Aralık döneminde sevke tabiyim.Sağlık durumlarından dolayı aralıkta gidemeyeceğim.Sağlık raporunu kaç gün ve hangi tarih aralığında almam gerekiyor?
İkinci sorumda kamuda çalışıyorum. Sınav döneminde rapor alıp; aldığımız bu raporu işyerine vermesek bunun bir sakıncası varmı?Bu konu hakkında bilgisi olanlar varmı?
bilgisi olan arkadaşlar sorularıma cevap verip yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.
bende kamuda işçi olarak çalışıyorum.Askerlik tecili için ilk defa rapor alacağım.Ne yapmam gerektiğini bilemediğim için bilen arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını bekliyorum. Cevap aradığım sorular şunlar? Aile hekiminden rapor alsam kabul edilirmi?
Aralık döneminde sevke tabiyim.Sağlık durumlarından dolayı aralıkta gidemeyeceğim.Sağlık raporunu kaç gün ve hangi tarih aralığında almam gerekiyor?
İkinci sorumda kamuda çalışıyorum. Sınav döneminde rapor alıp; aldığımız bu raporu işyerine vermesek bunun bir sakıncası varmı?Bu konu hakkında bilgisi olanlar varmı?
bilgisi olan arkadaşlar sorularıma cevap verip yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.
doktor sıkıntısı nedeni ile genelde sağlık kurumlarına yollanıyor bu kurumdada raporlumuydu diye başka bir kurumda çalışanlardan duymadım sorgulandığını.
rapor alıpta sadece şubeye verip kuruma vermeden çalışmaya devam edenlerden hiç sıkıntı oldumu.?