Şimdi Ara

Sims 3 Showtime Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sims 3 showtime oynamayı çok istiyorum ama bir sorunla karşılaştım çözemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Sims 3 showtime'ı indirdim kurmadan önce crack yaptım. Sonra kurup açtığımda sims3 ile uymuyor çıkmak ister misiniz diye pencere açılıyor. cancel ve quit seçenekleri çıkıyor.
    Açılan pencerenin fotoğrafını koydum. Aynı pencere Supernatural'i açınca da çıkıyor. Ama Supernatural orjinaldi. Sanırım Sims 3 bin dosyasına yaptığım crackte bi hata var. Nasıl düzeltebilirim???

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...

Edit: Sorunu çözdüm güncellenmesi gerekiyormuş.Güncelledim ama açar açmaz hata raporu gönder diyor kapanıyor şans yok bende oynayamıcam sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Minnie___ -- 21 Temmuz 2014; 16:44:51 >

• Oyunun orjinal ise neden crack yapıyosun? Oyununun sürümü yani versiyonu kaç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OMer_OZturk2 O kullanıcısına yanıt
    Base game orjinal değil. Supernatural eklenti paketi orjinal. Versiyonu 1.065 yazıyor update etmiştim güncel olması lazım. Showtime'ı kurmaya çalışırken ana oyunun crack'inde bi hataya eden oldum sanırım bu yüzden hepsini kaldırdım. Şuan sadece ana oyunu oynuyorum. Supernatural da "update in progress" diyor ve açılmıyor...
  • Bak şimdi sims 3 ü sil sonra telrar yükle sonra güncelle sonra eklenti paketlerini yükle ama crack yapma!!en son supernatiral yüklediysen crack kesinlikle yapmana gerek yok oyuna girerken supernatural cd sini tak öyle aç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.