Şimdi Ara

Sınav haftası ders çalışamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de şöyle garip bir durum var: Dersler başladığında ertesi gün sınav varmış gibi çalışırım, o dönemde millet gezer.

Ama sınav haftasında hiç çalışamam; çünkü beynim beni sınavdan kalacağıma inandırır, demotive olduğumdan çalışamam, millet ise yakın zamanda sınav var diye dersleri yardırır. Bu arada derslere erkenden çalışmış olduğum için konuları unutmuş olarak sınava girerim, böylece herkesten düşük not almış olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çalışma ne olacak, zaten düzenli çalıştıysan son anda çalışmaya gerek yok dinlen keyfine bak illa geçersin

• Yarın sınavım var, bayağı korkuyorum. Millet çatır çatır ders çalışıyor, ben ise forumda takılıyorum.

• chernikovskaya hata kullanıcısına yanıt

Ben halimden memnunum, suskunluğum asaletimdendir. Sana göre ben bir ezik olabilirim; ama beni tanısaydın hiç öyle demezdin, buna eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 29 Haziran 2020; 11:39:18 >
  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt

Hocam fakülte yıllarımda düzenli çalışan biriydim herkes son saniyelerde çalışırken ben son gün dizi izleyip keyif yapıyordum düzenli çalışmanın yararları

• Kaldın sınavdan yarın editlersin

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt

İşte bu korku beni demotive ediyor, ben de şiddetli sınav kaygısı var, bu da sınav haftası ders çalışmamı engelliyor.

Kalsam da olsun, bir dahaki sefere veririm, zaten 4 sene uzattım inek gibi çalışan bir öğrenci olduğum halde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınav Senesi
    4 yıl önce açıldı
    SINAV SENESİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

İşte bu korku beni demotive ediyor, ben de şiddetli sınav kaygısı var, bu da sınav haftası ders çalışmamı engelliyor.

Kalsam da olsun, bir dahaki sefere veririm, zaten 4 sene uzattım inek gibi çalışan bir öğrenci olduğum halde.

Otur çalış hocam başarırsın

• Kaygı bozukluğu.

• r10semih kullanıcısına yanıt

Evet var bende kaygı bozukluğu güzel kardeşim.

• Naptın sınavı

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt

Orta şekerli geçti. İnşallah geçerim sınavı, sınırdan da olsa razıyım, yarın nasip olursa aldığım TUS kitabından Onkoloji (Kanser hastalıkları) çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 30 Haziran 2020; 20:17:43 >
  • Ben de çalışamıyorum bütün bir ay son anda sınavlara güvenmiyoruz diye attıkları projelerle geçti baydım artık

• White Death kullanıcısına yanıt

Bölüm ne, kaçıncı sınıf?

• Senin maksimize olmuş durumda anksiyeten vardı galiba. Onunla ilgili olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sennheiser Orpheus II S kullanıcısına yanıt

Sınavlardan önce ilaç almaya başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Orta şekerli geçti. İnşallah geçerim sınavı, sınırdan da olsa razıyım, yarın nasip olursa aldığım TUS kitabından Onkoloji (Kanser hastalıkları) çalışacağım.

Ben dedim kalcaksin diye

• Üzerimde garip bir miskinlik ve sıkılmışlık var, beni zorluyor. Önümüze bakmamız iyi olur, şu sağlık sorunu da biterse herkes rahat eder, umalım kı hızlıca sona ersin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.