Şimdi Ara

Sınav binasına gidip deneme olmak(345 genel 6.tyt)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta da görmüş olduğunuz gibi bugün deneme olacağım sınav binasına gittim.Yetkililerden sınav yerimi görmek istediğimi ve sınav olacak herhangi bir sınıfta deneme yapmak istediğimi söyledim.Onlarda izin verdi hatta istersem yarında olabileceğimi söylediler.Çözdüğüm deneme 345 6. tytsi.İlk başlarda gerçek bir sınav gibi başladım heyecanla ama türkçenin o otuzlu sorularına filan gelince rahatladım.Matematikte de kafam rahattı hatta bir ara kafam başka şeylere daldı(zamanım 1-2 dakika gitti ama...).Fen ve sosyal de sınav yetişmeyecek sandım hızlandım.Altta netlerimi ve her derse kaç dakika gittiğini yazdım.

Türkçe 30N 40dk
    Sosyal 16.5N 12dk
    Matematik 30.5N 57dk
    Fen 17.5N 13dk
    Açıkçası deneme beni bir hayli zorladı ve terletti(sınıfta klima veya vantilatör yoktu camda kitliydi.)
    Sizler çözdüyseniz ders ders kaç dakika ve net yazarsanız karşılaştırmış oluruz.

• hedef ne
  • Hocam sıcak çok etkiliyor mu sıcaktan, ellerimin terlemesinden çok korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.arda99 M kullanıcısına yanıt
    20k içinde olmak.
  • Birjaponmucizesi B kullanıcısına yanıt
    Vallahi her tarafım terledi ama yapacak bir şey yok o an hiç bir şey yokmuş gibi devam ediyorum elim çok terleyince pantolona sürüyorum.Sınavdan önce bir elimi yüzümü yıkarım ve ensemi özellikle ıslatırım(dinç tutuyor).
  • Ben sizle yarışamam

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Ne anlamda söylediğinizi anlamadım açıklar mısınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HürEl H kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi anlamda çok detaylı hazırlanıyorsunuz

Üçüncü defa aynı sınava girince artık bir şeyler daha yapmam gerektiğini düşünüyorum.Sen bir şeye ne kadar önem verirsen o da sana o kadar önem verir.
    İlk senem hedef 60K gelirse çok güzel olur

ahaha tek bende var sanıyordum ense ferahlığının iyi geldiğine
    İnşallah çabaladığımız şeylere ulaşırız.Ulaşamazsak bile ben bunu denedim elimden geleni yapmaya çalıştım diye bilmek insanı rahatlatıyor.
  • Merlinbaba kullanıcısına yanıt
    Şoklamak her zaman iyidir .Tokat yemek gibi kendine geliyor insan.Bir de son mohikan ♪♫
  • Ense ferahlığının nedeni tamamen anatomik yani psikolojik değil hatta yüzü yıkayınca daha çok uyku gelir en azından öyle okudum

https://seyler.eksisozluk.com/yuzu-soguk-suyla-yikamak-uykuyu-gercekten-kacirir-mi
    Psikolojik olmadığını biliyorum zaten ama yüz yıkamak uyku getirir mi dersen getirmez bence soğuk her şekilde insanı dinç tutar.
    Ben demiyorum link diyor buyrun okuyun efenim
  • Ben de bugün çözdüm
    Türkçe 37.5
    Sosyal 13.75
    Mat 34
    Fen 18.75
    Ders ders süre tutmadım bitirme zamanım nerdeyse 2 saat 15 dakika oluyordu kontrollerimle birlikte. Optik kullandım. Hedefim 7k mf

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KokceliMehmet kullanıcısına yanıt
    Hocam türkçeniz baya iyi
  • Hocam bende eşit ağırlık öğrencisiyim 345 6.tyt netlerim:
    Türkçe 35d 3y
    Sosyal 16d 4y
    Matematik 28d 4y
    Fen 7d 4y

345 5.ayt netlerim:
    Edebiyat-sos 32d 6y
    Matematik 28d 5y

Şimdiye kadar kimseye sormadım ama hedef ilk 15 bin ne diyorsun gelir mi ?
  • 32.75 35dk

15 10dk

32 hesaplamadım.

17.5 net yaptım10 dk. 20 dakika arttırdım süreyi. matematiğe geri dönsem 3 soruyu düzeltirdim dikkat hatalarından giden. öyle yani.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.