2 yaşındaydı belki daha da az. Ben buna hep oyun yaptım gelip geçerken bugünkü neşem de bu oldu. Görüyor beni aaaaAAAAAAAaaa yapıyor falan sesini bi alçaltıp bi arttırıp. Hahahaha en son bu çift içerideydi, dışarı geçmiş işte. bebeğe ne verseler ağzına sokuyor ısırmaya çalışıyor falan. (diş fırcası vardı o_O) Annesi rimel vermiş. hahahahaha Bu da açmış onu en son ıslak mendil istediler bir baktım bebeğin ağzı yüzü kabile reisi gibi kara kara çizgiler hahaha çok komikti ya kahkahayı bastım zaten. Dedim en altta tuvalet var yıkayabilirsiniz. Islak mendil yoktu çünkü. :D:D

Bir masa vardı. Çay dökülmüş, gittim temizledim. Sonra aynı masaya yine aynı şekilde 2. kez çay dökmüş. Dedi ki bi çay daha getir. Dedim para alırım getirirsem. Kem küm yok kalsın dediler. Adam diyor ki siz bu masayı bi yıkayın falan. Dedim yıkanması gereken masa mı bilmiyorum. Pek duymadılar, döken de kapalı bir kız fazla uzatmadım lafı. La masanın ne sucu var.

Bebekleri olan çift mutluluktan ölürken, bir çift de kavga ediyorlardı kadın seninle bir yuva kurmak istedim diye ağlıyordu adam hattı kıracaktı dur yapma falan dedi duydum bizzat. Adam masalarını silmemi istedi, sildim. Başka bişeye ihtiyacınız var mı demiştim kadın ona bile cevap veremedi üzüntüden. Üstelemedim pek uzaklaştım sadece.

Bir kadın. Tam bir felaket. Priz muhabbeti. Arkadaşlar balkonda 1(ufonun fişini çekersek 3) içeride 5 (biri çok gizli) priz var. Kadın geldi diyor ki priz varmı. Saydım tek tek prizleri. İçerde de en kral koltuklar var hemen dibinde de priz. Para versen bulamazsın bazı insanlar bir çayla 3-4 saat geçiriyor o prizle. Neyse dedim oraya takın. Çok uzak. Dedim balkondakine takın. (Ufo için yapılmış priz, çok yukarda.) Takamam çok yüksek. Dedim bunlar var tercih sizin. Boyum yetmiyo dedi, iyi dedim takayım. Taktım öyle durdu o. Ama kadın felaket sinirimi bozdu 2 saat laf yapıyo ya telefon çalar da düşerse, ya sarkıtınca düşerse falan. (yanında hoperlor var koyabilir falan) Ah ah. Bunun yanına birisi geldi bir erkek. Prizden çıkaramadı şarj aletini çıkarır mısın dedi yine bana yaptırdı. La yanında kocaman adam var ondan istesene. Yok ille bize kilitleyecek işi.

Bir çift daha geldi. İçeride 2 tanesi yan yana prizlerin 4er kişilik 2 masa var. Bir masa bomboş, diğeri 6 kişilik bir erkek grubu. Kadın-erkek geldiler. Priz varmı. Var dedim saydım. Dışardakine olmaz dedi. Burda var dedim gezdi gezdi gezdi gitti sonra. Dedim ki tavsiyem oraya oturun sonra sigara için kalkarsınız dedim. Bu kadın demez mi " o kadar erkeğin arasında mı oturayım " dedi. Yanındaki erkek afedersin süs köpeği mi? Var ya insanlarla uğraşmak aşırı zor arkadaşlar çok net ya. İnsan bir teşekkür eder, sağolun biz diğer katlara falan bakalım. Yok biz köpeğiz çalışıyoruz ya tersleyecek hanfendi. Tercihiniz dedim bıraktım. Sonradan baya okkalı sövdüm içimden. anlamışsınızdır.

bir çifte çay ve ıhlamur getirdim. Tepsiyle çay boşunu aldım ıhlamur kaldı. 5dk sonra alayım mı dedim yok alma ya dedi kız olan normal bir şekilde. Erkek dedi ki bardağı yiyecek o kalsın dedi güldü, bastım kahkahayı geçtim. :D

Yeni bir arkadaşım var bu da arap. Ama bugün aramız çok ters gitti. Gelir hep how are you, falan der yanında bir adamla gelip bişeyler çalışıyorlar kafede baya da kazandırırlar kafeye yani az da olsa bişeyler yer içerler. Ben de sorarım işte im fine and you tarzında. Aynı 4 şekerli abi gibi bununla da aram. Neyse molaya gittim ( o molaya çıkmaz olaydım...) geldim bu çöpten bişey almış tamam mı. Dedim bunu ben atmadım pardon falan dedim belli ki yerime bakan 15 yaşındaki kız atmış çöpe. Kargo poşeti, üstünde numara yazıyor. Aldı bunu. 5 dakika sonra geri geldi. Kat tıklım tıklım yerlerden boş fışkırıyor o derece. Dedi ki çöpte bişey var falan. Bakayım mı içine dedim. Bak dedi. Çıkarttım çöpü karıştırıyorum. Gittim masalarına will anyone come with me while i am investigating for the thing falan dedim gittim geri. Baktım kimse gelmiyor. Tekrar gittim. Karşısındaki adam dedi ki bu önemli olan şeydi dedi numarayı falan gösterdi, dedim başka bişey istedi bu diğer adam dedim. yok sadece bu dedi. Dedim boşu boşun arattırdınız. no im sorry only this falan dedi ona da baya sinir oldum. Fakat yeni arkadaşımın tavrı değişmedi, giderken goodbyelar falan. Ben de unuttum olayı hemen. Bahaneyle çöp de değişti.

MOLA. MOLAYA GİTTİM 15 DAKİKALIK. Katı saat 5'te veya 10'da avm çıkışında bomboş bıraksanız hiçbir zaman bugünkü gibi yerine eleman koyulmuş'tan fazla dağılamazdı. 19.54'te moladan geldim katı tamamen topladığımda sipariş götürüp tepsileri silip indirdiğimde bulaşıklar falan indiğnde saat 20:56ydı. Yerime bakan 15 yaşındaki kız neredeyse "HİÇBİŞEY" yapmamış ya hiçbişey. İlk cümlelerimden anladınız zaten. Erkek vardiya müdürüne şikayet ettim onun da ağzı açık kaldı. Zabıtaya falan dert yandım... Zaten esnedim koca gün. Hep molalarda böyle oluyor yerime gelen inadına inadına bakmıyor. Genelde "o bakımdan" diyen arkadaş gelirdi bakmazdı. Kız geldiğinde diyodum ki iyi bakacak bu bu kata diye. Kız da yamuk yaptı, hem de "o bakımdan"...

Bir çift. Off allahım birbirlerine 3-4 çeşit hediye almışlar ya. Saat, traş seti, çiniye yazılmış ad soyad. Rahat 3-4 poşetleri vardı. Acıdım sadece.

Kasacı abi dedi ki surfer rosa avans istiyon mu. Yok abi dedim. Yarım saat sonra abi dedim tam çalıştığım günlerinkini alayım dedim, hem neden sordunuz ki dedim. Avans dağıtıyoz falan dedi. :D Ver tam günleri dedim, olmaz o anca maaş günü dedi. Tamam abi dedim, zaten para durumum yerinde şükür.

Bir gruba (Karı koca+kadının biri) Türk kahvesi götürdüm. 2 orta bir şekerli. şekerlinin fincan seti farklı (su içtim yazmaktan artık) farklı olan şekerli dedim masalarında. "farklı olan şekerliyse farklı olan benimdir yovvv" yaptı anlamsız saçma bir egoyla. Hay egonu dedim içimden, afiyet olsun bile demedim bunlara. 2. kez pardon dediler(Halbuki bekliyorum ki şey desin hop garson, veya 2 çay getir de self servis ulan öyle mi rica edilir diye patlayayım ama demediler) 3 çay getirebilir misiniz dedi bir kadın. ücreti peşin alıyorum dedim. ooöö(patronun kuzeni)'ye selam söyle sen dedi. Tam merdivene gittim gel gel dedi. ooöö burda mı dedi, yok dedim. o sırada kadın para verdi. Orda da oyuncak ettiler beni 2. kez sövdüm. erkek vardiya müdürüne de sordum dedim ki abi diyelim erkek vardiya müdürüne selam söyle dese de biri(adıyla hitap ettim tabi) çay götürmesem ayıp olur mu dedim .olmaz dedi. Bir daha patron adı verse dahi para almadan çay vermem. Zabıta + bizim grup ve envai çeşit adamın dibi tanıdıklarım hariç. DH eğer birgün sizleri de çağırırsam kafenin adını açıklayıp size de beleş ulen. :D

Bizim grup gene geldi. Zabıtalar da oradaydı ama pek olay olmadı aramızda. Ha şey zabıta bir ara bu egolu grubun karı-kocasının karı'sına laf etti bana doğru. yaptığı hareketlere bak falan dedi. Gerçekten de ergen ve saçma çocukça haretketleri vardı. Neyse grup geldi işte 2 kişilerdi başta sonradan 5 sonradan da 7 oldular :D 5 olduklarında çay istediler götürdüm, döndüm arkamı bunlar el kol yapmışlar da görmedim, duymadım da. grubun kızları kalktı merdivenin orda biz seslendik duymadın dediler indiler aldılar siparişler. Zaten tatlı almışlar anlamam ben. Gittim erkeklerinin yanına duymadım yaa yordular beni bugün falan dedim. Bizi de yoruyolar bilader napalım ekmek parası dedi. Valla el mahkum aynen yapacak bişey yok dedim hepimiz mecbur yoruluyoruz falan dedim. Ah dostum ah, aynen bizi yoruyorlar çok fena...

Temizlikçi arkadaş avans istedi. Vermişler, yetersiz bir şekilde. Fazlasını istedi. Vermediler. Bu da geri verdi tüm parayı. 2-3 saat sonra gelip helallik aldı çıktı işten. Seviyordum kendisini ama fazlaca haksızlığa uğradı. Onun çıkması nedeniyle üst katı ben kapatıp ben süpürdük fırçayla. Aşağı indiğimde 12:50 idi. Tuvalete falan gittim bitti işim. Çıkışta kasacı abinin motoruyla yeni ehliyet almış kasacı abinin arkadaşı bıraktı yurda kadar. Çok da acemiydi inşallah kaza yapmamıştır.

Ahhh parmaklarım. Hayırlı geceler herkese.

• -EDD- kullanıcısına yanıt
    Artık ingiltere bayrağı modelli bir şapkam var ponponlu kız şeyi gibi ama hediye olduğu için takıyorum. Tabii ki bir cool şapkam değil ama, cool denebilir. Takmak çok özgüven istiyor yalnız kız şeyi gibi.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

DH
  • Yazılarını nöbette okumak ayrı bir keyif veriyor bana
  • Konuya denk geldikce okuyorum. Dun canim sikkindi gece 4-5 te bikac gununu okudum : )

Okuk ve is hayatinda basarilar dilerim. Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Konuya denk geldikce okuyorum. Dun canim sikkindi gece 4-5 te bikac gununu okudum : )

Okuk ve is hayatinda basarilar dilerim. Kolay gelsin

Teşekkür ederim, ayırdığın zamana değdiyse ne mutlu

@Uzuman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfer Rosa -- 14 Şubat 2015; 11:49:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

15 yaşında nasılaşışıyor orda? Eğer öyle bir olay varsa bende çalışırım 18 yaş altı almıyorlar galiba bi yardımcı olabilir misin?

Akraba/tanıdık aracılığıyla girmiş buyuk ihtimal çünkü bi kız akrabası, o kız da müdürlerle falan çok yakın laflar ediyor akraba olayı sanırım.
    Edit: O kızı görsen 20-22 falan dersin. Benden iri. Eğer hatırlarsan şok olduğumu bahsetmiştim. Ben 20 yaşındayım da.

@saygilikisilik

Kalktığı için çoktan, cebe attım arkadaşa verdim sonra

.@Evdeki Sinek mention, edit için.

Akraba torpili yani

• Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    Tahminen. Yarın sorarım. Ama senin de tipin büyük gosteriyorsa elinden iş geliyorsa kendine güven git bir yere çalış.

• quote:

Tahminen. Yarın sorarım. Ama senin de tipin büyük gosteriyorsa elinden iş geliyorsa kendine güven git bir yere çalış.

Biraz büyük gösteriyorum çalışırım yazın düşünüyorum da biraz, simit sarayı biraz rahat geldi bana ondan sormuştum

• quote:

Artık ingiltere bayrağı modelli bir şapkam var ponponlu kız şeyi gibi ama hediye olduğu için takıyorum. Tabii ki bir cool şapkam değil ama, cool denebilir. Takmak çok özgüven istiyor yalnız kız şeyi gibi.

Vaktinde üniversitedeyken ona benzer bir berem vardı Vecihi diyorlardı bana da

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.