Şimdi Ara

SİMKA ÇEVİRİ PROG. İÇİN AÇTIGIM TOPİC NEDEN KALDIRILDI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simka için acmış oldugum topiğin nasıl ve neden kaldırıldığını anlamış degilim.Galiba paylaşımı sevmeyenler arkadaşlarımız var.
    saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mursoy06 -- 27 Haziran 2005, 6:36:05 >

• simka ceviri için actığım topic bilmediğim bir nedenden dolayı kaldırıldı yetkililerden bu konuda bir acıklama bekliyorum ama henüz cevap alamadım
    saygılarımla
  • reklam fılan yapmıssındır ya da onlar ole algılamıstır
  • cunku 100 milyon luk bir yazilimi bedava vericem diye basbas bagiran bir topictii, ve bu forumda crack vs. yasak..
  • yasaksa o zaman banada saygı duymak düşer
  • hani link falan versena rtık ?
  • bence sen reklam yaptin diye kaldirdilar... 2-3 gun topici actin oylece bıraktin insan bir link verir... yoksa bos sallamakla topic olmuyor... o yuzden kaldirilmistir... diyorsun ki isteyen olursa verecem arkadaslar yazsin.. sen bırak ortaya alan alsin... gerisine karisma... amac paylasmak degil mi???? baska amac icin yapiyorsun gibime geldi.. populariteni arttirmak icin gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: granddevil

bence sen reklam yaptin diye kaldirdilar... 2-3 gun topici actin oylece bıraktin insan bir link verir... yoksa bos sallamakla topic olmuyor... o yuzden kaldirilmistir... diyorsun ki isteyen olursa verecem arkadaslar yazsin.. sen bırak ortaya alan alsin... gerisine karisma... amac paylasmak degil mi???? baska amac icin yapiyorsun gibime geldi.. populariteni arttirmak icin gibi...

yanılıyorsun arkadaşım ben reklam peşinde degilim amacım burada paylaşım ben dosyayı ve linkini aynı gün koydum ama ne hikmetse topic kapandı
    saygılarımla

• dosya,program paylasimi istiyorsaniz, ben paylasim forumlarina gidin derim.. oralarda zaten aradiginiz ya da aramadiginiz(!) bir suru program var. tamam dosya paylasimina ya da kaynak -herneyse...- karsi degilim ama bu forumun kurallarina da uymak gerekir.. ondan sonra paylasim forumlarindan da beter hale gelmez mi burasi da? mesela bakın gereksiz mesajlar seklinde bir bolum var.. bence yazılarını buraya yazabilirsin mursoy. belki daha fazla kisiye ulasabilirsin boylece..
    saka bir yana da, olur olmadik seyler hakkinda topic acmakda sacma : mesela "mesajim silindi ey mod! neden mod, neden benim basliigim?!" gibi.. bilmem anlatabildim mi..

güç seninle olsun :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi free_radical -- 29 Haziran 2005, 18:59:42 >
  • sen serap görüyon daha üstü devam ediyor topic
  • burada prg. verirken demo trial versiyonlarını felan vereceksin sonra ilacı pm ile yollayacaksın sitede full link yasak maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.