Bildirim
sınav seviyesinin üstünde türkçe deneme önerisi?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
paraf
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apotemi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
apotemi baya güzel -
Paragrafın şifresi
Apotemi onerenler rakip eliyo sanirim sorulari buraya atsam anlarsınız
Neden hocam?quote:
Orijinalden alıntı: gizemisy
Apotemi onerenler rakip eliyo sanirim sorulari buraya atsam anlarsınız -
Zor olduğundan mı kalitesiz olduğundan mı ve soruları atarsan anlarız dediğin gibi
Çöz kazan fena değil beğendim
ALES hocam ALES çıkartıp çözmeni öneririm
Yanıt veya paraf denemeleri. Sınav üstünde denir mi bilmem ama çözerken aynı tytdeki gibi beynimi bulandırabiliyor
-
Cevap attım hocam bakabilirsiniz
apoteminin 2020 baskısı yeni denemesi epey iyi türkçesi fena olmayan biriyim zorluyor kolay diyenler geçen seneyi kullanmıştır -
Limit çözdünüz mü hocam. Paragraf kitabında doğru cevabın aklıma yatmadığı sorular fazla oluyordu denemesi de öyle midir acaba
-
Dogrudur hocam bicok yayin denemesini yeni basim diye eski basimla ayni yada cok benzer cikartiyor o yüzden yeni basimini incelemedim
Limit jet paragraf cozuyorum hocam. Soru bankasi kivaminda ama 2018-2019 a cok benzeyen soru tipleri bilimsel metinler falan var. Bastaki testler isinma testleri daha sonra jet paragraf var bunlar orta seviye sonlara dogru zorlaşıyor. Sonunda da 5 deneme var o kısma gelmedim. Yeni nesillik ve kıvamında zorluk bakimindan sevdim. Kronometreyi gecen sene kullanmistim hocalarimin bile yanlis buldugu cok soru vardi. O yüzden on yargılıyim biraz
Limit jet paragraf cozuyorum hocam. Soru bankasi kivaminda ama 2018-2019 a cok benzeyen soru tipleri bilimsel metinler falan var. Bastaki testler isinma testleri daha sonra jet paragraf var bunlar orta seviye sonlara dogru zorlaşıyor. Sonunda da 5 deneme var o kısma gelmedim. Yeni nesillik ve kıvamında zorluk bakimindan sevdim. Kronometreyi gecen sene kullanmistim hocalarimin bile yanlis buldugu cok soru vardi. O yüzden on yargılıyim biraz
arkadaşlar dilciyim. eleyeceğiniz bir şeyim yok
Benzer içerikler
- sayısalda 200 bine girmek için kaç net
- 3d paragraf zor mu
- 11.sınıf matematik soru bankası önerileri
- asistan doktor maaşı
- concerta ile kahve içilir mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X