Şimdi Ara

Sınav senesi başarısız kız arkad(a)ş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler malumunuz sınav senesi benim de 11.sinifin 2.doneminden itibaren birlikte olduğum kız arkadaşım var. Aramızda hiçbir sorun yok gayet düzgün eğlenceli arzulu ilişki ama ders açısından hiç çabası yok. Benim hedefim yüksek gün içi yoğun ders çalışıyorum ama bunun ailevi sıkıntıları cart curt derken yanında olup atlatmasına yardimci olup, sıkıntilar geçmesine rağmen kız kronik tembel hayatında ders çalışmamış sürekli erteliyor ders çalış diyorum gitmiş 4 saat bana atkı falan örmüş. Ailesi çok muhafazakar bir kere kütüphaneye zorla izin almayı başardı aldım yan masama güzel güzel çalıştırdım ben çalıştırınca hiç sıkılmıyor gayet anlıyor bana da tekrar falan oluyor ama yolun sonu belli yani tahminlerime göre 200k bile yapamayacak ve yollarımız ayrılacak üniversitede sizce bu kızı daha da üzmemek için şu an ayrılmalı miyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam bence seni kötü etkiliyorsa ileride evleneceğini düşünüyorsan bile bırak sınavdan sonra duruma göre bakarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıl çemçü

• kardeşim kitapta yazıyor kitapta 11de kızlardan uzak durun 12de kaçın diyor kaçın ben kaçmadım köpek gibi çalışıyorum 11de 11 konularını bitirseydim şuan bambaşka bir ebobekok izliyordunuz allah belanı versin selen hayatımı bitirdin

• Ayrılma hocam azgınlığını alır sınav sürecinde

• Benim de 11 2.dönemden vardı yazdan ayrıldım. Böyle düşünmeye başladığına göre ayrıl bence.

• son sene başka bir ile taşınmak zorunda kaldım.ve eski lisemdeki bir kızı seviyordum fakat açılmamıştım haliyle ondan ayrılınca sınav senem berbat geçmişti buna rağmen şükür ki bir şeyler başardım ama böyle bir durum olmasaydı çok daha farklı olabilirdi her şey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Tüh Hacettepe geliyomuş az daha

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

Ankara Hacettepe'den daha iyi bir şey kaçırmamış denilebilir

• Boniek kullanıcısına yanıt

hacettepe iyi ki olmamış bu arada.hem daha kasıyorlar hem de anatomiyi bir sene de görüyorlar bi de 1.sınıfı baya temelmiş galiba

çok kastıkları doğru, anatomiyi bir senede görmek de zorluğunun bir kısmını oluşturuyor. ama dönem 1 de temel görmek gayet iyi, zaten bendeniz gibi temel bilim için seçenler de hacettepede çokça olduğu için gayet iyi oluyor, diğer tıp derslerine de temel sağlıyor. dönem 1 fazla kolay kalıyor diğer dönemlere göre, bu durum da üniye alışmak için iyi değerlendirilebilir

• the.last.airbender kullanıcısına yanıt

elbette hacettepe hocaları bilinçli şekilde bu programı yapmışlardır ama ben temel bilim düşünmediğim için pek bana göre olmazdı.zaten anatominin 2.sınıfta olmasının sebebi de yatay geçişi engellemek içinmiş galiba

Hm sen klinikçisin yani sbüde 28 hastane varken ankara türkçe yanlış bir tercih olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Yuruyenmuhendis

Hm sen klinikçisin yani sbüde 28 hastane varken ankara türkçe yanlış bir tercih olmuş

Sen ruh hastasısın samimiyim

😂

• Sbü tıp İstanbul'da duydum baya köklü bi yer yalan yok

• SJFAHRAHRWHRWHRW

anatominin 2de başlamasının sebebi sanırım ilk dönemin tıp fakültesine alışma ve dersleri tanıma olarak değerlendirilmek istenmesiymiş. çok uzun zamandır (30-40yıl) anatomi dönem 2 de başlıyormuş sanırım. ama bana kalırsa dönem 1 de başlaması daha uygun, klinik düşünüyorsanız aütf-hütf çok fark etmiyordur bence de

Yok knk köklü tıplarda okuyanlar kıskanç sadece , mesela notların düşük diye bi pasifsin bu aralar git bi öğren de doktorlugu sonra diğer meseleleri belki konuşuruz

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

Sen ne anlarsın sütaş üni tıplı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.