Şimdi Ara

Sınav atmosferine girin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba ben bu sene kazandim pek calismayarak kazandim dolayisiyla öyle mukemmel bir yere gidemedim fakat burayida kazanamazdim. Tek avantajim sınav stresine katilmak o atmosfere dahil olmak oldu. Gittigim etutteki arkadaslarim deli gibi ders calisirken ben onlarin onda biri kadar calismasamda hep birlikte gerildik heyecanlandik onumuzdeki sinavin farkina vardik. İster calisin ister calismayin ama en azindan kendinize küçük bir sans daha yaratmak için ders calismasaniz bile evden cikmayin. Calismasanizda bir hedefi olan oss ogrencisi gibi davranin. Lysye son 2 ay kala ortada inanilmaz ciddi bi durum oldugunun farkina varin bu dediklerim zaten gerceklesecektir. Akademik olarak size bir sey katamam ama ygs lys donemindeki duygu durumlariniz için yardima her zaman acigim :) simdiden basarilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o kişinin bileceği iş. sınavı ister stres yapar ister t....a alır. ben sınav stresine 3 kez geçici girdim, onlar da sınav günü okul bahçesindeki 15 dakika.
    o yüzden stress yapılacak bir konu değil, atmosferi de cacık, normal denemelerden farksız, sadece renkli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ösym sınav yeri seçemiyorum !
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.