Bildirim
sims 2 grafik sorunu
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu soruyu defalarca bende arattım bende sordum. Ama bir türlü cevap alamadım. Daha evelki ekran kartım Ati Radeon'du (1 sene evel) ve bu karttada aynı hata oluyordum. 7800gtx'de de aynı sorun oluyor. Bütün yamalarını kurdum ve üstelik ekrankartının sürücülerinide tekrar tekrar gözden geçirdim. bir türlü bu sorunu çözemedim. Sadece texture ayarını low yapınca düzeliyor. Ama bu ayarda oyunun grafiğini düşürüyor. -
ben de senin gibi en dusuk seviyeye getirdim ama yine ayni sorun var anlayamadim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X