Şimdi Ara

sınav seviyesinin üstünde türkçe deneme önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
4
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sınav seviyesinin üstünde türkçe deneme önerisi verebilir misiniz? eğer paragraf ağırlıklı bir kitap olursa daha iyi olur.

• paraf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apotemi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • apotemi baya güzel
  • Paragrafın şifresi

• Apotemi onerenler rakip eliyo sanirim sorulari buraya atsam anlarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: gizemisy

Apotemi onerenler rakip eliyo sanirim sorulari buraya atsam anlarsınız
    Neden hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zor türkçe deneme önerileri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gizemisy G kullanıcısına yanıt
    Zor olduğundan mı kalitesiz olduğundan mı ve soruları atarsan anlarız dediğin gibi

• Çöz kazan fena değil beğendim

• ALES hocam ALES çıkartıp çözmeni öneririm

• Yanıt veya paraf denemeleri. Sınav üstünde denir mi bilmem ama çözerken aynı tytdeki gibi beynimi bulandırabiliyor

• sınav seviyesinin üstünde türkçe deneme önerisi?

Hocam oncelikle sorularin cogu kisa. Kisa olmayanlar (attim bikac tane paragraf) çeldiriciligi olmayan sorular. Piyasada kaliteli denemeler ya bu seneki sınav gibi celdirici ve kisa (3d olabilir) yada bu seneki kadar zorlamasa da uzun paragraf soruyor (2018 tyt gibi) ve bu kitapta ikisi de mevcut degil. Sevenler olabilir herkesin seviyesi farklidir fakat arkadas zor bir kaynak oneriyosa 3d limit 345 sarmal paraf gibi kitaplar yerine apotemi onermek bence rakip elemektir. 345 kullanmayan varsa onun da sorularını atarim farki anlarsiniz

• Wilter kullanıcısına yanıt
    Cevap attım hocam bakabilirsiniz

apoteminin 2020 baskısı yeni denemesi epey iyi türkçesi fena olmayan biriyim zorluyor kolay diyenler geçen seneyi kullanmıştır
    Limit çözdünüz mü hocam. Paragraf kitabında doğru cevabın aklıma yatmadığı sorular fazla oluyordu denemesi de öyle midir acaba

sendeki geçen seneki kitap ben deki bu yıl ki baskı kapağı farklı 1.deneme 23 24. soruları attım farklı sorular sendekiylesınav seviyesinin üstünde türkçe deneme önerisi?
  • granfdx G kullanıcısına yanıt
    Dogrudur hocam bicok yayin denemesini yeni basim diye eski basimla ayni yada cok benzer cikartiyor o yüzden yeni basimini incelemedim

• Tweety1996 T kullanıcısına yanıt
    Limit jet paragraf cozuyorum hocam. Soru bankasi kivaminda ama 2018-2019 a cok benzeyen soru tipleri bilimsel metinler falan var. Bastaki testler isinma testleri daha sonra jet paragraf var bunlar orta seviye sonlara dogru zorlaşıyor. Sonunda da 5 deneme var o kısma gelmedim. Yeni nesillik ve kıvamında zorluk bakimindan sevdim. Kronometreyi gecen sene kullanmistim hocalarimin bile yanlis buldugu cok soru vardi. O yüzden on yargılıyim biraz

• Tweety1996 T kullanıcısına yanıt
    Limit jet paragraf cozuyorum hocam. Soru bankasi kivaminda ama 2018-2019 a cok benzeyen soru tipleri bilimsel metinler falan var. Bastaki testler isinma testleri daha sonra jet paragraf var bunlar orta seviye sonlara dogru zorlaşıyor. Sonunda da 5 deneme var o kısma gelmedim. Yeni nesillik ve kıvamında zorluk bakimindan sevdim. Kronometreyi gecen sene kullanmistim hocalarimin bile yanlis buldugu cok soru vardi. O yüzden on yargılıyim biraz

• arkadaşlar dilciyim. eleyeceğiniz bir şeyim yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.