Şimdi Ara

Simlocktan çıkmama sorunu!!! (Ekran Arızalıymış)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihaz açıldığında simlocked yazısı çıktığında unlock yazısına tıklayamıyorum ama tuş kilidindeyken sürükle aç çalışıyor.Ekranın bir kısmının çalışmama gibi bir sorun oluşmuş olabilir mi?Yoksa çözümü olan başka bir sorun mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karambol666 -- 14 Temmuz 2009; 13:39:06 >

• Ekranın sadece o kısmı bozulmuş arkadaşlar.Sim kilidinden çıkmıyor bu yüzden.Ekran tamiri konusunda yardım edebilecek olan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karambol666 -- 13 Temmuz 2009; 14:26:16 >
  • Model nedir? 3g mi yoksa 2g mi? Sadece dokunmatikde arızalı olabilir.
  • Pardon model belirtmemişim 2G modeli.Bugün birkaç yerden fiyat aldım ama yaptırmaya değer mi bilmiyorum en düşük 240 TL istiyorlar.
  • yaptırmaya derken? yapacağınız işlem 3g den farklı olmayacak ama 2g almayın bu saatten sonra. 3gs lerin bile amerikada 450-500 dolar maliyeti oluyor şahıslara
  • Bu haliyle satılmaz mı acaba?Takasla 3G'ye geçsem diyorum ama 2G ile 3G arasında da bariz farklar yok ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karambol666

Bu haliyle satılmaz mı acaba?Takasla 3G'ye geçsem diyorum ama 2G ile 3G arasında da bariz farklar yok ki.

3G farkı var, yetmez mi?
  • dokunmatik vardı arkadaşda arızalıydı
  • Güvenipte yaptırabileceğim bir yerde yokki.

Bir Türkcell bayisi biz yaparız dedi teslim ettim telefonu daha sonra içime sinmedi tekrar aradım yapamayacağınızı düşünüyorsanız ben telefonu alayım hiç ellemeyin dedim adam "ben kasap değilim merak etmeyin" dedi.Neyse baksın bakalım dedim.Dün tekrar aradım kendi anlamamış bir arkadaşına vermiş baksın diye.Nasıl sinirlerim bozuldu Ben adama teslim ediyorum o da arkadaşına veriyor neyi var baksın diye.Arkadaşı ekranı arızalı demiş ben değişirim diyor.Neyine güveneceksem.Geri aldım telefonu yaptırmadım.

Şimdi güvenipte verebileceğim bir yer arıyorum.Yada takas edebileceğim bir yer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.