Şimdi Ara

Sinan Vardar: Runje'yi kaybettik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Sinan Vardar,Tottenham maçında taraftarların protesto ettiği Runje'nin artık kazanılamıyacağını söyledi.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, Tottenham maçında, Beşiktaş taraftarlarının protesto ettiği kaleci Vedran Runje hakkında, ''Bence artık Runje'yi moral motivasyon olarak kaybettik'' dedi.

Sinan Vardar, Beşiktaş'ın, dün akşam İngiltere'nin Tottenham Hotspur takımına 2-0 yenildiği UEFA Kupası 2. tur B Grubu ilk maçında topu oyuna geç soktuğu gerekçesiyle siyah-beyazlı taraftarların büyük bölümünce protesto edilen Hırvat kalecinin ''günah keçisi'' ilan edildiği söyledi.

Bir televizyon programına telefonla katılan Sinan Vardar, Türkiye'de insanların birdenbire göklere çıkarılıp, birdenbire de yerin dibine sokulduğunu vurgulayarak, ''Runje bana göre dün çok kötü bir maç çıkarmadı. Ama maalesef günah keçisi oldu'' dedi.

Sinanr Vardar, şunları kaydetti, ''Bence yanlış bir şey. Protokol tribünündeki insanlar bile bilinçsizce eleştiriler yapıyorlar. Bence artık Runje'yi moral motivasyon olarak kaybettik. Bir futbol adamı olarak, Runje'nin tekrar moral motivasyonunu kazanmasının çok zor olduğunu düşünüyorum. Zaten gösterilen tepkiler sonrası kendisi de kafasıyla bir takım hareketler yaptı. Yazık... Yabancı oyuncunun Türkiye'ye alışması kolay olmuyor.''

Kaynak: Ntvspor.net
    http://www.ntvspor.net/Pages/4435.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wackerino -- 20 Ekim 2006; 17:14:08 >

• runje zaten hep kayıptı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: soho

runje zaten hep kayıptı..
    oleyyy yanında bakiyide verelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arap

Alıntıları Göster
    Technics çok sevinecek bu habere

• quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Alıntıları Göster
    moral motivasyonmuş adamda motivasyon namına birşey yoktuki zatn..kim ne derse desin o adam piskopat saç stilinden belli...Kafa sallamalar maç esnasında takım arkadaşlarına sus pus yapmalar ne ayaksa

• quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: |MYT|YoK

Klavyemden aldın
    Sadece Tech de değil oliviaa da sevinir

Şahsen ben tüm olumsuzluklara rağmen takımın yanındayım.Unutmayın ki bu tür haberler ve bu tür destekler bu adamların performansını olandan da (kötü bile olsa) aşağı çekicektir.Şimdi Tech gelip bağırır bana ben kaçayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Arap

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: egem1194

Hoca siz bakiyi bizde cihanı yanında promosyon dire verirsek onların gittiği takım 30 sen iflah olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beşiktaş yönetimi Tottenham maçında taraftarlarla tartışan Hırvat kaleciyi devre arası operasyonuyla gönderme kararı aldı. Runje’nin de, karşılaşma sonrasında Teknik Direktör Tigana ile yaptığı görüşmede Fransız çalıştırıcıya AYRILMA KARARINI ŞU CÜMLELERLE AÇIKLADI.. BEŞİKTAŞ KALEYE HANGİ KALECİLERİ DÜŞÜNÜYOR
    “Bana verdiğin destek ve güven için teşekkür ederim ancak bu geceden sonra devam edebileceğimi düşünmüyorum. Bu psikolojiyle burada başarılı olamam” dediği öğrenildi. Runje’nin takımdan ayrılması durumunda, Beşiktaş taraftarının tepkisi nedeniyle gönderilen oyuncu sayısı beşe çıkacak. Beşiktaş Yönetimi, daha önce tribünlerden gösterilen tepki nedeniyle, Veysel, Çağdaş, Youla ve Adem Dursun’la yollarını ayırmıştı.

Yönetim de gözden çıkardı
    Ocak ayındaki ara transfer döneminde, yeni oyuncularla kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, defansa bir yabancı takviyesi yapacak. Siyah-beyazlı Yönetim transferi bu şekilde kapatmayı düşünürken, Runje’nin formsuzluğu yeni bir kaleci arayışını da gündeme taşıdı. Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, “Runje’yi moral motivasyon olarak kaybettik” derken, bazı yöneticilerin, Sakaryaspor’un file bekçisi Martinez’e teklif götürdüğü ve olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Sakarya Yönetimi ise 2009’a kadar sözleşmesi bulunan Kolombiyalı kalecinin transferine şimdilik onay vermedi. Gündemdeki ikinci isim ise Hırvatistan’ın milli eldiveni Pletikosa.

TURKİYE

• quote:

Orijinalden alıntı: Nodex

quote:

Orjinalden alıntı: |MYT|YoK

Klavyemden aldın

Şahsen ben tüm olumsuzluklara rağmen takımın yanındayım.Unutmayın ki bu tür haberler ve bu tür destekler bu adamların performansını olandan da (kötü bile olsa) aşağı çekicektir.Şimdi Tech gelip bağırır bana ben kaçayım

Alıntıları Göster
    Estafurullah beyler.. Cordoba bizim babamızın evladı değildi ona herzaman sahip çıktık.. Bir tuttuğun takıma bakacaksın birde oyuncuna..Runje Beşiktaşın kalesine geçmeyi bırak antrenmanında top toplamaya bile yakışmayacak öylesine birisi..

Runje Takımımıza fayda sağlamadımı bence sağladı denebilir: Artık defansımız kaleciye top getirmiyo fazla çünkü biliyolarki geldiğinde gol olabilme ihtimali yüksek..neyse ya o emitasyon kaleciyi konuşturmayın bana hiç..onun yüzünden yiten puanlaramı yanayım, yoksa bu takımın Türkiyenin en büyük klüplerinden birisi olduğunu unutup,yedeğindede iyi bir kaleci olması gerektiğini düşünemeyip, böylesine maçlarda kaleye adam gibi bir yedek koyamayan antrenör bozuntusunamı yanayım..

quote:

Orjinalden alıntı: NOdex
    Klavyemden aldın

• totthenam maçını çıplak gözle stattan seyreden birisi olarak ben runje nin o maçta kötü oynadığına inanmıyorum ama zaten o maça kadar runje ben dahil herkesteki limitini yediği hatalı gollerle doldurmuştu. bütün taraftar totthenam maçında runje yi topu oyuna geç soktuğu gerekçesiyle ıslıkladı ama burda suç kalecide değil herbiri birtane toothenam lı oyuncunun yanına geçmiş bekleyen ve kendini boşa çıkarmayan futbolculardaydı. kaleci sadece degaj yapmış olmak için topa vurmak istemediğinden hep birilerinin boşa çıkmasını bekledi ve bunu beklerkene doğal olarak topu ayağında oyalamış oldu kinse boşa çıkmayıp tribünlerdende ıslıklar yuhalamalar başlayınca oda hep topları gelişigüzel sırf ıslıklar kesilsin diye vurup vurup yolladı e haliyle bu vuruşlarında hiçbiri bizim oyunculara gelmeyip hep karşı takım oyuncularına gitti. olayın özeti budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendary

totthenam maçını çıplak gözle stattan seyreden birisi olarak ben runje nin o maçta kötü oynadığına inanmıyorum ama zaten o maça kadar runje ben dahil herkesteki limitini yediği hatalı gollerle doldurmuştu. bütün taraftar totthenam maçında runje yi topu oyuna geç soktuğu gerekçesiyle ıslıkladı ama burda suç kalecide değil herbiri birtane toothenam lı oyuncunun yanına geçmiş bekleyen ve kendini boşa çıkarmayan futbolculardaydı. kaleci sadece degaj yapmış olmak için topa vurmak istemediğinden hep birilerinin boşa çıkmasını bekledi ve bunu beklerkene doğal olarak topu ayağında oyalamış oldu kinse boşa çıkmayıp tribünlerdende ıslıklar yuhalamalar başlayınca oda hep topları gelişigüzel sırf ıslıklar kesilsin diye vurup vurup yolladı e haliyle bu vuruşlarında hiçbiri bizim oyunculara gelmeyip hep karşı takım oyuncularına gitti. olayın özeti budur.
    Bakış açına saygım var ama malesef çıplak gözle sahaya olan uzak mesafeden herşey tvde görüldüğü kadar berrak görünmüyor..
    Oyuna elle topu 1-2 kere geç sokmuş olabilir topu almaya gelmeyen adam olduğundan ki surat ifadesindende bunu 1-2 kere gördük zaten.. Ama adamın stlili uyuşuk bir kere.. out atışı kullanırken dahi bu maçtada diğer maçlardada 5-0 galip edasıyla aheste aheste kullanmasına taraftarın tepkisi.. o defansın top almaya gitmediği anlara değil yani.. Runjenin ıslıklanmaya başlama sebeplerinden biride out çizgisinde arkası bomboş önündede bir tane Beşiktaşlı varken sadece topu amatör lig kalecisi gibi çıkıp yumruklamasıydı..Bunlar her maç yaşanan güven yıkıcı hareketler..Bu maça bağlı bir protesto değildi o yaşanan ıslıklanma, belirli bir birikmi sonucunda oldu..

Bir tane hata yaparsın.. ama her maç hata yaparsan eğer ne fark kalıcak benimle kaleci arasında..Yoksa bizim taraftarımızdan çok neye nerde tepki vermesi gerektiğini bilen taraftar yok bu ülkede merak etmesin kimse..Alsana baki mercimek kaliteside kapasiteside sınırlı belkide..ilk maçlarda da çok hata yaptı ancak son maça kadarda iyi bir Beşiktaşlı gibi hep savaştı..taraftarda ona sahip çıktı... Bu adamsa Beşiktaşın her ölüm kalım maçında Beşiktaşı yakan 2adamdan birisi oldu mutlaka

Haala burada bu adamı anlatıyo olmam tuhaf ama birkere futboldan anlayan arkadaşlarım bu adamın toplara müdahelesinden bile anlayabilirler kaleciliğe nekadar hakim olduğunu.. Ben gençlerbirliği -Beşiktaş maçı izliyorum karşı kaledeki kalecinin bizimkinden çok daha kıvrak ve refleksleri olduğunu görüyorum, aynı şekilde diğer tüm lig maçlarında yaşıyorum bu üzüntüyü.. Hasiz üzülmüyosanız ayrı...

quote:

Orjinalden alıntı: legendary

totthenam maçını çıplak gözle stattan seyreden birisi olarak ben runje nin o maçta kötü oynadığına inanmıyorum ama zaten o maça kadar runje ben dahil herkesteki limitini yediği hatalı gollerle doldurmuştu. bütün taraftar totthenam maçında runje yi topu oyuna geç soktuğu gerekçesiyle ıslıkladı ama burda suç kalecide değil herbiri birtane toothenam lı oyuncunun yanına geçmiş bekleyen ve kendini boşa çıkarmayan futbolculardaydı. kaleci sadece degaj yapmış olmak için topa vurmak istemediğinden hep birilerinin boşa çıkmasını bekledi ve bunu beklerkene doğal olarak topu ayağında oyalamış oldu kinse boşa çıkmayıp tribünlerdende ıslıklar yuhalamalar başlayınca oda hep topları gelişigüzel sırf ıslıklar kesilsin diye vurup vurup yolladı e haliyle bu vuruşlarında hiçbiri bizim oyunculara gelmeyip hep karşı takım oyuncularına gitti. olayın özeti budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 21 Ekim 2006; 11:56:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Technics

Bakış açına saygım var ama malesef çıplak gözle sahaya olan uzak mesafeden herşey tvde görüldüğü kadar berrak görünmüyor..
    Oyuna elle topu 1-2 kere geç sokmuş olabilir topu almaya gelmeyen adam olduğundan ki surat ifadesindende bunu 1-2 kere gördük zaten.. Ama adamın stlili uyuşuk bir kere.. out atışı kullanırken dahi bu maçtada diğer maçlardada 5-0 galip edasıyla aheste aheste kullanmasına taraftarın tepkisi.. o defansın top almaya gitmediği anlara değil yani.. Runjenin ıslıklanmaya başlama sebeplerinden biride out çizgisinde arkası bomboş önündede bir tane Beşiktaşlı varken sadece topu amatör lig kalecisi gibi çıkıp yumruklamasıydı..Bunlar her maç yaşanan güven yıkıcı hareketler..Bu maça bağlı bir protesto değildi o yaşanan ıslıklanma, belirli bir birikmi sonucunda oldu..

Bir tane hata yaparsın.. ama her maç hata yaparsan eğer ne fark kalıcak benimle kaleci arasında..Yoksa bizim taraftarımızdan çok neye nerde tepki vermesi gerektiğini bilen taraftar yok bu ülkede merak etmesin kimse..Alsana baki mercimek kaliteside kapasiteside sınırlı belkide..ilk maçlarda da çok hata yaptı ancak son maça kadarda iyi bir Beşiktaşlı gibi hep savaştı..taraftarda ona sahip çıktı... Bu adamsa Beşiktaşın her ölüm kalım maçında Beşiktaşı yakan 2adamdan birisi oldu mutlaka

Haala burada bu adamı anlatıyo olmam tuhaf ama birkere futboldan anlayan arkadaşlarım bu adamın toplara müdahelesinden bile anlayabilirler kaleciliğe nekadar hakim olduğunu.. Ben gençlerbirliği -Beşiktaş maçı izliyorum karşı kaledeki kalecinin bizimkinden çok daha kıvrak ve refleksleri olduğunu görüyorum, aynı şekilde diğer tüm lig maçlarında yaşıyorum bu üzüntüyü.. Hasiz üzülmüyosanız ayrı...

quote:

Alıntıları Göster
    @technics görüşlerimiz ayrı değil zaten kardeş aynı. ben olayı sadece toothenam maçı olarak yorumladım yazdığım yazıdada zaten bu maça kadar runjenin limitini doldurduğunu söyledim. ben kesinlikle runje yi savunmuyorum çok kritik maçlarda bizi hep ipe götürdü bu adam. zaten bugün gazetelerden okuduğum kadarıyla da devre arasında gitmek istediğini belirtmiş vatana millete hayırlı olsun

• quote:

@technics görüşlerimiz ayrı değil zaten kardeş aynı. ben olayı sadece toothenam maçı olarak yorumladım yazdığım yazıdada zaten bu maça kadar runjenin limitini doldurduğunu söyledim. ben kesinlikle runje yi savunmuyorum çok kritik maçlarda bizi hep ipe götürdü bu adam. zaten bugün gazetelerden okuduğum kadarıyla da devre arasında gitmek istediğini belirtmiş vatana millete hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    tothenammaçında kaleciyle adamlar 3 kere karşılaştılar 3üde gol oldu biri sayılmadı ofsayt diye..ooff oscar offfff tiganayla bu2sini rakip takımlara verip üzerinede belirli bir miktar para versek buseneki en güzel 2 transferimiz olacak

quote:

• quote:

Alıntıları Göster
    Ofsayt die werilmeyen golde nasi sektirdi o topu aklim almiyor

Bosta duran topu yumruklamasi,artis tavirlari da cabasi ..

Kaleye gelen her topta yuregim agzima geliyor sekti sekecek die..İnşallah Murat Şahin oynar bidahaki maclarda..Bu Runje gitsin filmlerde oynasin o saclariyla

• quote:

Orijinalden alıntı: oLiViaa

Ofsayt die werilmeyen golde nasi sektirdi o topu aklim almiyor

Bosta duran topu yumruklamasi,artis tavirlari da cabasi ..

Kaleye gelen her topta yuregim agzima geliyor sekti sekecek die..İnşallah Murat Şahin oynar bidahaki maclarda..Bu Runje gitsin filmlerde oynasin o saclariyla

Alıntıları Göster
    kim alır bu kaleciyi.sokağa atılan paralar yetmedi mi ? yeter artık yönetim takımı bitirdi.daha 10 yıl toparlayamaz beşiktaş.yetti be bıktım bu yönetimden.gitmiyolarda.başarı istiyorum artık.yettiyse yetti.ricardinhoyu aldı geldiler.ulan bi adam geç bi pas at.korner bile kullanamıyor.maskara ettiler 2 yıldır takımı.ahhh ne desem elim ayağım titriyor yazamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: xonta

kim alır bu kaleciyi.sokağa atılan paralar yetmedi mi ? yeter artık yönetim takımı bitirdi.daha 10 yıl toparlayamaz beşiktaş.yetti be bıktım bu yönetimden.gitmiyolarda.başarı istiyorum artık.yettiyse yetti.ricardinhoyu aldı geldiler.ulan bi adam geç bi pas at.korner bile kullanamıyor.maskara ettiler 2 yıldır takımı.ahhh ne desem elim ayağım titriyor yazamıyorum.

Alıntıları Göster
    Runjeyi sezon başında ısrarla istemiş tigana

quote:

Orjinalden alıntı: xonta

• quote:

Orijinalden alıntı: xonta

Alıntıları Göster
    Walla ben süper kupayı hatırlıyorum da mükemmele yakın oynamıştı hatta büyük payı wardı.Biraz aceleci davranıyorsunuz gibime geliyor.En azından Ramazan ve Murat Şahinden iyi olduğunu düşünüyorum...

Runje ulan...

• quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Walla ben süper kupayı hatırlıyorum da mükemmele yakın oynamıştı hatta büyük payı wardı.Biraz aceleci davranıyorsunuz gibime geliyor.En azından Ramazan ve Murat Şahinden iyi olduğunu düşünüyorum...

Runje ulan...

Alıntıları Göster
    yukarıda size verelim dedim ya ondan hemen tutuştun bakıyorumda sub aceleci davranıyomuşus ulem sezonun yarısı bitiyo neredeyse

quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Runje ulan...

• quote:

yukarıda size verelim dedim ya ondan hemen tutuştun bakıyorumda sub aceleci davranıyomuşus ulem sezonun yarısı bitiyo neredeyse

quote:

Runje ulan...

Alıntıları Göster
    ya bizim kontejyan yok malasef olsa Carlosu alcaz
    Walla kim ne derse desin benim en beğendiğim kalecilerdendi Fenerli Recep.Sergenden o frikiği yedi diye bitirdiler adamı Volkan'a verdiler kaleyi.Ben hiç düşünmeden alırdım gerçi kirada galiba.Yani düşününce yine yabancı alacaksınız yerli alternatif bence pek yok.Konyanın kalecisinden falan bahsediyorlar alırlarsa hata ederler...Bu arada Chelase ilk 2 kalecisi sakatlanınca Buffonu almayı düşünüyorlarmış devre arasında.Fırsat kaçıyor yani elinizi çabuk tutun

• quote:

quote:

Runje ulan...

Alıntıları Göster
    @technics kardeş yatıp kalkıp halimize şükredelim. biraz önce şampiyonlar ligi progmanın seyrediyorum abi kopenhag takımının bi kalecisi var(yani yok) herif evlere şenlik. runje onun yanında dida yerine geçer be

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.