< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cegtheripper -- 8 Ağustos 2018; 12:12:48 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cegtheripper -- 8 Ağustos 2018; 12:12:48 > |
ygs lys sistemi şuana kadar ki en güzel sınav sistemiydi.
ygsde batırdıysan 3 ayda toparlama şansın vardı puan ayrımı çok mantıklıydı, allah aşkına hukukla,edebiyatla -- işletme, iktisat bir mi? soru sayıları dengeli ve mantıklıydı. saçma sapan kurallar yoktu. bu yıl girmedim ama sizin adınıza üzgünüm gerçekten, emeklere yazık. |
Ne kadar hakkım varsa haram zıkkım olsun. Bir kişinin ağzına bakanlara da bir kişinin ağzına da.
|
Öyle deme bence yine iyi toparladılar :)
Adam ygs lys yi teogu falan doğru bulmuyorum diyince sen adamların telaşını hayal edebiliyor musun ? Ne korkmuşlardır ama Bir de ortaya güzel bir yalan attılar neymış efendim "aslında biz bunu 2 senedir planlıyoruz " de hayde ordan :) Ben ÖSYM kurumunu takdir ediyorum gerçekten burada suçlu ÖSYM değil.Ösym işini gerçekten iyi yapıyor bence dünya çapında bu işte profesyonelleştiler Ama sorun ösym nin üstündeki ağa babalarında Ben eminim ki ÖSYM nin içinde de bir sürü eğitimcinin buna canı sıkılmıştır buna itiraz edenler olmuştur tartışmalar yaşanmıştır ama nafile yapacak bir şey yok emir büyük yerden |
Eğer öbür dünya diye bir yer varsa, hakkım sonuna kadar haram olsun. Sen yazın coğrafya çalış, sınavda sosyal yok desinler kitaplarını at 2 ay sonra 5 coğrafya eklesinler. Şaka gibi anasını satıyım ya.
|
Katiliyorum.
Simdi birileri cikar sistem degistiyse herkese degisti der.Alakasi yok,bir kere katsayilar farkliydi.Simdi sacma sapan hepsi birbirine esit oldu. |
resmen kafamıza "gelen gideni aratır" felsefesini çivilediler. sorduğum her 100 kişinin bir tanesi mi emeğinin karşılığını alamaz ya? Nice derecelik adamlar tanıdım şu an hepsi boş beleş bir sistem yüzünden 50 binin gerisindeler.
Ha bir de çok güzel bir sistem yapmışlar gibi tüm meslekleri aynı puan türünden alıp yerleştireceğiz diyorlar ya, bir gülme geliyor |
Çok güzel yazmışsın. Puan ayrımı en güzel sistemdi.
|
Ösym nin olmayan beynini anlatıyorum
Beyni logosu gibidir çeyreği yoktur bir efsaneye göre "finlandiya eğitim sistemi moruq" diyen bir hacker tarafından çeyrek beynin çalındığı iddia edilir Ösym bu hackere yaptıklarını hatırlatması için de logosunu böyle koymuştur Ancak ÖSYM hackerinin çaldığı beyin kısmı tam da hayati olayları kontrol eden kısmıdır ve çaldığı için ÖSYM bitkisel hayata girmiştir Ancak birgün ÖSYM yaşamak için aletlere ihtiyaç duymaz çok tuhaf bir şekilde bitkisel hayattan çıkmıştır Buna şaşakalan doktorlar nasıl olduğunu anlamaz ve MÖ 2000 li yıllarda yaşamış bir kahinin günlüğünde bu tarz bir olay anlatılır Kahin bir canlıyı öküz başlı antilopa benzetmiş ve beyni çalınan bu hayvanın bunu fark edince çok sinirlenip yüzyıllarca bunun hesabını insanlara soracağını yazmıştır Ösym öküz başlı antilop olup bunu olayın acısını milyonlarca genci katlederek çıkaracaktır Ösym Hackerinden ise bir haber yoktur kim olduğu bulunamamıştır |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajoooR -- 8 Ağustos 2018; 11:48:5 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|