Ben de şöyle garip bir durum var: Dersler başladığında ertesi gün sınav varmış gibi çalışırım, o dönemde millet gezer. Ama sınav haftasında hiç çalışamam; çünkü beynim beni sınavdan kalacağıma inandırır, demotive olduğumdan çalışamam, millet ise yakın zamanda sınav var diye dersleri yardırır. Bu arada derslere erkenden çalışmış olduğum için konuları unutmuş olarak sınava girerim, böylece herkesten düşük not almış olurum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sınav haftası ders çalışamıyorum.
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çalışma ne olacak, zaten düzenli çalıştıysan son anda çalışmaya gerek yok dinlen keyfine bak illa geçersin
-
Yarın sınavım var, bayağı korkuyorum. Millet çatır çatır ders çalışıyor, ben ise forumda takılıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben halimden memnunum, suskunluğum asaletimdendir. Sana göre ben bir ezik olabilirim; ama beni tanısaydın hiç öyle demezdin, buna eminim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 29 Haziran 2020; 11:39:18 >
Hocam fakülte yıllarımda düzenli çalışan biriydim herkes son saniyelerde çalışırken ben son gün dizi izleyip keyif yapıyordum düzenli çalışmanın yararları
-
Kaldın sınavdan yarın editlersin
İşte bu korku beni demotive ediyor, ben de şiddetli sınav kaygısı var, bu da sınav haftası ders çalışmamı engelliyor.
Kalsam da olsun, bir dahaki sefere veririm, zaten 4 sene uzattım inek gibi çalışan bir öğrenci olduğum halde.
quote:
Orijinalden alıntı: DrakeMcCainİşte bu korku beni demotive ediyor, ben de şiddetli sınav kaygısı var, bu da sınav haftası ders çalışmamı engelliyor.
Kalsam da olsun, bir dahaki sefere veririm, zaten 4 sene uzattım inek gibi çalışan bir öğrenci olduğum halde.
Otur çalış hocam başarırsın
Kaygı bozukluğu.
Evet var bende kaygı bozukluğu güzel kardeşim.
Naptın sınavı
Orta şekerli geçti. İnşallah geçerim sınavı, sınırdan da olsa razıyım, yarın nasip olursa aldığım TUS kitabından Onkoloji (Kanser hastalıkları) çalışacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 30 Haziran 2020; 20:17:43 >
Ben de çalışamıyorum bütün bir ay son anda sınavlara güvenmiyoruz diye attıkları projelerle geçti baydım artık
Bölüm ne, kaçıncı sınıf?
Senin maksimize olmuş durumda anksiyeten vardı galiba. Onunla ilgili olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sınavlardan önce ilaç almaya başladım.
quote:
Orijinalden alıntı: DrakeMcCainOrta şekerli geçti. İnşallah geçerim sınavı, sınırdan da olsa razıyım, yarın nasip olursa aldığım TUS kitabından Onkoloji (Kanser hastalıkları) çalışacağım.
Ben dedim kalcaksin diye
Üzerimde garip bir miskinlik ve sıkılmışlık var, beni zorluyor. Önümüze bakmamız iyi olur, şu sağlık sorunu da biterse herkes rahat eder, umalım kı hızlıca sona ersin.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Çalışma ne olacak, zaten düzenli çalıştıysan son anda çalışmaya gerek yok dinlen keyfine bak illa geçersin |
Benzer içerikler
- viski soda ile içilir mi
- anlık sakinleştirici ilaçlar
- kilo verince gıdı gider mi
- atarax antidepresan mı
- keman kaç ayda öğrenilir
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
- dünyanın en büyük vinci
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X