Şimdi Ara

'SINAV KOLAYDI DİYENLERİ UMURSAMAYIN' diyenleri umursamayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim için de acı ama gerçek arkadaşlar. Ben de geçen seneden mezuna kaldım. Allah var it gibi çalıştım, kendimi geliştirdim.

Türkçe benim için klasik, iki arada bir derede kaldıklarım çoktu.

Matematikte ise geçen sene 19 net yapmıştım, bu sene 1 boş bıraktım onda da dantel sorusunda kök 2'ye çeviremediğim için cevabı yanlış bulup durdum.

Sosyal kısmını şansa bırakmıştım sene içinde test çözmedim, 10 denemeden anca bakmışımdır. Şimdiden 2şer yanlış gibi görünüyor.

Fen kısmında da biyoloji zorladı beni. Arada bir iki tane de çeldirici soru da yok değildi.

Uzun lafın kısası bu sınavı 2017 ile KIYASLAYAMAZSINIZ. Bana troll dersiniz, boş dersiniz ne derseniz diyin ama körü körüne giderseniz sonuçlar geldiğinde üzülen siz olursunuz.

Dipnot: Forumu 3 senedir takipteyim. 3 senedir istisnasız her sınav sonrasında bir grup insan gelmiş geçmiş en zor sınavdı der. 2016'da bile diyenler vardı. Sınav kolay değildi doğru ama zor da değildi.

Düzenleme: Mezuna kaldın tabi kolaydır, bir zahmet yap kafasıyla hareket edenler: İnşallah Allahım size mezun kalmayı göstermez, en içtenliğimle söylüyorum bunu. Ama olur da kalırsanız bu lafın ne kadar haksız bir laf olduğunu anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gyunbie -- 30 Haziran 2018; 22:29:30 >

• Mezuna kalmışın elbet kolay gelir gelip burda boş yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gyunbie

Benim için de acı ama gerçek arkadaşlar. Ben de geçen seneden mezuna kaldım. Allah var it gibi çalıştım, kendimi geliştirdim.

Matematikte ise geçen sene 19 net yapmıştım, bu sene 1 boş bıraktım onda da dantel sorusunda kök 2'ye çeviremediğim için cevabı yanlış bulup durdum.

Sosyal kısmını şansa bırakmıştım sene içinde test çözmedim, 10 denemeden anca bakmışımdır. Şimdiden 2şer yanlış gibi görünüyor.

Fen kısmında da biyoloji zorladı beni. Arada bir iki tane de çeldirici soru da yok değildi.

Uzun lafın kısası bu sınavı 2017 ile KIYASLAYAMAZSINIZ. Bana troll dersiniz, boş dersiniz ne derseniz diyin ama körü körüne giderseniz sonuçlar geldiğinde üzülen siz olursunuz.

Dipnot: Forumu 3 senedir takipteyim. 3 senedir istisnasız her sınav sonrasında bir grup insan gelmiş geçmiş en zor sınavdı der. 2016'da bile diyenler vardı. Sınav kolay değildi doğru ama zor da değildi.

Bana atıfta bulunmuşsun. Boş yapıyorsun. Mezunsun bir zahmet yap ayrıca Türkçeyi bekleyip gör öyle konuş. Yepyeni soru tarzları vardı nasıl 2017 den daha kolaydı diyebiliyorsunuz?

• Hocam sorular kolaydı ama uzundu. Bu yüzden yetişmedi. Mattan 1 boşunuz var ama sosyalden 2 şer yanlışınız var. Fende çelişkiliydi diyosunuz. Türkçede de zor sorular fazlaydı. Yani bu sınavın zor olduğunu gösterir bize. SORULAR kolaydı SINAV zordu
  • Hedef ne tahmini net ne?
  • Ben de böyle hissediyorum. Geçen sene lys sonunda buradaydım fizik zor diyordu herkes mesela. Şimdi de en kolay ösym fiziği deniyor. Çok iyi yapamadım ben ama yapan adam yapmıştır bence.

Not: Bana bakıp moral bozmayın belki de istediğimiz gibi gelir sıralamar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nabizade Nazım

quote:

Benim için de acı ama gerçek arkadaşlar. Ben de geçen seneden mezuna kaldım. Allah var it gibi çalıştım, kendimi geliştirdim.

Bana atıfta bulunmuşsun. Boş yapıyorsun. Mezunsun bir zahmet yap ayrıca Türkçeyi bekleyip gör öyle konuş. Yepyeni soru tarzları vardı nasıl 2017 den daha kolaydı diyebiliyorsunuz?
    Hocam sana atıfta bulunduğum yok sabahtan beri post gördüm de gördüm. Mezunsun bir zahmet yap diye bir şey de yok, öne çeken mezunlar kadar sabit kalan geriye giden mezunlar var. Ayrıca Türkçe benim için klasik deme sebebim klasik şekilde yapamadım. İkilemde kaldığım çok soru vardı bu yüzden söyledim.

Yepyeni soru tarzı ne vardı (problemler dışında, bu zaten her sene olan bir şey) örnek verir misin bana?

• 2017 den zor diyen fetöcüdür açık net
  • quote:

Hocam sana atıfta bulunduğum yok sabahtan beri post gördüm de gördüm. Mezunsun bir zahmet yap diye bir şey de yok, öne çeken mezunlar kadar sabit kalan geriye giden mezunlar var. Ayrıca Türkçe benim için klasik deme sebebim klasik şekilde yapamadım. İkilemde kaldığım çok soru vardı bu yüzden söyledim.

Yepyeni soru tarzı ne vardı (problemler dışında, bu zaten her sene olan bir şey) örnek verir misin bana?

Geometri hocam tamamen yenilenmiş. Zaten sınavın hepsi problemdi
  • orta bir sınavdı aşırı kolay vs diyenleri hiç anlayamıyorum zaten zor diyenlerde ayrı bi kafa
  • 2017ye girdim ve kötü olmayan bir derece yaptım, yorumum ise şu: sınav 2017'den kolaydı.

birçok 2017'ye giren arkadaşım da katılıyor hatta csgo oynarken fullesinler diye sınav yapmışlar dedik ve güldük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nabizade Nazım

quote:

Geometri hocam tamamen yenilenmiş. Zaten sınavın hepsi problemdi

Alıntıları Göster
    Katılmıyorum hocam yarısı yenilendi desen olabilir. Kaldı ki yenilenenler de direk sorusu gibi. Direği kır 10 yaz pisagor yap cevap çıkıyor. Ne bileyim kağıdı katlamış açılan yerlerin simetrisini alıyordun, bunun gibi kolayca yapılabilecek sorulardı. Problemler de dediğim gibi her sene görmediğimiz şeyler çıkabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yılanserdar

Mezuna kalmışın elbet kolay gelir gelip burda boş yapma
    Her Allah'ın yılı sınav zordu diye ağlarlar hocam, boşver bunlara laf anlatmaya çalışma. Sıralamalar gelince apışıp kalsınlar salla 2016 dan sonra bile herkes çok zordu diye ağlamıştı. Alışmışlar ağlamaya bırak ağlasınlar sıralama yanıltmaz orası ayrı.
  • He he ayn zordu her yıl olduğu gibi bu yıl da ağlaşmalar başlamış. Sıralamalar gelince üzülmeyin, zor falan değildi sınav.
  • 2016 yılının sınavına bile pek kolay değildi dendiği oldu bu forumda ve bence tam da öyle bir hava var yine ve kendi çözdüğüme göre de 17'den kesinlikle daha kolay bir sınavdı 17 insana matematik bilip bilmediğini sorgulatıyordu resmen.Türkçede 18 sosyalde 16 daha zordu fen ve matematikleri eşitti bence.Türkçe sosyalden daha önemli olduğu için 16'dan biraz daha iyi gelir bence sıralamalar
  • 2017 i giren herkes 2017nin daha zor. Oldugunu soyluyor ama 2000 liler inatla 2018 sinavinin zor oldugunu soyluyor merak etmeyim bizde kendimizi hep 2015 falan kiyasliyorduk sizde mezuna kalirsaniz anlarsiniz
  • Doğru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.