Bildirim
Sims 3 Hata - Yardım Lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1.2.7.00002 uptade i yaptım c.ack dosyası çıktı uptadeden onunla tekrar denedim ama sorum deevam ediyor -
sorun devam ediyor . yardımlar bekleniyor -
Bende yaşamıştım bu sorunu nvidia driverından kaynaklanıyor 191.01 gibi bişelerdi sanırım nvidia update sitesinden güncel versiyonu indir sorun çözülür. -
Ya Beyler Ben NVİDİA DRIVERimi Bulamıyorum Orda Otomatik Bul Diyorum Bir Saat Bekliom Birşey Olmuyor ( GeForce2 MX 400 ) -
quote:
Orijinalden alıntı: GoldenSnitch
Bende yaşamıştım bu sorunu nvidia driverından kaynaklanıyor 191.01 gibi bişelerdi sanırım nvidia update sitesinden güncel versiyonu indir sorun çözülür.
27/09/2009 da çkmış versiyonla kurdum driver ı . bu hafta içinde pc ye komple fdisk atıp win7 kuracam . ondan sonra deneyip tekrar yazarım olmazsa hatayı -
ekran driveri ile alakası yok bütün driveri güncelledim hatta format attım tekrar güncelledim driverlari gene aynı siyah ekran daha önce trojan killer programı yüklemiştim sims 4 de yüklü bende bide onu taratıyım dedim tararttım virüs buldu sildi sims 4 açmaya çalışıyorum gene aynı siyah ekran oyunu bozdu anti virüs
sims 3 de bence antivirüs yüzünden böyle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X