TYT-AYT sayısal yönelik koçluk veren iyi hocalar biliyor musunuz? YouTube'da Matematik Rehberim diye bir hoca buldum ancak emin olamadım. alternatifler arasından seçim yapmak istiyorum. önerileriniz neler? |
Sınav koçu tavsiyelerinizi bekliyorum
-
-
En iyisi benim güzel insan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum sal bunları valla kendi yolunu kendin çizersin hepsi kendi parasını gözlüyor.
yok seni öyle bir acı motivasyonumla doladuracağım ki derece yapacaksın sdkfnlfksdjs.
-
Palmiye Tekir premium- %100 vizyon paket
instaya ukef danışmalık yaz oradan ulaş çok iyidir
-
Bir arkadaş tanıyorum kendisi youtube ta değil ama bu sınavı çözmüş geçen sene inanılmaz bir derece yapmış bir arkadaş. Konuşup anlaşırsanız sana çok katkısı olur.
-
Bu arkadaş benden komisyon koparmaya çalışıyor oyuna gelmeyelim yok öyle bişi.
Ama @mizyaz var kendisi 3.96 nota sahip tam bir canavardır ona yönlendirelim.
-
@Vedddddddd görüp görebileceğiniz en sağlam adamdır kendisi
-
ya onun bu foruma girme sebebinin özü ee dışındaki bütün üniversite bölüm kombinasyonlarına nefret kusmak olduğunu biliyoruz
-
The Killing Road da @Vedddddddd'i öneriyor
Bence görüp görebileceğiniz en iyi koç @petruccist
-
@Vedddddddd ile birebir çalışma şansına eriştim kendisi bu piyasanın üstadlarındandır. Eğer çalışma şansına erişebilirsen senin için hayatının en büyük +larından olur. Kendisi yaptırdığı çalışmalarla dereceyi kaçınılmaz kılan biridir.
-
@Vedddddddd den daha iyisi piyasada yoktur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A6DA2655
Bu mesaj silindi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
En iyisi benim güzel insan
|
ya onun bu foruma girme sebebinin özü ee dışındaki bütün üniversite bölüm kombinasyonlarına nefret kusmak olduğunu biliyoruz |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X