Şimdi Ara

Sınav senesi sigarayı arttırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıkçası beyler giden paraya değil aytde canım çeker diye korkuyorum bir de ders molalarım habire kesiliyor 1 saat sonra direkt mola. Buna çözüm bulan gardaşlarım var mı?

• Yazın sıcağında ayt süresi yüzünden peş peşe sigara yakıp girmiştim haliyle ciğer kurudu suyu da içince gg wp oldum. En önde olmasam şişeye işeyecektim ama olmadı. Sonuç W A S T E D.
  • hocam aynısından korkuyorum bir de çişim gelir diye
  • dextermisali D kullanıcısına yanıt
    Ya yetişkin bezi bağlayacaksın ya da sigarayı bırak. Ciddiyim altıma işesem belki de odtüdeydim anasını satayım.
  • Sigaraya bırakırsam şimdiden mezunum hocam 5 aydır eve hapsolunca 1.5 paket gidiyor bez konusuna gerek işerim valla mallık yapmışsın
  • Bağımlı olmadığın halde kendini şartlandırdığın için olabilir, evet. Bu yaşlarda bağımlı olmanız çok zor. Sigara içmeyi kendiniz istiyorsunuz.
  • 3.5 yıldır içiyorum hocam siz bilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınav Senesi
    3 yıl önce açıldı
    SINAV SENESİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kanka ben de 2 senedir içiyorum bıraktım 23 gün oldu
  • dhyeyolgosterenadam kullanıcısına yanıt
    Rahatsız etmiyor mu knk
  • bırakıver
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-69A78DD4E

Ya yetişkin bezi bağlayacaksın ya da sigarayı bırak. Ciddiyim altıma işesem belki de odtüdeydim anasını satayım.

şimdi netlerin kaç civarı

• en büyük korkum buydu sınav senemde 3 tane ardı ardına muratti içip girmiştim

sınav anında canım çekti bir de 3 sigaradan sonra su içtim diye lavaboya gitmem gerekti sabah yulaf yiyip su sıkıntısını çözebilirsin ama canın illaki ister ha tabiki o streste çok da sıkıntı olmuyor

• Hocam herkes boş konuşuyor gayet önemli bir konu bence tavsiyen için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dextermisali

Rahatsız etmiyor mu knk

canım çekiyo ama rahatsız etmiyo günler arttıkça lan bozmuyum diyo insan

ama istek gittikçe azalıyo başlarda çok canım çekiyodu olipsle geçiştirdim şimdi gene istiyo ama alıştım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.